| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 12:44
- Nahlásit
Doufám, že to nebude bráno špatně, ale jsem fakt tak spokojená, že mi to nedá, abych se nepodělila.
Pořizovala jsem si teď pro hafana postroj a rozhodla se pro firmu Zero DC. Jak jsem zjistila, nedělají jenom "tahací" postroje ale i spoustu dalších, třeba na obrany, flyball a tak. Tak jsem si řekla, že se s ostatníma podělím:
Tady je odkaz na stránky samotné:
http://www.zerodc.cz/
tadyhle je pár ukázek přímo v praxi
http://www.zerodc.cz/nase-vyrobky-v-praxi.php?lg=c z
kde krom toho tahacího jsou právě i různý další na různých plemenech.
S přístupem paní Nešněrový jsem fakt naprosto spokojená, všechno bylo super, postoj i ostatní je fakt kvalitní a domluva luxusní. Můžu jen a jen doporučit.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 12:47
- Nahlásit
PetraK
no ty bláho,tohle je bomba
du to dát k sobě,holky budou mít radost
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 12:49
- Nahlásit
davidkova renata
já si hned vzpomněla
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:16
- Nahlásit
PetraK
Paní, vy už nechodíte do žumpy?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:17
- Nahlásit
PetraK
Jo paní, jakto, že už nechodíte do žumpy? Já vás už delší dobu pozoruju, vám u nás práce nevoní, co?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:20
- Nahlásit
Biluška
vám u nás práce nevoní, co
no jo, copak já sem vyhlášenej nemakačenko
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:22
- Nahlásit
PetraK
to jsem ráda
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:22
- Nahlásit
PetraK
To měli kdysi na plakátě na olomoucké tvarůžky. Byl tam chlap s kolíčkem na nose jak rovnal na páse ty tvargle a nad ním stál šéf a říkal "já už vás delší dobu pozoruju, vám u nás práce nevoní"
Což nic nemění na věci, že tobě to nejspíš nevoní v žumpě gdyž už tam nechodíš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:25
- Nahlásit
Ebony
to jsem ráda
ráda že co? Su dnes ZCELA VÝJIMEČNĚ nablblá , tak nevím k čemu se to vztahuje ešivá k tomu, že jsem se dala na dráhu nemakačenka či k těm postrojům.
Biluška Mucholabka
že tobě to nejspíš nevoní v žumpě gdyž už tam nechodíš
no to je takovej můj soukromej titěrnej problém, kterej asi tak v podstatě ani problém nějak není. Já nechci tady, tak pak písnu Bilušce.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:25 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
PetraK
Pullingové postroje stejně nemají.
PetraK
tak pak písnu Bilušce
Jenom Bilušce?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Mucholabka
hele ale možná, že by nemusel být po vysvětlení wo co go problém to vyrobit, jestliže šijou pro lamy, tak tohle určo taky zvládnou. Ona je fakt supr dupr. Já jsem celá vodvázaná, že ještě v dnešním světě něco takového existuje , když každej spíš aby každýho vočůral a ještě z toho vysosnul co nejvíc. Fakt jsem nadšená.
No sem myslela, že by Ti to pak Biluška poslala, páč na Tebe emila nemám a ona určo jo.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:41
- Nahlásit
PetraK
Tak jí tam napiš, ať mi to pošle, bo já jsem baba děsně zvjedavá
No, jinak postroj už zítra mít budu, nedostala jsem výzvu z pošty a najednou kuk, druhá upomínka s tím že zítra to má odcházet zpátky, tak jsem jim volala aby mi to zítra donesli, že je přítel doma a ten zásilku přebere. A oni jako jestli si proto nechci dojít. No, kdybych chtěla, tak už tam dávno jsem, ale jaksi pokud já dělám od devíti do pěti a pošta je od osmi do šesti, s tím že já hodinu cestuju do práce a z práce, tak potom se asi jejich pracovní doba těžce neslučuje s mojí a za to nehorázné poštovné za obchodní balík to můžou donést.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:48
- Nahlásit
Mucholabka
nedostala jsem výzvu z pošty a najednou kuk, druhá upomínka s tím že zítra to má odcházet zpátky
naprosto stejný. Naprosto stejný, já na to čekala jako blbka, paní Nešněrová pospíchala, aby se to stihlo do odjezu (další plus tý firmy, že fakt vyjde vstříc, když to jde) a pošta klídek pijánko. Pak mi paní Nešněrová dala č. pod kterým to šlo, vlítla jsem na poštu a heleee, ono to tam už leželo
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:57
- Nahlásit
áá, vohlávky na pakovikuně? To si jeden koupím!
|
Pincher
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 14:02
- Nahlásit
Souhlas mám je taky a super už druhou generaci a řekla bych že teď jsou ještě lepší.
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 14:19
- Nahlásit
Mno mam od nich sedak, jsme s nim spokojena, uvazuju ted o postroji bud od nich nebo od manmatu.... tady se me moc libi ten vzorek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 14:20
- Nahlásit
Pincher
to je další plus, že furt něco vylepšujou.
|
rain
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 15:29
- Nahlásit
PetraK
Taky jsem tak čekala na balík, číslo jsem měla tak jsem si kontrolovala že už na poště je, baba mi nejdřív tvrdila že tam vůbec není, po chvíli dohadování že teda je, ale už to mají vyůčtované na zítra, atd,atd.
