Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Co váš cvičák?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
Atika
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 00:27
- Nahlásit

MartinaBarney
Ach jo, snad se to podá.V nejhorším budu čekat až zmoudří věkem,ale to bude asi dlouhý čekání a těch vlasů šedivejch

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 15:08
- Nahlásit

Atika
Mě včera cvičitelka řekla, že některé psy to nepustí nikdy!!! Doufám, že nebudeme ten případ

Atika
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 23:03
- Nahlásit

MartinaBarney
Ále pustí, cvičitelka je pesimista, až jim bude 10 a víc, už budou pomalejší a doženeme je (pokud naše klouby dovolí) I když, hm, nevim kolik je tobě, ale mě vlastně za 10 let bude skoro 60, budu holt muset brát proenzi

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2010 23:12
- Nahlásit

Atika
Cvičitelka pesimista, zato já jsem velká optimistka To já budu za 10 let slavit Kristovy roky. Ale což, na věku vůbec nezáleží. Můj přítel by měl brát doplňky na klouby už teď. Ovšem na to kašle.

Atika
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 00:18
- Nahlásit

MartinaBarney
Dělá chybu, za 10 let nedohoní vašeho psíka

Atika
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 12:17
- Nahlásit

MartinaBarney
Tak jak vám to jde na cvičáku?
My jsme kupodivu chválený, Bedík to bere tak, že tady je cvičák, je to nůďo, ale tady se dělá, takže holt dělá. Ale venku to je jiná, teď začaly okolo hárat čubiny, takže základy přivolání mizí v dáli, šedivý vlasy přibejvají a dost často se pěkně proběhnu. Ale není blbec, když hrozí, že bych ho lapla, tak ke mě velice rychle a velice radostně přiběhne, předsedne a ví, že přece MUSÍ bejt pochválenej Po ulicích už to jde, i když ty psy míjí pořád s velikým zájmem, ale už mě nevláčí jak kůň.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání