| Autor |
Zpráva |
Dáška
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 12:47
- Nahlásit
younglady
MaggieM
Jojojo my chcem taky! Molly je z Hranic, Enča je z Vepřova ale klidně přijede :-D Uděláme venčící ekšn, domluvím eště kámošku se zlaťandou, labinou a výmarkou ať můžou řádit, co? Výmarka bude mít kolem 4, 5 měsíců v té době, tož by si mohla rozumět s Matylďákem
Já cu vidět Mistynku v akcííííí
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 12:59
- Nahlásit
younglady
stát se členem a zkládat zkoušky - nemusím tam projít žádným kurzem abych se stala členem, tak mi to docela vyhovuje
dělej jak myslíš,ale
opravdu to nedoporučuju...povím ti to osobně v hospě...jako vážně tam ne...prostě jinam
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 13:00
- Nahlásit
venda
nějaké podrobnosti?
záleží jak moc ho znáš??jak moc si ho viděla v akci..jak moc čteš třeba články klubů kde dělá svazovýho a ještě jak moc mi zdeptal kamarádku a jak moc lidí od něj uteklo
|
venda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 13:17
- Nahlásit
sarax
neznám ho skoro vůbec, Hekla do něj kouše dvakrát do měsíce, články žádných klubů nečtu a lidi co utekli neznám
ale nedokážu vůbec nijak posoudit jaký je figurant, protože mám psa, který se nebojí a baví ho to a děláme pouze kruhovou obranu, takže tak
pochopitelně jsem často slyšela, jak hodně na figurantovi záleží, jak moc může zkazit psa a podobně, ale to jsou věci, které jdou zcela mimo mě, nevím, co si pod tím "zkažením" představit, zkoušky k ničemu nepotřebuju, dělám to jen proto, že to čubu baví, já sama ani nechci aby hlídala, i když ona se mně neptá
takže pro mě jako uplného laika jako figurant stačí, pokud bych měla nějaké vyšší ambice, tak se asi zajímám víc
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 13:52
- Nahlásit
eva od jondy
já do kurzu nepotřebuju, sama jsem výcvikářka Spíš bych si od tebe poslechla, jak to přesně chodí na těch ZZO a ZOP, na BH jsem už byla, viděla jsem jak to probíhá, ostatní jsem ještě neměla možnost zkouknout
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 13:56
- Nahlásit
sarax
já tam ale nechci kousat - teda aspon jsem pochopila, že je to figurant. S Misty budeme chodit kousat na Davida, jinam nechci... tohle je o Abby, ta stejně nekouše ani žádný zkoušky s obranama s ní dělat nebudu
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 13:57
- Nahlásit
Ahoj, nevíte někdo, kde bych našla termíny zkoušek BH, ZOP apod. teď někdy nebo na jaře v Praze?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 14:04
- Nahlásit
Venta
http://www.kynologie.cz/cks/src/str7_2008.htm
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 14:07
- Nahlásit
younglady
eh....mě se ty zkoušky ukážou jen měsíce,ale dál to nejde rozkliknout...co dělám blbě?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 14:08
- Nahlásit
davidkova renata
nic, ještě nejsou vypsaný ale jinak orientačně se tady daj najít a pak taky v časopisech - te%d nevím jestli PPČ nebo SP
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 14:11
- Nahlásit
younglady
nic
tak to mě překvapuje
Bejvá to v PPČ,já jen,abych to všecko stihla
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 14:12
- Nahlásit
younglady
díky, tak si teda počkám, až tam něco zveřejněj.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 14:15
- Nahlásit
davidkova renata
jj taky doufám, že to budu stíhat ))
Venta
taky čekám a čekám a taky čekám na KJ Brno, taky pořád nic nevypsali
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 14:24
- Nahlásit
younglady
že je to figurant.
a předseda...tak jak chceš ale já bych poplatky když už platila někam kde to má smysl...
venda
já tam kousala taky...taky to čubu baví a tak..ale pokroky tam moc nebyli a přístup také ne vždy,takže koušu jinde kde je i fajn parta
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 14:39
- Nahlásit
younglady
jj, však já vim , spíš sem mysela, kdyby to četl někdo, kdo s pejskem začíná pomýšlet na výcvik a třeba tyhle základní zkoušky, napsala sem to omylem spojeně
ZZO a ZOP jsou opravdu vpoho, ikdyž natrefíš na blbýho rozhodčího, to dáte určitě levou zadní.
