Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Kde dělám tu chybku?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 09:13
- Nahlásit

moll
To je tam možná taky - to v případě, že ostentativně přehlíží slepici o kterou už 3x zakopnul a pak si ji jako nááhodou všimne. Možná je to tam víc, než si myslím - protože při aportu by taky rád "prasil" - jako že to nejde vzít, on by rád, ale je to děsně těžký, 6x mu to vypadlo z huby, začne do toho mydlit packou, že jako.... se snažím, ale fakt to nejde! asi nějaká vyší moc..., což samozřejmě u aportu zatrhnu (když je to aport aportovací a ne hrací), takže kašpar on je to jo, ale je tam i ta zbrklost,kdy honem honem, ať už mám ten pamlsek. Včera jsme to zkusili - jednou dobrý, podruhý dobrý, tak jsem hned skončila. Dneska ráno, jednou dobrý a podruhý už ne, je to prostě pakoň.

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 11:00
- Nahlásit

PetraK
No tak to jooo tak neh pritula, at vari on a mas po starostech Ona Veverucha je sice doma hrozne hodná, když si jí nikdo nevšíma, ale jakmile má jít ven, tak je jako uragán a zastavit ji je občas docela legrační ale venku je z ni po pár minutách zase normální klidnej pes už mi stárne...

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 13:28
- Nahlásit

když OT, tak pořádný
Eimy PetraK
nazdáááár holky, Veverko a Ešuse!!! zdravíme s Berni, jak se máte??? už jsme se dlouho na netu nepotkaly, měli bysme vymyslet ešusoveverkobernoidní téma ať tu nezacláníme s OT a pokecat, jak jde život ne?

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 14:01
- Nahlásit

Janiii
Ahooooj máme se dobře, Veverucha zlobí, ale už míň, takže začíná bejt nuda A to téma by se mělo vymyslet, já myslim, že už tu jedno takový bylo, ale nemůžu ho najít

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 14:25
- Nahlásit

Janiii
Eimy
Zdar ženský!! Prima vás zase číst , já jsem tady sporadicky,

Eimy - nepomlouvej Veverku, nebo huvidíš!! A jaký stárne - na tyhle řeči kopa času, babo jedna!
Janiii - a jak u vás?

a asi to bude chtít fakt jít jinam - leč kam to zařadit? Moc se tu nevyznám? jsem spíš neviditelná, ale tohle mi nedalo, říkala jsem si, že tady se spíš něco dozvím, než kde jinde, takže jsem tady ten dotaz vznesla.

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 14:59
- Nahlásit

už jsem to našla, takže Ešus a veverka séééém

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání