| Autor |
Zpráva |
younglady
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 10:50
- Nahlásit
Neměl by jste někdo z Prahy zájem chodit společně trénovat na tyto zkoušky? Třeba pravidelně jednou týdně? Na zkoušky jdu na jaře, tak bych uvítala nějaké společníky na cvičení.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 11:16
- Nahlásit
younglady
tak se přidej občas s náma na venčení,jsi zPrahy ne?Můžem přitom vždycky chvíli ííípit,nic moc tam stejně není.Na co deš?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 11:24
- Nahlásit
davidkova renata
v březnu na ZZO, v dubnu na BH, do léta ještě na ZOP a pak během léta a po létě na FPr 1-3 a ZPU1, snad to všechno zvládneme, ale mladá je šikovná a většinu už zvládá
Kam a kdy chodíte venčit?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 11:29
- Nahlásit
younglady
A co máš za plemeno?A to budeš dělat na jakým cvičáku nebo různě?
Kam a kdy chodíte venčit
no ted většinou o víkendu,možná pujdem ted v neděli,esi nebudem mít obrany.Třá do Šárky nebo na Bílou horu...různě.Chodíme aji s isdpch,tak se můžem domluvit.Já zjistim tu neděli a písnu ti pak
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 11:32
- Nahlásit
davidkova renata
o víkendech moc nemůžu jsem většinou na cvičáku (cvičám štěňda). mám Parson Russell teriérku, většinu zkoušek budu dělat v Hranicích na Moravě na výcvikových víkendech od ch.s. Stanios, ale co nevyjde tam budu dělat asi různě, páč náš cvičák není ZKO, teda zatím
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 11:33
- Nahlásit
younglady
no hele ja bych to brala...akorat ja mam dycky takovy nervy, ze to mladymu asi vsechno zkazim...a od dob skolky hafba jsme nikam nechodili...
jinak ani neumime aport...teda jako aportuje mi..ale spis ve stylu hry...takze bez predsedani, s prekusama a tak...
co s tim?
|
venda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 11:38
- Nahlásit
younglady
já bych chtěla, nejlíp ve čtvrtek kdekoli, mám pocit, že bydlíš taky na Smíchově, ale můžu nejdřív v 16,30 odchod (Janáčkovo nábřeží)
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 11:38
- Nahlásit
nika00
aport taky nemumíme, ten teprve musíme natrénovat. Ale jinak super, jak máš čas? Já mám teď čas skoro pořád, páč mám zkouškové
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 11:39
- Nahlásit
younglady
v březnu na ZZO, v dubnu na BH, do léta ještě na ZOP a pak během léta a po létě na FPr 1-3 a ZPU1,
máš nabito
já teda mám v plánu letos tak 2 zkoušky...dá-li pán bůh nedojdou traverzy si musím něco nechat taky na další roky
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 11:39
- Nahlásit
younglady
Až budeš v těch Hranicích, tak dej vědět. Bydlíme docela kousek tož se můžem vidět
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 11:40
- Nahlásit
venda
jj taky na Smíchově No ty čtvrtky se mi až tak úplně nehodí, to můžu až tak v šest - mám od čtyř do půl šestý cvičák
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 11:42
- Nahlásit
sarax
no mladá je letos nějaká spolupracující a nabuzená, tak to musím rychle využít, než jí zas dojde, že je teriér a bude to všechnov hájí
MaggieM
ok super! V hranicích bydlí i s Moly a Ený, tak můžem dát nějakej srázek
|
venda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 11:44
- Nahlásit
younglady
já můžu PO, ST a ČT, ale nejlíp se mi hodí ten ČT, páč v pondělí bývá unavená po víkendu, v úterý je cvičák, ve středu je unavená po cvičáku...
klidně můžem hned v pondělí, stejně bude flákací víkend a cvičit potřebujem jako sůl obě dvě, hrozně to flákám... už se těšim, až bude víc světla, jezdim na stopy na Děvín a je tam i dobrá procházka do prokopáku
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 11:44
- Nahlásit
younglady
no mladá je letos nějaká spolupracující a nabuzená,
tak to bych já s určitostí 4 ledna neříkala
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 11:47
- Nahlásit
younglady
my bysme museli asi zacit pilovat vsechno od zacatku...tak nevim jestli bysme vas nezdrzovali...jako on tak nejak lajdacky umi asi vsechno.... ale jak rikam je to hodne lajdacky...a vetsinou absolutne nepresny
ale chtela bych, pac si myslim, ze na to ma
spis ja na to prdim....
jinak se mam porad pracovne...kazdej den makam do 17hod takze bych mohla spis o vikendech...ve ct chodime na flyball...semtam se sandy na canis..
