| Autor |
Zpráva |
mac1
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 22:50
- Nahlásit
Potřebuji naučit 9ti letého a 3 letého psa poslušnosti mezi troubou a kuchyňskou linkou , během mého "kratičkého" telefonátu sežrali těsto na 2 plechy vanilkových rohlíčků !!!! Na který cvičák mám zajít, prosím si adresu. Ihned !!!!
|
verunicicka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 22:55 - Změnil/a: verunicicka
- Nahlásit
mac1
neporadím. teď bych je asi taky sežrala mám nějaký chutě
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 23:23 - Změnil/a: Noemi
- Nahlásit
mac1
Zaměstnat něčím zajímavějším (sušená prasečí nožička nebo něco podobně nechutného, co se musí dlouho zpracovávat...)
Náhubek?
P.S. Nožičku nepoužívat v případě, že máte paranoia psa (radši se s tím někam schovám, aby mi to nikdo nesežral nebo neodebral, třeba do postele pod deku... )
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 23:32
- Nahlásit
mac1
zajdi na cvičák k Bilušce a Davídkový, aby tě naučily pořádně zacházet s traverzou
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 23:51
- Nahlásit
Mel
Mám podobný problém, při slepování brabantských koleček mi 6 měsíční štěně rozkousalo polštářek v obýváku. Není na traverzu přece jenom brzo???
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 23:54
- Nahlásit
AlenaD
já bych řekla, že nikdy není brzo na pořádnou výchovu... a pro štěňata jistě budou nějaký odlehčený traverzy
A nebo to musíte dělat jako já - u nás se nepeče, takže máme psy vychovaný
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2008 00:02
- Nahlásit
Teď jsem dodělala čtvrté těsto a jdu spát... Bergeron leží celý večer pod kuchyňským oknem a čeká, že něco vypadne (jsem slaboch, ale házím jen sušené drštky ). Jsem zvědavá, co bude zítra dělat, až to bude vonět...
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2008 00:09 - Změnil/a: AlenaD
- Nahlásit
Mel
já bych řekla, že nikdy není brzo na pořádnou výchovu... a pro štěňata jistě budou nějaký odlehčený traverzy
Dík za radu, no vzhledem k tomu že se jedná o recidivujícího jedince se rači zkusím obrátit na ty dvě dámy, slyšela jsem že mají s traverzama spoustu zkušeností a určitě mi poradí vhodný typ.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2008 00:39
- Nahlásit
verunicicka
sesv tom ? Jinac bys urco testo na rohlicky nesezrala...
|
verunicicka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2008 00:50
- Nahlásit
viky
nejsem v tom, ale mám v sobě 2 fláši vína, takže jsem schopná sníst cokolčo
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2008 08:29
- Nahlásit
mac1
Naši mi onehdá sežrali celé pečené kuře, naporcované a připravené k servírování.
No bóže
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2008 08:49
- Nahlásit
Smečka
mac1
Tož kurňa, baby, to nemáte doma traverzy, nebo co?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2008 08:52 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Smečka
Naši mi onehdá sežrali celé pečené kuře
Hm,my před dvěma měsíci malovali,vyndala sem v noci z mrazáku kuře,aby bylo co nejmíň vaření a ráno sem přemejšlela,jestli sem senilní,nebo blbá,páč kuře nigde.Podělili se fšichni.Naštěstí mělo 3 kila,tak netrpěli hlady.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2008 09:27
- Nahlásit
Neplatí něco i na kocoury? Náš pes (50 kg) si nechá všechno líbit (neměl by si pes nenechat šahnout do misky? ), takže mu kocour zpravidla vyžere to nejlepší z misky
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2008 09:48
- Nahlásit
jablunka
ráno sem přemejšlela,jestli sem senilní,nebo blbá, , já pro změnu začínám být paranoidní , nemůžu najít klíče od auta a podezíravě se tážu psů, který z nich je sežral, ať se přiznají ...traverzu doma nemám, potřebovala bych nějakou malou, aby se vešla a to zas nevím jestli by byla účinná
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2008 09:50
- Nahlásit
Noemi
Zaměstnat něčím zajímavějším (sušená prasečí nožička nebo něco podobně nechutného, co se musí dlouho zpracovávat mám "vychcaný" psy, bleskově by sežrali těsto a pak by spokojeně ulehli s nožičkami pod stůl....my nic, my žereme nožičky, kam sis to těsto dala ???? A měli by nejen těsot, ale ještě i nožičky, vlastně by na tom byly lépe !!!! Tak to tedy ne .
