Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Agresivní pes
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
misenka1
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2009 22:13
- Nahlásit

Camel
ahoj,
hele ja mam AST s ktorym som mala podobny problem,ale to je trosku rozdiel ako foxik.Tiez som ,,hladala,,radu tu na fore,ale vsetky ,,rady,,bolo len trepanie nezmyslov,resenie psa,resenie mna,tipy co by kto jak urobil..atd..atd
Tyto ludia tu maju nejake skusenosti so psami,ale nie su to odbornici,cest vynimkam(psicek)
Tyto ludia nepozbaju ani Teba,ani toho pesa,takze neziadaj o radu co mas robit.Skorej navstiv niekoho,kto sa tomu rozumie,pozrie na pesana a povie co a ako.
Ak si z Pha,mozem doporucit.

Camel
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2009 07:50
- Nahlásit

misenka1
Máš pravdu. Je těžké takhle posoudit chování mě ke psu a naopak. Hledala jsem tady v Ostravě a zatím jsem se spíše setkala s postupy, s kterými moc nesouhlasím. Na cvičák, kde jsem chodila již některá štěňata nosila ostnatý obojek a když jsem se ptala, co s jeho vyjížděním, řekli mi, že ho mám přetáhnout novinami. Když jsem hledala dál a popsala svůj problém, zeptali se mě, jestli znám metodu zklidnění psa položením na záda, takže tam jsem ani nešla. Byla jsem spokojená u nejmenovaného cvičitele, který se zabývá problémovým chováním psů, nicméně je to od našeho města dost daleko a momentálně mi finanční situace neumožňuje tam jezdit. Tak budu hledat dál a doufat, že někoho najdu.

misenka1
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2009 08:36
- Nahlásit

Camel
tieo rady co spominas,tak nam radili takisto,ale moc to nefungovala.Pesan sa pak este k tomu bal.Ale pokial nevies,z coho to vychadza.My sme najprv navstivili cvicak(na radu clena tady na fore),a postup cvicitela bol taky,ze ked pesan vyjel,tak ho na ferovku skrtil,zacal tocit na voditku vo vzduchu,ze som nechapala.Ale holt kazdy ma ine postupy.
Pak sme navstivili dalsi cvicak a tam smali super pristup,snazili sa prist o co go.
Pravdou je,ze pesovi uz asi nebudeme nikdy na 100% verit.

Camel
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2009 11:12
- Nahlásit

Psíček
Ty jsi z Ostravy? Mi můžeš pomoc ty!

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání