| Autor |
Zpráva |
Trti
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 17:39
- Nahlásit
Ahoj,chtela bych vas poprosit o radu..Mam 3 mesicni stene krizence a bydlime v byte.Od prvniho dne co ho mame tak ho pravidelne vencime,jenze on svoji potrebu venku vykonat nechce.A kdyz prijdeme do bytu tak to hned pusti...uz jsem uplne bezmocna,vytepovali jsme vsechny koberce,vsechno desinfikovali,dokonce ho placam novinami..on vi ze neco spatneho udelal,ale za chvili to klidne udela znovu..poradte prosim (((
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 17:44
- Nahlásit
Trti
madam, tady uz pomuze jen uspani.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 17:47
- Nahlásit
Trti
Co šílíš,vždyť máš doma miminko!Ještě mu bude nějakou chvíli trvat,než vydrží a pochopí,že se venčí jen venku!
A jestli si myslíš,že on ví že udělal něco špatného,tak to ani náhodou!
|
Trti
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 17:50
- Nahlásit
No jo,je to mimino..ale on je chytrej..dela mi to schvalne
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 17:55
- Nahlásit
Trti
no to je jasny! jablunka keca! a vubec nekde jsem cet statustiku, ze ze psu, kteri maji na svedomi vazne napadeni cloveka, jich, kdyz byli stenatka, 87% delalo doma louzicky. ja byt vama tak to resim!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 17:57
- Nahlásit
argosek
Tydýte!
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 18:04
- Nahlásit
Trti
dela mi to schvalne
no tak to si pis!
je to pomsta za vsetky tie stradania, co mu sposobujes! alebo zeby to bolo z nejakeho ineho dovodu?...
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 18:05
- Nahlásit
argosek
Jen aby tě někdo nebral vážně.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 18:14
- Nahlásit
Bolek
nedelejte si prosimvas z pani legraci. situace je vazna!
Lolek1
chcete snad zpochybnit neco z toho, co jsem rekl? pres kakani na tomto foru nenaleznete vetsiho odbornika, nez jsem ja. uz jsem se zminoval, ze jsem naucil pejska kakat v leze?
|
Trti
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 18:15
- Nahlásit
Hej,nedelejte si srandu a poradte mi prosim
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 18:17
- Nahlásit
Trti
proste bud trpeliva, trestat ho doma nema cenu. ber ho casto ven a kdyz se vykaka nebo vycura dej mu reba piskot a pochval ho. on to nakonec pochopi.
|
Trti
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 18:18
- Nahlásit
a co kdyz ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 18:20
- Nahlásit
Trti
Hej,nedelejte si srandu a poradte mi pros
no tady člověk nikdy neví...
Je malej,ber ho každou chvíli,hlavně po probuzení,po žrádle a tak.Musíš vypozorovat,kdy se chystá k nějaký nekalosti-to zas není tak těžký - a hned ho vynést ven.Doporučuju vynést,jelikož v náručí to těžko udělá,zatímco po cestě by i mohl.Pokud budeš důsledná a dáš tomu maximum,máš do měsíce pokoj
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 18:22
- Nahlásit
Trti
vsadim se ze jo . nektera stenatka maji problem s kakanim venku. vemte ho ven na tak dlouho aby mu nic jineho nez se vycurat a vykakat nezbylo, at mate prilezitost ho za spravne vykonani potreby pochvalit.
|
Trti
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 18:23
- Nahlásit
jenze mesic uz tohle delam a on nic..
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 18:23
- Nahlásit
davidkova renata
Doporučuju vynést,jelikož v náručí to těžko udělá,zatímco po cestě by i mohl.
no nechci delat machry, ale pajda uz me nekolikrat poch**la.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 18:24
- Nahlásit
Trti
to se za ten mesic ani jednou nevycural nebo nevykakal venku? nechova se bojazlive? jak dlouho byvate na prochazce?
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 18:26 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
Trtia co kdyz ne?
takeho som este nevidela . to je ako s malym deckom, ked si rodicia myslia, ze sa v zivote nenauci chodit na serbel alebo pytat na zachod
ako casto ho beriete a ako dlho ste s nim vonku?
treba ho brat von cca kazde 2,5 az 3 hodiny - hlavne ked sa zobudi, po hre a po jedle, a vzdy ked vidis, ze nejako podozrivo cucha okolo seba dokola, co si uz hlada miesto kam to pustit... ked sa zobudi - sup s nim na ruky a vonku na curacie miesto - ked si curne, vychvalit do neba a odmenit. placanie novinami je o nicom, ja som skor na naseho zavrcala, alebo remcala, ked to spravil doma, ze co to zase ma znament - proste daval som najavo nesuhlas.
stence niekedy nechcu curat na miestach, kde chodi vela psov, lebo su zmatene s tych pachov a maju ostych pred vacsimi psami - tak mu spociatku treba vybrat nejaku menej frekventovanu pachovu krizovatku
A treba pocitat s tym, ze minimalne do toho 4-5 mesiaca sa mu budu nehody doma stavat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 18:26
- Nahlásit
argosek
no nechci delat machry, ale pajda uz me nekolikrat poch**la.
No to se těžko dělaj machry dyš seš po*canej
Krom toho Pajda je krapet jinej případ.
|
Trti
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 18:27
- Nahlásit
povede se mu to tak mx.2 krat za tyden a jsme tam dlouho,tak hodinu a pul denne...neni bojazlivy,naopak..chtela jsem s nim na vycvik,ale myslim ze tohle by ho tam zrovna nenaucili..
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 18:28
- Nahlásit
Trti
ako casto chodite?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 18:31
- Nahlásit
Bela
to je ako s malym deckom, ked si rodicia myslia, ze sa v zivote nenauci chodit na serbel alebo pytat na zachod
Mám pocit,že semnou momentálně bydlíš!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 18:31
- Nahlásit
Trti
hodina a pul denne = dohromady hodina a pul? co si pamatuju, tk kdyz jsem mel 3 mesicni stene, tak jsme v parku sedeli 6 hodin denne - a cuural a kakal a cuuural a kakal. tak ci onak budte venku dokud se nevycura (ale pokud ma prochazky rad tak ho hned pak neberte domu)
davidkova renata
a kdo sliboval chodit po ni uklizet?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 18:32
- Nahlásit
argosek
a kdo sliboval chodit po ni uklizet
GDO????
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 18:32
- Nahlásit
jablunka
|
Trti
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 18:34
- Nahlásit
no jo no...mimino...tak s nim furt budu behat,kazdy 3 hodky,a uvidime...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 18:34
- Nahlásit
Bela
To není k smíchu,já už propadám panice!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 18:35
- Nahlásit
davidkova renata
ty
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 18:36
- Nahlásit
Trti
tak s nim furt budu behat,kazdy 3 hodky,a uvidime.
Ups,já běhala i častěji.Každé protáhnutí v pelechu pro mě bylo znamením,že mám zvednou šunky a pádit ven!
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 18:37
- Nahlásit
Trtino jo no...mimino...tak s nim furt budu behat,kazdy 3 hodky,a uvidime...
asi tak nejak...on proste musi pochopit, kde to ma robit a ze ked to urobi vonku, tak je to supeeer, zatial co vnutri je to fuj, fuj a no-no
a to chce len trpezlivost a odmenovat za ukony prevedene na spravnom mieste...
|