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 11:47
- Nahlásit
venda
Děvín? Jako Dívčí hrady? KDe tam stopuješ? Já pořád hledám místo na stopy protože potřebujeme trénovat ajk blázen a to hlavně označování předmětů. Ty pondělky by se mi hodily, sice máme předtím agility, ale aspoň bude vylítaná Kam chodíš na cvičák? Já se chci jet v úterý podívat do Bráníka, prej tam maj i přípravky před zkouškama, tak by to bylo super
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 11:50
- Nahlásit
sarax
no dobře tak poslední dobou
nika00
určitě nezdržovali, to se neboj, ona něco zvládá, ale na něco se tváří že to v životě neslyšela Já mám ty víkendy sice dost zabitý, ale určitě bych si ten čas vyšašila, ale teď ti přesně neřeknu, spíš až po víkendu, musím nejdřív zjistit, kdy budu s knírandou rodičů jezdit na obrany a podle toho by jsme se mohly dohodnout. Viděla bych to na soboty nebo neděle po obědě.
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 11:51
- Nahlásit
younglady
Ok domluvíme se. Misty bude doufám s tebou, se musím pokochat
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 11:53
- Nahlásit
MaggieM
jj bude, pokud nezačne hárat, čekám to pořád a doufam, že si to nevybere přesně na nějakou akci - třeba na závody v květnu
|
venda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 11:54
- Nahlásit
younglady
KDe tam stopuješ?
no vystoupim z tramvaje u lihovaru, přelezu trať a vylezu nahoru na Děvín, tam začínaj louky a pole a táhnou se mezi Radlickou a Novýma Butovicema myslim, několik kilometrů stopovacích terénů
Já se chci jet v úterý podívat do Bráníka, prej tam maj i přípravky před zkouškama, tak by to bylo super
to přijď, ale já si za rok co tam chodim žádných přípravek nevšimla...vždycky jen řeknou, ať se napíšem na nástěnce kdo chce jít na zkoušky, ale žádnou cílenou přípravu na ně teda nepozoruju, ale dělá se tam všechno a někteří instruktoři jsou docela dobrý, záleží na tom, kdo na tebe zrovna vyjde a jestli jich je dost, občas přijdou dva třeba na 15 lidí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 11:55
- Nahlásit
younglady
víkendech moc nemůžu jsem většinou na cvičáku
tak to je blbý,tim pádem to asi nepujde,ale koukám,že máš už parťáky
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 12:01
- Nahlásit
davidkova renata
jj díky moc, jsem ráda, že tu jsou akční lidi
venda
aha aha asi vim co myslíš, já tam chodím zeshora od Dívčích Hradů
No tak uvidím, aspoň se ale stanu členem ZKO, kvůli těm zkouškám a budu skládat zkoušky v Praze na jednom místě a nebudu muset hledat, kde se zkoušky zrovna dělaj. Navíc jsem na Bráník slyšela docela chválu, tak uvidím
|
venda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 12:08
- Nahlásit
younglady
jasně, přijď, mně Bráník doporučila chovatelka, ale po návštěvě jedné hodiny u HafBO mi to v Bráníku přišlo pro začátečníka se štěnětem hrozný, myslim, že je to tam víc pro lidi, kteří už se psem něco dělali a chtějí hlavně skládat zkoušky, což je asi to, co chceš, takže by se ti to mohlo líbit, já už na to teď taky koukám jinak (i když začátečníkovi bych to asi nedoporučila) a hlavně dělaj obrany, což se líbí Hekle
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 12:12
- Nahlásit
venda
no já v HafBO cvičím štěňata, takže vím o čem mluvíš A do Bráníka chci právě jen kvůli těm zkouškám, se štěnětem si budu zase cvičit v HafBO. No tak se tam v úterý uvidíme, to je super Prosímtě, jak jsou stránky Bráníka?
|
venda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 12:15
- Nahlásit
younglady
oni myslim teď zrovna stránky nemaj, dělala je stará výcvikářka co už tam dávno neni, pak měli jednu stránku u chovatelské stanice boxerů http://www.mydog.cz/index_cz.html co tam mají, ale myslim, že už to neni ani tam, co potřebuješ vědět?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 12:17
- Nahlásit
venda
našla jsem je http://www.zko-branik.info/
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 12:19
- Nahlásit
younglady
našla jsem je http://www.zko-branik.info/
a co tam??
já teda moc Boba nemusím a nedoporučuju
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 12:20
- Nahlásit
sarax
stát se členem a zkládat zkoušky - nemusím tam projít žádným kurzem abych se stala členem, tak mi to docela vyhovuje
|
venda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 12:36
- Nahlásit
younglady
no vida, ani jsem si nevšimla, to je nějaká novinka
no já se stala členem tak, že jsem jim dala peníze a dostala jsem kartičku, toť vše
já teda moc Boba nemusím a nedoporučuju
nějaké podrobnosti?
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 12:39
- Nahlásit
younglady
ahoj, my máme ZZO, ZOP, ZPU1, budem se chystat na BH, pak možná nějaký FPr, docela bych časem- až na to budou podmínky chodila s někym občas na cizí stopy- naoplátku.
a tak za 100 let bych trénovala taky ráda na malý plemena
jináč s malym čoklem už bude utrum a na nic dalšího se s nim jít nedá
ale jsem až z roztyl, chodím na jižák, dělám tam teď i kurzy pro začátečníky
|