| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 13:29
- Nahlásit
Nemáte někdo radu, jak si pomoct, když se páníčci rozhodnou, že by třeba jako gauč opět rádi pro sebe?
Jako samozřejmě shodit je umíme taky...
Napadlo mě, jestli nemáte zkušenost třeba s nějakou vůní, co by se psům nelíbila, ale lidem jo?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 14:34
- Nahlásit
kachna_
Až cokoliv, COKOLIV, objevíš dej vědět. Budu ti do smrti smrtoucí neskonale vděčná.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 14:36
- Nahlásit
kachna_
udělěj si z gauče okolo sebe takovej kotec
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 14:44
- Nahlásit
kachna_
No tak Dog Whisperér by na to řek, že ho prostě máte prohlásit za svůj a dál už tam psa netolerovat. Ovšem uznávám, že praxe není tak růžová...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 14:45
- Nahlásit
kachna_
hele já nevim..já sem pako a prostě bych jí to zakázala Fakt je,že ona na gauč dobrovolně neleze vůbec i když by i mohla(se ale nevejde ),ale do postele může když chce.Chce teda taky dobrovolně málokdy,ale pokud zrovná hárá nebo líná a chce se tam nasáčkovat,prostě řeknu Ne,vypadni a ona vypadne a nemá z toho žádný trauma Samo to platí v době kdy jsem doma,v nepřítomnosti nevim jak bych to pořešila bo si myslim,že souvislost..hárám,línám, - nesmim do postele neni schopná pochopit.Pokud to myslíš v nepřítomnosti,u zcela rezistentní kočky se mi osvědčolo ten gauč(či něco jinýho) prostě něčim "zastavět" aby se tam nedalo lehnout pro absolutní nedostetek místa
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 14:47
- Nahlásit
corgi
No tak Dog Whisperér by na to řek, že ho prostě máte prohlásit za svůj a dál už tam psa netolerovat.
No tak to sme na tom s Whispérem úpa stejně ted koukám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 14:52
- Nahlásit
davidkova renata
corgi
Vyřiďte něgdo Výspérovi, že to nefunguje
V mé přítomnosti : tři vteřiny práce, pohled na postel, povel "Nýna dolů", tři vteřiny práce, pohled na postel "Ora, vypadni", tři vteřiny..."Kurwa, Ora, vypadni", tři vteřiny...."Hesi dolů", tři vteřiny..."Nýna, si děláš prdel? Vypadni"...tři vteřiny... (nakonec mě to přestane bavit a rezignuju, dýl jak hodinu jsem to nevydržela nikdy).
V mé nepřítomnosti: podle bince v posteli, počtu chlupů, hraček, blech, kudlibabek a zválenosti peřin usuzuju, že jich tam bylo nejen všech dvanáct, ale ještě pozvali čokly od sousedů a pořádali grupáč
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 14:55
- Nahlásit
Biluška
Vidiš, a Whisperér by to určo zvládl beze slova s celou smečkou najednou. Holt jsme měkký nebo blbý...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 14:57
- Nahlásit
corgi
a Whisperér by to určo zvládl beze slova s celou smečkou najednou
Gdo to je? Další Čáryfuk? Co mě bude stát když to saň naučí? Bude stačit pár drobných, nebo si mám sehnat další hypotéku?
No to je jedno, ať to stojí co to stojí, pokud nebudu muset spát v psích chlupech s tenisákem pod hlavou tak do toho jdu.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 14:59
- Nahlásit
já mám zaručenej způsob, ale vůbec není výchovnej a funguje jenom na chvilku. Du do kuchyně, vyndám krabičku s piškotama a potřesu s ní. Smečka přilítne, já vhodím pár piškotů a v dalších dvou fteřinách bježím na postel a zaujmu pozici. Pokud si cestou vspomenu, že musím ještě něco udělat, psi se nasáčkujou zpjet do postele a já musim pro krabičku s piškoty znova
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 15:01
- Nahlásit
Biluška
ještě pozvali čokly od sousedů a pořádali grupáč
konečně mi je jasný, proč mám doma furt takovej bordel
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 15:04
- Nahlásit
gabifi
Du do kuchyně, vyndám krabičku s piškotama a potřesu s ní. Smečka přilítne, já vhodím pár piškotů a v dalších dvou fteřinách bježím na postel a zaujmu pozici. Pokud si cestou vspomenu, že musím ještě něco udělat, psi se nasáčkujou zpjet do postele a já musim pro krabičku s piškoty znova
to bysem se ubjehala s tim alchajmrem hele a co f kuchyni zapnout nějakýho robota co by třás s piškotama místo tebe?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 15:07
- Nahlásit
Biluška
Gdo to je? Další Čáryfuk?
Kupodivu celkem rozumnej člověk, viděla jsem skoro všechny díly a docela dost věcí od něj používám. Akorát bys tu peněženku musela votvírat za móřem...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 15:12
- Nahlásit
corgi
viděla jsem skoro všechny díly
Takže nějakej z televize? Kde se dá vidět?