Jinak my máme už rok postroj od Magu, a taky spokojenost
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 18:37 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
od Zera...i se jménem
sedák:
Ale bohužel není moc vidět... Ale naprostá spokojenost, jak se sedákem, tak i s postrojem a vodítkem... Už se těším, až bude i druhá dračice a zapřáhnu je obě... To se mi ten DT už půjde zase líp
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 21:55
- Nahlásit
PetraK
vztahuje se to k postrojům, nědávno jsem je někomu doporučovala....tak jsem ráda, že jsou i jiní spokojení...
|
Pink
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 22:35
- Nahlásit
Mám od nich postroj na obranu-konečně postroj s veeelikým uchem a lépe se mi nasazuje než manmatí, dobře sedí. Postroj typu sleď mi udělal velikou radost-konečně nemusím psa vymotávat z vodítka pokaždé, když se začuchá (zapřahám ho do prázdných saní). Kdo si postroje prohlížel a měl je v ruce, chválil pečlivé zpracování.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 23:20
- Nahlásit
Mám postroj, vodítko s amortizérem i sedák, jsou super, jen to moc nepoužívám, protože pes je na sebe opatrnej a taká mě jen z kopce, aby se moc nepředřel Takže když už běhám, mám ho navolno.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:58
- Nahlásit
Ebony
vztahuje se to k postrojům, nědávno jsem je někomu doporučovala....tak jsem ráda, že jsou i jiní spokojení...
no jsou fakt moc a moc supr. Jak postoje, tak firma. Tak jsem si řekla, že to hodím do světa, protože si to jednak zaslouží reklamu a druhak si myslím, že se lidem může hodit, když budou vědět o dobrý zboží a firmě, kde je neodřou.
Já do obran nedělám, takže tomu prt rozmím, ale jak jsem tak na ten postroj koukala, přišel luxusně pohodlný pro toho psa, že je fakt přemýšleno nad tím, kde a jak ten postroj bude zabírat a aby to pro čokla bylo pohodlný
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:18
- Nahlásit
Jak máte dlouhé vodítko od sedáku, zdá se mi 2m když je natažené krátký.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 11:08
- Nahlásit
Alexa
můj je ten kokr támhle na tom prostředním obrázku, postroj sice manmat (spokojensot, je víc posltrovanej, tj necuchá ani neplstnatí chlupatc), šňůra ale zero, normoš dva metry, spokojenost velká
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:11
- Nahlásit
Alexa
já to neměřila, ale můžu to změřit. Mi to nepřišlo, že by to bylo málo, ale Fifi, říkala, že možná na ty běžky jo. . Na běh, chůzi určo dobrý, jsem zvědavá jak na kole.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:08
- Nahlásit
Lucie od ArtaPetraK
mě to právě přijde krátký a ještě když tam dám dva čokly, tak by jenom asi metr byl jako spojka a metr by měly každá svůj, asi si objednám aspoň tří metrový.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:15
- Nahlásit
PetraK
na běžky se dělávaj delší, aby se pes nemotal pod lyže - tuším je dělal Polar...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:23
- Nahlásit
Lucie od Arta
no člověče, nám se to nemotalo. Fifi taky psala, že jí to připadá krátký, ale mi to nepřišlo, no teď už to nevyzkouším (, obleva jedna hnusná, nechutná
Nu což, tak to případně nastavím o vodítko a vo co go, žejo?
Alexa
já bych se poradila. jestli budeš brát od Zera, tak paní Nešněrová určo poradí, vždyť ona závodí, tak vědět bude, jakou dýlku nejlíp na určitý počet čoklidů. A nemají oni tam tuším rozdvojení přímo??
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:27 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
PetraK
jj, já mám sice komplet výbavu na tahání od Polaru (taky udělám reklamu http://www.polarpesek.com ) - a spokojenost, ale u Zera se chystám taky pořídit nějakou tu vychytávečku...
jinak na běžkaření bývají tažný popruhy okolo cca 2,5-3m, přijde mi to bezpečnější... podle pravidel ESDRA nesmí být u kola a kolobky ale tažný popruh delší, jak 3 metry, nevím, jak je to u běžek, ale delší už bych taky nebrala...
kratší šňůra myslím si nevadí, pokud běžky člověk ovládá a má i ovladatelného psa, tak riziko "přejetí" není tak velké, na běhání a chůzi je kratší taky v pohodě...
tak je to jako u všeho - stejně nejvíc záleží na tom, v čem se člověk cítí nejlíp, jestli je klidnější, když má psa víc "v ruce", nebo dává přednost "bezpečné vzdálenosti"
Alexa
mě to právě přijde krátký a ještě když tam dám dva čokly, tak by jenom asi metr byl jako spojka a metr by měly každá svůj, asi si objednám aspoň tří metrový
delší jak 3metrový bych nebrala, nakonec stejně zjistíš, že při rychlejší jízdě je naprd, když se ti psi nějak moc rozbíhají do široka, a pořídíš dvěma psům i krční spojku, aby běželi jak motůrek vedle sebe...
na treky ne, tam ať se motají, jak chtějí, ale u kolobky nebo káry jsem po pár zkušenostech to Kolumbovo vejce - výhody krčáku - nakonec taky objevila...
|