| Autor |
Zpráva |
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 10:21
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
já mám živý stříbro takže válení zase nejde nám i když před psama ona se válí furt, tak při tom by se to i dalo nějak naučit
|
wami
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 11:11 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
lillii
aha, tak to nic... byla tam jedna slečna s maltézákem a úplně stejným problémem...
Jinak taky hlasuju pro učení přes oční kontakt na klikr, já se ani ohýbat nemusela... začala jsem na kontaktu vsedě u nohy (já stála rovně), a pak postupovala po jednotlivých krocích, díky klikru velice rychle pochopila, o co jde...
Tady při složení BH...
|
lillii
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:46
- Nahlásit
wami
Já mám lhasáka .
Hmm vzorná ...tak přesně o to mi jde . Taky teda zkusím ten oční kontakt..v sedě ho umí, tak snad se někdy dopracujeme i k chůzi .
Taky to potřebuju hlavně na BH ...nevěděla jsem ani, že se skládá i v Česku. A BH potřebuju abych mohla na závody v agility .
|
wami
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 13:17
- Nahlásit
lillii
Já mám lhasáka
a já jsem vůl... myslím na jedno, píšu druhé. Samo, že má taky lhasáka...
tedy, jestli je to něco takového...
(prostě hromada vlajících chlupů )
Taky teda zkusím ten oční kontakt..v sedě ho umí, tak snad se někdy dopracujeme i k chůzi
určitě Začni jedním krokem. Jakmile ho bude zvládat, udělej dva. Pak pět... Jestliže pes ví, že některé činnosti musí dělat tak dlouho, než se ozve kliknutí, tak je to zvládlý za chviličku
...nevěděla jsem ani, že se skládá i v Česku.
no, v lecčems jsme sice sto let za opicema, ale mezinárodní zkušební řády pronikly už i k nám
BH potřebuju abych mohla na závody v agility
tak tahle vymoženost k nám na druhou stranu ještě nedorazila... je fakt, že trocha poslušnosti by se měla šiknout všem agiliťákům, ale na druhou stranu je fakt, že BH je poměrně obtížná zkouška...
budu držet palečky...
(a k agility - nedávno jsme s Melzí splnily požadavky pro přestup do SA2. Mám z ní strašnou radost...! )
|
lillii
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 13:53
- Nahlásit
wami
Jo jo něco takového to je :-D.
Tak uvidíme. Teď jsou venku tropy tak ho nechci moc mučit, ale k večeru se do toho hned pustím.
No, v lecčems jsme sice sto let za opicema, ale mezinárodní zkušební řády pronikly už i k nám
Haha . Právě, že jsem nevěděla, že je to ještě k něčemu jinému dobré, než právě příprava na sport a když se to v ČR nepotřebuje...
No jo, já si taky říkám, že je to k něčemu fajn, ale na druhou stranu, než se člověk k tomu agility vůbec dopracuje je to fuška.. Po čtyřech částech výcviku a TT jsme konečně začali s agility, teď ještě to BH a pak až závody.
Díky ...palečky budu potřebovat. V říjnu je termín, tak snad to zvládnem.
Jee k A2 moc gratuluju ! To bych taky jásala.
|