Akorát bys tu peněženku musela votvírat za móřem...
Cák o to, mě je jedno kde ji otvírám, ale jak dostanu čokly za moře? Polovina z nich jsou neplavci A jak tam dostanu svoji postel? Je to polská výroba, rozhodí ji i transport z jednoho rohu do druhýho, cestou za moře se mi rozpadne
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 15:14
- Nahlásit
Biluška
jak tam dostanu svoji postel?
Nu tak to bude muset Whisperér přiletět za váma, tudíž si jdi vyřizovat půjčku
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 15:15
- Nahlásit
davidkova renata
hele a co f kuchyni zapnout nějakýho robota co by třás s piškotama místo tebe?
my ty výcvikový metody dotáhneme do dokonalosti
Naši čokli znají samo povel Dolů, ale neochota a pomalost jeho provedení dali vzniknout nové, scela pozitivní metodě. Psi poslouchají rychle a radostně
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 15:18
- Nahlásit
Biluška
Kde se dá vidět?
Nemáme kabelovku ani satelit, takže netuším, eslivá se to dá u nás vidět. Já to teda poctivě nastahovala z netu.
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 15:22
- Nahlásit
Corgi tak link a je to jen v anglictine nebo jsou i titulky?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 15:27
- Nahlásit
Kniga
Já to tahala přes torrent, je toho hafo dílů, nevimkolik sérií. Je to bez titulků, navíc on je původem Mexičan, takže jeho Aj je "zvláštní" - ale dá se to pochopit, i když člověk moc neumí anglicky. Ochutnávky jsou i na youtube, ale tam je to většinou vytržený z kontextu a krátký.
Třeba:
http://www.youtube.com/watch?v=uAJkFhOw6p4
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 15:27
- Nahlásit
kachna_
Jednoduše:shodím a komentuju povelem(libovolný jaký si vymyslíš),vleze znovu..shodím,povel a jednu zleva...a pořád dokola,je fakt,že mě stačil napodruhý jen povel,gesto a pohled.U mě mají psí bytůstky všeho dost.Psí gauč na verande(bylo právě o to těžší vysvětlit,že ten v obyváku není pro ně,)vlněné pelechy v naší ložnici..ale do postele je nechci a tečka.
Možná by stačilo tvé vnitřní jasné a jednoznačné odhodlání,pes to vycítí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 15:28
- Nahlásit
gabifi
Psi poslouchají rychle a radostně
a tos jim eště nešlehla pozitivní el. výboj ,to bé teprf fofr
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 15:32
- Nahlásit
Nebo třeba tu: http://www.youtube.com/watch?v=KGK6KMDOykw&feature =related
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 15:33
- Nahlásit
Jenom podotýkám, že to, jak tam tu psici v prvním videu povalí na zem, to nedělá běžně - abyste si nemysleli, že je to druhej rododendrón...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 15:35
- Nahlásit
corgi
tak jako nic proti němu nemám..ovšem na kšírách s ní jasně moc nezmůžou a navíc to evidentně vyžaduje krapet fyzičky,což třá každej nesvede.Jemu asi bude časem šlapat,ale co těm majitelům pak..až jim jí vrátí Je to jen krátká ukázka,jasně...bylo by to zajímavý jako celek
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 15:35
- Nahlásit
davidkova renata
a tos jim eště nešlehla pozitivní el. výboj
uš o tom uvažuju, to se s té postele zdekujou i kdyš budu 500 metrů od baráku
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 15:38
- Nahlásit
davidkova renata
On sám má smečku asi 50 psů, převážně bull, který už lidi prostě nezvládli. Ale převychovává úplně všechny, od čivavy po německou dogu, je to fakt zajímavý. Já se třeba inspirovala dílem, kdy pes měl fóbii z lesklý podlahy, a odstranila jsem svýmu psékovi fóbii z kulatých věcí
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 15:49
- Nahlásit
corgi
supr dík za video a já jsem si kdysi myslela že je to magor
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 15:51
- Nahlásit
brezen2008
No nevim, já fakt viděla skoro všechny díly (místo učení na troje státnice, že jo) a myslim, že při troše zdravýho rozumu je to celkem použitelný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 16:08
- Nahlásit
corgi
je to fakt zajímavý
jako jo,dyk řikám,že bych to sčíhla celý ,akorát že holt si někdy myslim,že ten pes převýchovu vůbec nepotřebuje bo mě by se to nestalo ,horší už to bé s páníkama
sou eště nějaký tý jůtůby někde?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 16:19
- Nahlásit
ty vado,ta čivafka je příšerně roztomilá
nebudu komentovat fakt,jak někdo může nezvládnout asi půlkilovou čívu,ale měla ve ksichtě výraz,kterej mě doost pobavil,když jí ten Vispéro umravnil
|