| Autor |
Zpráva |
spitalska
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2008 14:09
- Nahlásit
Hezký den, chtěla jsem se zeptat, jakou používáte stopovačku? Mám klasický černý popruh, mám pocit, že se hodně zamotává a pokud ji zašlápnu, proklouzne pod botou - řešení jsou uzly. Teď jsem si koupila kulatou stopovačku 20 m, která neřeže do rukou, ale zase po jednom použití je zatrhaná a vypadá, jako by byla chlupatá. Hledala jsem stopovačku z horolezeckého lana, ale nic takového jsem nenašla. Jaké máte zkušnosti Vy? Díky za nápady a rady.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2008 16:44
- Nahlásit
spitalska
Nehledej stopovačku z hor. lana, ale obchod kde prodávají lana na metráž
Pak už jen stačí dokoupit karabinu a je to
Jinak teda já stopovačku v životě nepoužila, protože bydlím na sídlišti a tam je to dost o ničem - takže flexina dokud nedostali aspoň trochu rozum
|
bambule
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 16:32
- Nahlásit
Pokud chces stopovacku z horolezeckého lana, volila bych raději tenčí rep šňůru, seženeš ji na metry v jakémkoli lepším sportu (hudy, rockpoint), ta zaručeně nechlupatí a vydrží hoooodně.Já osobně používám popruh a bez problémů, ale známí mají repku a nemůžou si to vynachválit.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 17:10
- Nahlásit
bambule
já bych měla obavu, že tenká a kulatá šňůra bude řezat
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 17:42 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
spitalska
Jestli jsi z Prahy, tak na Újezdě (kousek u stanice tram směr Pražský hrad) je speciální obchod, kde mají různá lana, provazy, popruhy prodávané na metráž, hned vedle je obchod pro kutily, kde zas mají karabinky atd., kdybys potřebovala...
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 17:50
- Nahlásit
spitalska
http://www.provaznictvi.cz/
a hned vedle jsou ty kutilové , mají tam opravdu velký výběr karabin atd...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 19:50
- Nahlásit
spitalska
souhlasím s maixnerovou,taky tam občas posílám lidi z pet centra ,když potřebují stopku a ještě radím,aby si na stopku udělali pár uzlíků,když ti pes zdrhne ,tak můžeš zašlápnout a neklouže jim to v ruce nebo pod botou
|
spitalska
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 20:15
- Nahlásit
díky moc všem za rady, karabinu už mám, teď koupím lano a je to vyřešené
|