| Autor |
Zpráva |
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 20:58
- Nahlásit
Ahoj! Nevíte někdo, kde se dá cvičit v okolí Bruntálu dogdancing a jak takový cvičáky asi vypadaj? něják si to nedokážu ani představit
|
KaTachyon
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 21:55
- Nahlásit
Ahoj, vím o cvičácích v Praze, Brně, Hradci Králové, Písku, Budějkách, ale s Bruntálem nevím. Nejlepší je domluvit se třeba na pár schůzkách s někým poblíž, kdo dogdancing taky dělá a pomůže s začátky.
Cvičáky vypadají různě, většinou mi chodí málo lidí nebo přijdou jen jednou, ale cvičitel ti prostě poradí, jak naučit cvik, který tě zajímá, popřípadě zkoukne, co bys mohla vylepšit na cvicích, které už umíte, když se chystáte na závody, tak kontroluje, jak vám to jde a radí... Je to hodně individuální, stejně jako každý pes a psovod.
|
Kikis
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2007 21:28
- Nahlásit
Můžu se "vetřít" do diskuze a zeptat se, jak to vypadá s cvičením v Brně? Díky moc.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 06:42
- Nahlásit
papillon_girl
Dogdancing si cvičí tak nějak každý sám, o žádném takovém cvičáku nevím. V okolí Bruntálu to, pokud vím, nikdo nedělá. Kdysi byla na voříškiádě nějaká paní s čivavou, která se pokoušela o tanec, ale kontakt na ni už bohužel nemám. Je to tak pět let zpátky . Nejbližší lidi, o kterých vím, že tančí jsou v Opavě, nebo v Olomouci. A tak trošku se o to pokouší Lída s Turbem ( z Krnova, jak jsme u nich byli na cvičáku).
|
KaTachyon
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 06:44
- Nahlásit
http://www.kkpedigreevfu.estranky.cz/
Cvičí Hela Potfajová.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 16:19
- Nahlásit
Biluška
Dík, měla bys kontakt na ty z opavy? to by v poho stačilo
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 21:04
- Nahlásit
KaTachyon
A odkud jsou?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 21:08
- Nahlásit
papillon_girl
Nemám Vydrž až je někdy potkám na závodech. Mimochodem, co jsi to psala o tom výkoňáku? Tys ho nechala v Horní Suché?
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 21:19
- Nahlásit
Biluška
jj! něják jsem na to zapomněla a myslela jsem, že jak šel Mášínek pro vaše výkoňáky veme i ten náš, ale ani jsem se ho na to nezeptala! úplně jsem na to zapomněla a pak jak jsem zjistila, že ho nemám, tak mě napadlo, jestli se nepřimotal do těch vašich, ale jich není 6 jenom 2......... a to jsem si taky neuvědomila! Myslíš, že to pošlou poštou? To asi ne, že......kdyžtak písla bys mi nějákej kontakt ať se s náma domluví
|