Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / cvičák Nezamyslice
Autor Zpráva
papir
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 09:25
- Nahlásit

ahoj, máte někdo zkušenosti se cvičákem v nezamyslicích?? jak to na něm chodí, jaké je tam atmosféra...prakticky jakýkoli postřeh...před nějakými 4-5lety jsem slyšela, že je to dobrý cvičák, ale tehdy nebylo moc s kým cvičit. teď přemýšlím, kam bysme s puberťákem chodili makat. i když je to pro nás malinko z ruky, tak si za kvalitou ráda dojedu hledala jsem nějaký info na netu, ale nic jsem nenašla...jen, že je tam občas nějaká akce rtw.
budu ráda za jakékoli info

Zuzinka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 23:09
- Nahlásit

Ahoj,
párkrát jsem na cvičáku v Nezamyslicích byla. Cvičí tam hlavně NO a podobní. Psa si cvičíš sama, a když potřebuješ pomoct tak se hold zeptáš ostatních. Mě a mému psovi to moc nevyhovovalo.Jen se tam jedem občas socializovat. Kdybys chtěla nějaké konkrétní info tak dej vědět, znám se s jednou vedoucí.

papir
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 09:35
- Nahlásit

Zuzinka
díík za informace. tak to pro nás asi nebude to pravé. bych raději aby mě někdo trošku vedl a věnoval se nám občas individuálně. sama jsem taková plašší povaha takže bysme tam asi jen tak zmateně popobíhali.
a nevíš (nebo i někdo jiný) o dobrém cvičáku někde v okolí prostějova? něco, kde je přátelská atmo, nevadí jiní než NO, kde se víc cvičí než o tom jen povídá a kde bude mít někdo zájem s náma pracovat?

Zuzinka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 22:31
- Nahlásit

Ahojky,
tak jsem ještě slyšela o cvičáku ve Vyškově. Nikdy jsem tam nebyla, ale prej se tam cvičí v kruhu, takže možná pro tebe lepší. Ale ani nevím kde přesně to je, jedině to zkusit zjistit na netu. Ještě je cvičák v Kroměříži, ale to už je pro tebe asi daleko.
Třeba ještě na nějakej cvičák narazíš, hodně štěstí

Eimy
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 07:33
- Nahlásit

papir
a co třeba zkusit cvičák přímo v prostějově? Ale nemám s ním zkušenosti, jen vim, že tam je (kvuli agility)
http://www.kennels.cz/kkprostejov/

papir
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 08:33
- Nahlásit

Zuzinka
díky za tipy, zkusim dozjišťovat detaliky...

Eimy
o "našem" prostějovském vím, ale bohužel nic dobrýho...na pejskařinu bydlím asi v blbým měsť nebo co...ale kdo hledá ten najde

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání