| Autor |
Zpráva |
reddog4
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2007 09:44
- Nahlásit
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s výcvikem pasení u jiných plemen, než je BOC, konkrétně nejvíc by mě zajímal BOM. Popřípadě, kde na JMoravě je dobrý "trenér". Díky moc...
|
malinoiska
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 21:26
- Nahlásit
ahoj. já osobně teda se svýma Malinama nepasu :-D ale viděla jsem páreček co to uměl vážně moc pěkně... řekla bych že je to teda pro BOC typičtější ale pokud se tomu cceš věnovat ráda bych se taky o tomhle něco dověděla... díky za informace... a přeju hodně štěstí...
|
zelmont
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 23:06
- Nahlásit
Ahoj. před devíti lety jsem měl fenu NO. Přímo jsem s ní nepás, ale drželi jsme doma hospodářství (krávy, kozy, prasata, slepice, kachny...) každou chvíli běhali třeba krávy nebo prasata po dvoře a bez větších problémů je dokázala zahnat o kachnách a slepicích ani nemluvě. Jediný potkany co doma byli tak pouze po ránu narovnaný zakousaný před vchodem do baráku. A to vše tak nějak pramenilo z její přirozenosti a touhy po práci nikdy jsme ji to nikdo cíleně neučil prostě to tak nějak pochopila sama. V šesti letech ji otrávil zloděj, aby moch ukrást jedno prase.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 20:05
- Nahlásit
aby moch ukrást jedno prase.
zelmont
Aha, a povedlo se?
|