| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 25 Čec 2005 08:32
- Nahlásit
Můžete mi poradit nějakej fakt dobrej cvičák v Brně? Předem dík.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2005 14:59
- Nahlásit
Pokud vím, jsou v Brně jen 3, ale nemůžu sloužit v kvalitě.
|
Simona
|
# Zasláno: 26 Čec 2005 21:38
- Nahlásit
zkus to naZetoru (Líšeň) www.kkzetor.cz
nebo psí škola na ostrově, ale tam nechodim tak nevim
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Čec 2005 13:36
- Nahlásit
anebo zkus cvičák v Komíně,vede to takovej mladej kluk, nedělá příliš hromadný výcviky a všechno ti vysvětlí. Jmenuje se to Moravia dog school, www.moraviadogschool.wz.cz. Já tam chodila a moc mě pomoh!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 1 Srp 2005 08:41
- Nahlásit
Nejlepší je na Ostrově, odtam psi všechno vyhrávaj a trenérka je opravdu skvělá ať máš jakékoli plemeno!!! Je to v Obřanech:Cacovice.
Na Zetoru je nicmoc přístup a nejsou tam tak kvalitní trenéři, na veterině je přístup, který psa málo naučí a hodně vykrmí, v komíně ten kluk nemá moc zkušeností...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 1 Srp 2005 08:43
- Nahlásit
Tak to je adresa psí školy na Ostrově: http://sweb.cz/psiskola/
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2005 09:21
- Nahlásit
Co člověk to jiný názor, já ti jen můžu doporučit, aby sis na všechny cvičáky zašla a podívala se jak to tam chodí, a asi budeš muset nějakej vyzkoušet a pak třeba přejít na jinej, spousta lidí to tak dělá než najde co mu vyhovuje, nebo taky nenajde a dojíždí za Brno...
Já znám v Brně cvičák KK Rybníček, KK Krpole v Kostelní zmole, cvičák KK Zetor, KK Pedigree na veterině, pak ten Psí ostrov, a pak jsem slyšela o té K-9, Moravia dog school, a ještě jeden v Bohunicích... to je asi všechno. Já taky nechodím jen na jeden, na jednom jsem členem, ale jinak chodím různě a hlavně dojíždím za figurantama anebo jezdím na soustředka a tábory...
Jinak na Zetoru jsou podle mě kvalitní výcvikáři a na veterině mi psa nevykrmili
Ono taky hodně záleží čemu se vlastně chceš se psem věnovat, jaký máte ambice, jestli vrcholový zkoušky a závody, nebo jen základní ovladatelnost... nebo třeba agility...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 1 Srp 2005 19:40
- Nahlásit
Jojo Ostrov je kvalitní a na veterině jsem byla jednou a stačilo, hrůza ten přístup!
|
riga
|
# Zasláno: 1 Srp 2005 23:00
- Nahlásit
na veterině je přístup o.k., náhodou tam hodně naučí, toho kdo se chce naučit. po jedné návštěvě si vytvořit objektivní názor, to taky o něčem svědčí. jinak nejlepší je to na Zetoru!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 3 Srp 2005 13:52
- Nahlásit
Já na veterinu chodila a přístup nic moc, žádné kvalitní a rychlé výsledky
A na Zetoru moc nerozumí velkým a rychlým plemenům. mnohdy nedokážou spoustu věcí vyřešit. Teď jsem byla párkrát na Ostrově, jak mi bylo doporučováno a opravdu, byla jsem maximálně spokojená
|
Anonymní
|
# Zasláno: 3 Srp 2005 13:54
- Nahlásit
Tak já zkusím ten Ostrov, protože vím, že veterina má děsnej přístup a o Zetoru už jsem taky párkrát slyšela, že chcou jen prachy...
Na ostrov slyším samou chválu a vycházejí odtam nejlepší závodníci, já chci sice hlavně zábavu pro pejska, ale Ostrov bude nejspíš nejlepší
|
chichi
|
# Zasláno: 3 Srp 2005 14:02
- Nahlásit
Ten anonymní 2x po sobě v odstupu 2 minut, to je zajímavý jak jste se tu "vy dvě" hned tak rychle sešly? Jo, jo, reklama je třeba! a rychlé výsledky taky, ty jsou totiž kvalitní
|
Hannah
|
# Zasláno: 3 Srp 2005 18:42
- Nahlásit
Já jsem byla na spoustě cvičácích a Ostrov je vážně nejlepší, vřele doporučuji.
chichi: Není tam nic o rychlosti, ale je to velmi kvalitní cvičák, odkud vycházejí skvělí závodníci!
|