| Autor |
Zpráva |
Vendavenda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 11:03
- Nahlásit
Mohl by mi někdo poradit dobrý cvičák v okolí Slaného nebo Kladna?Děkuji
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 12:40
- Nahlásit
Vendavenda
Co máš za hafa? Jaký druh výcviku hledáš?
|
Vendavenda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 16:41
- Nahlásit
Mám leonbergeri holku 14 měsíců. Je to zlatíčko. základní povely jsou v poho, samozřejme se musí porád cvičit, na procházkách občes vystřelí za zvířátkem a ohluchne, až se vylítá přijde vzorově si sedne a chce odměnu, takže chodíme se stopovačlou, protože se o ní bojím a taky aby nikoho nevylekala, je to přeci jen velký pes. Hodně ji všude bereme ssebou a také na různé psí akce. CHci z ní bezva poslušného společníka, s kterým můžu v klidu chodit navolno v lese. Také chceme občas s ní jí ta výstavu Co s ní cvičit bych spíš potřebovala poradit. Nevadilo by mi ani cvičení se psem individuálně.
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2007 08:28
- Nahlásit
Vendavenda
Ještě můžeš zkusit v Novém Strašecí p. Zelenku, nebo je cvičák v Tuchlovicích. Bohužel nemám kontakt ani na jeden, ale zkus pohledat na internetu tam 100% - ně najdeš odkazy. Já mám GR a věnujeme se spíše loveckému výcviku, takže Ti bohužel moc neporadím
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 21:03
- Nahlásit
HanuleGR
Ahoj, ty jsi z okolí Kladna a máš GR?? Kam chodíš cvičit?? Já mám roční fenku, už máme po OVVRkách, mojí chybou v druhý ceně, ta nervozita je mrcha. Chtěla bych pokračovat ve výcviku, chodíme sice s chovatelkou cvičit, ale je to nepravidelný, chtěla bych něco, co bude třeba jednou týdně. Nevíš o něčem??Díky.
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2007 20:26
- Nahlásit
výbornej cvičák kterje mají naše znáé je určitě v žižicích
|