| Autor |
Zpráva |
Maybach
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 17:00
- Nahlásit
Marie Šustová
no jo, jenze kde najit dobreho vycvikare? V Praze krom Kolodeji nic neni na vycvik retrieveru, a nas pes bohuzel vypada ze dummik ho opravdu nezajima . Budu s nim zkouset aby alespon toho dummika drzel nejak v tlame ze zacatku a pak se uvidi, treba ho zacne i aportovat a vycenichavat...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 17:10 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Maybach
Těch cvičáků je v Praze víc, je v Říčanech, v Újezdu nad Lesy a abych nezapomněla Mája Šustová v Neuměřicích my vyzkoušeli Říčany, ty nevyhovovali (ale je to o osboní zkušenosti,kamarádi tam chodí) a Koloděje,kde jsme byli spokojení. Samozřejmě taky záleží,s kým zrovna cvičíš,jak si sednete a jak si to dovedete "říct". Kdyžtak mi písni na andras@centrum.cz .
Budu s nim zkouset aby alespon toho dummika drzel nejak v tlame ze zacatku a pak se uvi
Tohle je přesně proč jsem psala,chodit pravidelně na cvičák. Takhle toho můžeš víc pokazit než napravit,zvlášť když máš dospělého psa a ne malé tvárné štěně. Můžeš zkusit objet všechno a uvidíš,kde ti to bude sedět nejvíc, tedy nejen tobě,ale i pesanovi. Přece jen dospělý pes už má určitě návyky a zlozvyky a po netu ti nikdo úplně neporadí,protože musí tebe a psa vidět
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 17:19 - Změnil/a: Marie Šustová
- Nahlásit
Klidně na mě zapomeňte mám 2-3 malé skupiny (3-5 lidí) a krom mé smečky cvičím individuálně i jiné psy. Teď zrovna mám doma 2 letého zlaťáka původně psa bez zájmu o aport a aportuje a moc rád.
Kdo bude chtít, tak si k nám cestu najde.
Jinak je k nám slušné vlakové spojení přímo do Neuměřic z Masarykova nádraží.
|
Maybach
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 17:39
- Nahlásit
Do Neumeric rozhodne v nedeli prijedeme, doufam ze zbyde chvilku casu i na popovidani si.
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 17:43
- Nahlásit
Maybach
Já doufám, že taky. Pokud pojedete s pejskem, nezapomeňte na očkovák
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 18:12
- Nahlásit
jana33
obyč srnčí
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 18:13
- Nahlásit
Maybach
spárek je zadara
|
westeva
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 21:52
- Nahlásit
Škola Kynolog pořádá kurz nácviku na OVVR - maturitu pro všechna plemena retrievrů. Trocha teorie, ale hlavně praktický výcvik jednotlivých disciplín zkoušky metodou pozitivní motivace! Podrobnosti o ubytování, stravování, cenách a hlavně termíny naleznete na http://skola.kynolog.cz/ Omezený počet míst!
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 08:16
- Nahlásit
westeva
Součástí zkušebního řádu je i organizační řád a podle něj se můžou OVVR zúčastnit psi od 6ti měsíců věku.
Když jsou OVVR maturitou pro retrívry, co jsou potom lovecké zkoušky?
|
Maybach
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 09:02
- Nahlásit
mac1
juuu no tak to moc dekuju a kam bych mohla poslat adresu?
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 10:18
- Nahlásit
mac1
když tu rozdáváš, nemáš ještě? a ještě líp prasečí, ale i ten srnčí by stačil...
díky - nebo kdyby byl aspoň tip, kde a kdo teď střelil...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 10:20
- Nahlásit
Lucie od Arta
mám, ale jen ty srnčí
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 10:21
- Nahlásit
mac1
a dala bys? týjo, to je rychlost...bych si i dojela, ale příští týden, dnes makám a večer koupu, zítra jedu Boleslav
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 10:22
- Nahlásit
Maybach
můžeš na email nebo jestli jsi z Prahy , můžeme se někde sejít , tedy pokud nebydlíš na druhé straně Prahy , já jsem na 10
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 10:23
- Nahlásit
Lucie od Arta
dám, budu držet palce
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 11:30
- Nahlásit
mac1
A pro mě by taky byl? Teda jestli jich je nedostatek,tak jednu mega hnátu mám,ale ještě by mi jedna bodla. Btw časem budu mít zase k nabídnutí králičí kožky, kamarád z obvesnice mi jich osm suší ve stodole
|
Maybach
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 12:47
- Nahlásit
mac1
ja jsem Praha 3 Tak co treba Rigrak? nebo muzu prijet kamkoliv po Praze.
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 10:14
- Nahlásit
Maybach
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 10:16
- Nahlásit
Maybach
Moc vám ještě jednou gratulujeme, jste šikulky
|
Maybach
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 16:54
- Nahlásit
Marie Šustová
Moc dekujeme za pozvani i pomoc )) (doufam ze prihlaska dorazila v poradku, posilala jsem na email).
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 08:42
- Nahlásit
Maybach
Přihláška došla ok
|