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2008 11:58
- Nahlásit
AlenaD
co to jsou brabantská kolečka ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2008 12:32
- Nahlásit
mac1
Vážená kolegyně ,v odborné věděcké literatůře je věnován celkem dost velký prostor k popsání řešení soužití s dominantními či jinak problémovými psy.Základní poučku lze stručně shrnout do věty: vyhýbejte se konfliktním a konfrontačním situacím za každou cenu!! Tagže se vyflákněte na nějaký debilní těsto a cukroví si vobjednejte u brut jako sem to šikovně udělala já
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2008 12:40
- Nahlásit
davidkova renata
konečně užitečná rada, založ si školu pro problémové psy, jsi nejlepší !
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2008 12:49
- Nahlásit
mac1
založ si školu pro problémové psy
už máme votchytofku Chyt a nepouštěj s.r. o. ,školička bé detašovaný pracoviště
jsi nejlepší !
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2008 13:09
- Nahlásit
mac1
já pro změnu začínám být paranoidní , nemůžu najít klíče od auta a podezíravě se tážu psů, který z nich je sežral, ať se přiznají ...
To dělám běžně,ale né s klíčema vot auta.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2008 16:16 - Změnil/a: AlenaD
- Nahlásit
mac1
co to jsou brabantská kolečka ?
To je takový docela složitý ale strašně dobrý a velmi kaloricky vydatný cukroví.
těsto
20dkg hladké mouky
20dkg másla
10dkg pískového cukru
10dkg strouh. vlašských ořechů
trochu skořice
krém
20dkg másla
12dkg čokol. na vaření
8 dkg pískového cukru
2 celá vejce
5 dkg strouh.lískových oříšků
1lžíce griotky
poleva cca35 ks půlek ořechů
10dkg čokolády
16 dkg kostk. cukru
1/8 l vody
1dkg másla
1 lžíce kakaa
Těsto zpracujeme a necháme chvíli ztuhnout, vyválíme a vykrajujeme kolečka. Lepší péct na peč. papíře, jinak se blbě sundavá z plechu.
Krém-vejce s cukrem šleháme v kastolku na mírném ohni. Když se hodně napění sundá se z ohně a přidá se změklé máslo a pořád šleháme, když se spojí přidáme změklou čokoládu a strouhané oříšky. vyšlehá se lehký krém a zakape se griotkou.
poleva-do mísy dáme změklou čokoládu a přidáme máslo, kakao a zamícháme. Vodu s cukrem svaříme na nit a pomalu přiléváme do čokolády a stále mícháme. Necháme ve vodní lázni aby poleva nevychladla. Upečená kolečka slepujeme krémem a mašlovačkou natíráme polevu. Zdobíme půlkami ořechů.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2008 17:14
- Nahlásit
mac1
Pcha, ty toho naděláš, já ve středu upekla dvě dávky vanilkových rohlíčků a z šesti(sic!) bílků kokosky a když jsem dnes nahlédla do krabice, smutně se tam krčí pět rohlíčků a tři kokosky. Nemá to cenu, dlabu na rodinu, ráno jdem na cvičák, ať si pečou sami...
|
Pink
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2008 17:45
- Nahlásit
Meta
Já peču těsně před vánocema a stejně mám lufta, jestli se cukroví dožije Štědrého dne! A to peču i štoly vůbec si toho neváží a stejně všechno sežerou!!! Jo, a ještě nikdy jsem neokusila odleželou štolu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2008 17:49
- Nahlásit
Holky nestěžujte si. Já musím schovávat cukroví před jedenácti čoklama, dvouma harantama, Mášenkem (ten je ze všech nejhorší) a před myšima, které máme naprosto všude Zjistila jsem, že nejjistější je na krabicích s cukrovím spát a ve dne je přenášet všude s sebou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2008 17:50
- Nahlásit
Pink
a stejně všechno sežerou
a proto já nepeču a v zásadě ani moc nevařim bo na co dyš to stejnak hned sežerou
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2008 17:56
- Nahlásit
Biluška
TY MÁŠ UŽ 11 PSŮ?
A jak to stíháš? Kujwa no ještě si můžu někdy stěžovat se dvěma prácama, renovací baráku a dvěma psama.
|
Pink
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2008 17:57
- Nahlásit
davidkova renata
No jo, ale když já ráda jím teplý jídlo!! A vařit si jen pro sebe se mi zdá trošku kách
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2008 18:01
- Nahlásit
bullvnouzi
Momentálně je jich jedenáct, ale na Silvestra rodíme a zvažuju jestli jedno mimi nezůstane doma . Jde to zvládat i když mám dvě podnikání a rozjíždím třetí, ale je to dřina. V zásadě musíš přestat spát a zapomenout na něco, čemu lidi říkají "volný čas".
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2008 02:15
- Nahlásit
Biluška
Nj, to znám... Kolik hodin by měl mít tvůj průměrný den?
Můj tak 40.
|