ZPU-1 byla drsná, ale spíš proto, že sem měla strach, s pesanem sem stopovala teprve dva měsíce , ale nakonec šel moc krásně, ikdyž napadlo docela dost sněhu a to sem měla fakt strach, sníh sem nečekala. na poslušnost z toho byl zas cvičák pod vodou a lliják jak sv.ňa , každopádně lepší podmínky sme si přát nemohli ...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 17:08
- Nahlásit
sarax
ok tak já návštěvu o týden posunu a pokecáme v hospodě
eva od jondy
tak to joooooo No já vím, jsou to primitivní zkoušky i ta BH... se stopama problém nemáme, jde mi po cizí stopě člověka, kterýho ani nezná levou zadní, spíš je u nás průšvih dlouhodobý odložení a aport
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 17:57
- Nahlásit
younglady
no my právě se stopama začli chvíli před zkouškama, navíc ten sníh , ale chlapec překvapil, voba předměty označil, ikdyž byly trochen zapadaný .
s těma cizíma stopama ste teda ale machři , já to s timhle mrňavcem eště nezkoušela, no až bude trochu tepleji, snad se zas na stopy vobčas dokopu ..
ono holt spíš člověk u těhle zkoušek eště neví, jak se ten kterej pesan bude vůbec chovat- to stejnak může bejt vždycky jinak, já vim ...
spíš je u nás průšvih dlouhodobý odložení a aport
to dopilujete!a i kdyby byly nějaký srážky, to se přežije...
já měla pocit, že jestli z tohodle vyletim, tak to bude ostuda, ale je blbost to takhle brát, ikdyž já sem hroznej nerv, tak prostě zkoušky sou od slova zkoušet!!
u nás třeba z BH vyrazili pesana, protože se ve skupince natulil na jednu osobu, vopřel se o ní packama.. no a pak byl dsnej rozhodčí, kterej tak zbuzeroval ženskou se stafbulíkem- přímo v průběhu, že neumí obraty a nutil jí je furt opakovat podle jeho gusta, že mi bylo i jako přihlížející na blití.. samo jí totálně rozhodil..
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 21:02
- Nahlásit
eva od jondy
na člověka se mi určitě nenalepí, moc lidi nemusí a vlastně ani psi, takže je spíše ignoruje, horší bude u BH kolo či běžec, ty loví, takže máme teď naordinováno pravidelné venčení v lesoparcích a pod
|
venda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:29
- Nahlásit
sarax
no já občas uvažuju, že nějakou zkoušku časem složíme (zatim máme jen ZOP) a že by na to bylo potřeba naučit se i ty obrany, že kruhovka nestačí, to je fakt jen zábava pro psa, ale zatim o tom jen tak přemejšlim a uvidim na jaře až bude víc světla, ale možná tě pak poprosim o kontakt
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:54
- Nahlásit
Ahoj, pokud půjdete někdy na stopy na Dívčí hrady nebo do Prokopského údolí - Praha tak se rádi přidáme, aspoň opráším psa
|
venda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 15:20
- Nahlásit
WhiteWolf
až sleze sníh a bude dýl vidět (můžu tam být nejdřív v 17,00), tak vyrážim určitě, dám pak vědět!
|
Barča MSC
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 16:22
- Nahlásit
Younglady.. a ty BHáčka budeš dělat taky v Hranicích?? docela bych i s klukama šla, teda s Pínem..
Jak to tam je s přihláškama, kdo to píská a něco bližšího??
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 18:04
- Nahlásit
Barča MSC
jj v Hranicích v bžeznu... hele vůůůbec nevim - vše potředbné najdeš na stanios.eu, nebo napiš přímo Verče
|
Fly
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 17:09
- Nahlásit
nevíte někdo kdy a kde se budou skládat zkoušky ZZO nebo ZOP na podzim 2008?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 17:21
- Nahlásit
Fly
v břevnově tuším zzo - 22/11
http://www.pespraha.tk/
koukni sem a tam to najddeš
|
Fly
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 06:27
- Nahlásit
díky
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 08:08
- Nahlásit
Fly
A z kama jsi?
|
Fly
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 15:49
- Nahlásit
z Krnova:/
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 07:24
- Nahlásit
Fly
My tyto zkoušky právě pořádáme na podzim... Ale jsem z Kroměříže...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 08:33
- Nahlásit
pawLINka
A co pořádáte na podzim, KJ Brno nebo NZŘ? Chci si sjet ZPU I a na podzim asi dvojku.
|