| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:30
- Nahlásit
wami
Ahoj paní wami, prosím, písněte nám maila, často na Vás myslíme, jak se Vám daří, jestli je to už lepčejší a jestli se dění ubírá hezčím směrem... Písněte.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:34
- Nahlásit
Garfield
ať tu nejsem OT, píšu k Davídkojc do žumpy, poď tam...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:36
- Nahlásit
wami
tak je to jako u všeho - stejně nejvíc záleží na tom, v čem se člověk cítí nejlíp, jestli je klidnější, když má psa víc "v ruce", nebo dává přednost "bezpečné vzdálenosti"
jsme kupodivu ten první případ. I když je Ešus janek, tak tady právě v pohodě. Fifi mi to psala spíš v souvislosti s tím, že jsem jí říkala, že nám jde líp tahání bez běžek než s běžkama, páč u nich "kraví" když s námi jde páneček. Prostě ho to neba, motá se jak hajzl při povodni, řadí se k levý noze a HLAVNĚ!!! tváří se jak když mu operuju střeva za živa, idiot , tak Fifi napadlo, jestli to není v souvislosti s tím, že má ty běžky moc za sebou. Mi to nepřišlo, ale může to tak být. Já to teda spíš viděla na to, že páč je Ešus stará héérečka, tak dělal dívadlo.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:40
- Nahlásit
PetraK
jestli to není v souvislosti s tím, že má ty běžky moc za sebou.
může bejt, ale mně kdysi psi kravili taky tak... je to o zvyku, časem na to přijde a povalí dopředu, teď ještě pořádně neví, o jakou srandu přichází...
AP plánuje na zvířetnický sraz vzít aspoň minikolobku, tak si přibal výbavičku, můžeš vyzkoušet kolečka...! (a nevím, jestli neprozrazuju tajemství, snad ne, ale jinak radši pst )
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:44
- Nahlásit
já to mám právě spíš na takový jako běhání, tak si asi objednám 3 metrový s rozdvojkou pro dva psy. Díky za rady-porady
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:50
- Nahlásit
wami
AP plánuje na zvířetnický sraz vzít aspoň minikolobku, tak si přibal výbavičku, můžeš vyzkoušet kolečka...!
já vím, psala mi! Zvyšuju úrazový pojištění!!
může bejt, ale mně kdysi psi kravili taky tak... je to o zvyku, časem na to přijde a povalí dopředu, teď ještě pořádně neví, o jakou srandu přichází
takže nic neobvyklýho?? sem myslela, že mám zas něco extrovního . Hele a myslíš, že je to fakt baví? Brtnik mi furt melduje, že ho to nemůže bavit, že to je nůďo a námaha.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:56
- Nahlásit
Alexa
3metrový při natažení, v klidovým stavu ať to má míň, na běhání mi přijde, že delší už je to fakt trochu "z ruky"... a když to pak budeš chtít použít na závodech, tak 3m v nataženým stavu budou OK...
PetraK
takže nic neobvyklýho?? sem myslela, že mám zas něco extrovního
a vono nic...
Hele a myslíš, že je to fakt baví?
no, nevím, jak Ešůse, ale naše jo. Ti řvou nadšením už na startu, pak zabijou mně, pak zkusí zabít sebe, a jedem. Někdy jsou dny, kdy to trochu flákaj, ale prostě běhací pricházky, kdy si můžou těméř dle libosti protáhnout svaly a zamakat si, zaběhat si... u toho se kochat krajinou... netvrdím, že to musí bavit psy všechny, ale většinu z nich podle mě fakt jo...
a hele - s náma běhá i Meluzínka, a posledně na běžkách dokonce i "zapřažená" (má postrojek a tažný popruh pro malý psy ), bo jsem měla strach ji tam pustit... a jak drží tempo a je vysmátá...
a ad to zamotávání - když to zezačátku Lump dělal, dokázal si to fakt moc užít... a Banuška s tím dokázala divy... občas jsem si připadala jak při pletení pomlázky, akorát já byla ten třetí prut...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 14:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
wami
a vono nic...
tak zas prt velebnosti
když to zezačátku Lump dělal, dokázal si to fakt moc užít...
aha takže standard, dobrý, dík.
. Ti řvou nadšením už na startu, pak zabijou mně, pak zkusí zabít sebe, a jedem.
a jak toho nadšení docílíš?? Jak to udělat, aby ho to takhle bavilo? Já jsem ho teď rozradostnila na překážky, který jsou u nás v polích, takže si děláme překážkování, on je nadšenej až mě dává tečky do hlavy, jak skáče. Ale jak to udělat u toho běhání????
a hele - s náma běhá i Meluzínka,
chci foto, chci foto, to musím vidět
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 14:12
- Nahlásit
PetraK
a jak toho nadšení docílíš?? Jak to udělat, aby ho to takhle bavilo?
jednak tím, že jezdíme už dlouho... tak do postroje sice třá Lump leze nerad, ale když už ho připínám na lajny, už řve... a Banuška mi nadává, že jsem pomalá, už při nasazování postroje...
no, ale nejvíc je vždycky nabudí závody - jezdím jen občas, tu a tam i někam jinam, ale pravidelně na můj milovaný Cakov (zrovna teď 7.-8.3. budou závody tam, dojeď! ), ten je na začátku sezóny a ke konci - no a tam je trať extra dobrodružná a navíc už ji znají, a vidí, jak někdo jede před nima... tak mažou... no a to nadšení jim pak nějakou dobu vydrží i při projížďkách jen tak...
a hele - s náma běhá i Meluzínka,
chci foto, chci foto, to musím vidět
aktuální nemám, to jezdím sama...
ale mám ilustrační...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 14:15
- Nahlásit
wami
tý vado, to je bomba fotka!!! Hele ale aby Tě nenařkli z tejrání
no na závody to s náma moc nebude, já už to psala i AP, ale tak snad se zadaří. Třebas se mi to podaří huvidíme. Však jsme zatím začátečníci
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 14:29
- Nahlásit
PetraK
Hele ale aby Tě nenařkli z tejrání
to už mě nařkli, a nejednou a nejen kvůli Meluzínky... dokonce prej tejrám svý psy pohybem...
no na závody to s náma moc nebude, já už to psala i AP, ale tak snad se zadaří.
hele, už jsme na tebe dvě, tak dojeď aspoň na čumendu! stejně ti to pak nedá a na něco sedneš / stoupneš a zkusíš si to taky...
Však jsme zatím začátečníci
a s uspokojením sleduju, jak se to slibně vyvíjí v závislost...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 14:35
- Nahlásit
wami
dokonce prej tejrám svý psy pohybem...
bych podle toho jak je to u nás řekla, že je to vobráceně. Tejraná pohybem jsem já
hele, už jsme na tebe dvě, tak dojeď aspoň na čumendu!
když to máš těžký s náma s chalupářema s chalupou v průběhu oživovací operace , to fakt nepůjde a pak jednak Brtnika takovýhle věci neberou, takže by nebyl odvoz a tak a druhak, já jsem fakt takovej šolíchaš. Svoje jsem si odzávodila s atletikou a volejbalem kdysi dávno za krále klacka a tak tetkon hásky pijánko rekreačka
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 15:21
- Nahlásit
PetraK
chalupu a Brtnika a odvoz bych chápala... ale tohle je teda "argument"...
Svoje jsem si odzávodila s atletikou a volejbalem kdysi dávno za krále klacka a tak tetkon hásky pijánko rekreačka
woe, zato já jsem závodnickej maniak, asi, ne...?!
jedu tam hlavne kvůli super lidem, což by tě mohlo namotivovat taky (tak třeba tam bude AP, já... no a asi i někdo další... ale vážně - Cakov je přesně hásky pijánko rekreačka, akorát ti na konci řeknou, která žes to mezi těma flákačema byla... )
víš co, mě to akorát ba, a psy, proto to dělám... ne pro závody, to bych musela vyměnit motorky ...závody jsou jen občas, abych spřéžo navnadila a sobě dopřála společnost podobně trefenejch...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 18:27
- Nahlásit
PetraK
Já do obran nedělám, takže tomu prt rozmím,
a co s tím mají společného obrany? já behám canicross, pokouším kolo a koukám po koloběžce
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 20:23
- Nahlásit
Hm, tak mi došly postroje z Hofera. Teda...ten pullingový nevím nevím, čekala jsem asi něco jiného, chtěla jsem to na soutěže...rozhodně na konci postroje za psem chybí vzpěra, což mi přijde jako docela závažná vada u postroje, kde pes táhne sta a sta kil. Měla jsem objednat radši z MAGu. A asi si to ještě podšiju kožešinou.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 21:09
- Nahlásit
Mucholabka
http://www.hofero.cz/?page_id=16&picture_id=283 myslíš tuhle vzpěru?
Ale co se týká volby Mag je na domluvu a termíny vstřícnější.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 21:26
- Nahlásit
Erin
Jo, tahle vzpěra. Akorát ten můj postroj už má modernější střih s lepším rozložením na zádech.
Dřív s Hoferem nebýval problém ani v komunikaci, i teď jsem jim hlásila míry apod. Dřív se vyptávali na věk psa, na vhodnost výrobku, teď tak nějak prd.
No, zítra to zkusím na psovi,potaháme a uvidíme, když mi nepřijmou reklamaci mejlem, tak mám v březnu cestu do brna a omlátím jim to o hlavu na prodejně.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
wami
woe, zato já jsem závodnickej maniak, asi, ne...?!
no ale sem myslela, že už sem jako moc použitá, že moc nevydržím, sem se zhuntovala už dávno, tož tetkon jen tak pijáánko a klídek.
jedu tam hlavne kvůli super lidem, což by tě mohlo namotivovat taky
já vím, AP mě taky lákala, jenže já se tam fakt nedostanu, no , ono těch akcí na který by člověk rád vyrazil je hafo, jenže tohle je jediný "negativum" tý chalupy, že je k ní tak trochu člověk přivázanej. Kdyby už to bylo hotový, tak člověk jen řeší že musí posekat ty lány trávy a sehnat si taxík k odvozu na a z akce, ale teď je to ještě krapítek složitější. Prostě vždycky je to něco za něco a s tou chalupou taky. Ale Zvířetník dáme. Ty tam asi nebudeš, co?
Ebony
a co s tím mají společného obrany?
no nevim proč jsem si myslela, že ty budeš mít odtamtud postroj na obrany to jsou takový moje logický dedůkce . Nevíš proč mě to napadlo???
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 10:07
- Nahlásit
Postroje z hofera v akci.
|
enri
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2009 09:59
- Nahlásit
Můžete mi prosím poradit postroj na tahání (např.pneumatiky) pro dobrmana? Co jsem vykoukala z netu, měl by být pulingový. Který je nejlepší - od Magu, Hofera, Manmatu nebo Zera?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2009 10:10
- Nahlásit
enri
Pullingový z Hofera NE, hodně lidí si chválí MAG.
|
ASTmaki
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 18:12
- Nahlásit
Zdravim, mám AST a už nějakej čas se snažim vybrat postroj. Ne na tahání. líbil se mi od rogz for dogz pač máme takovej obojek, ale už se mi nelíbila šířka. Tak nevim jestli od magu či z hofera? Sem hrozně nerozhodná a nemám se s kym poradit ....
|