| Autor |
Zpráva |
Pupy
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2007 17:43
- Nahlásit
Chci jí naučit zase něco nového. Jaký by jste udělali povel na zavírání dveří:
Zavři
Zavírej
Zavři dveře..
Nebo jaký? Aby tomu Pupy porozumněla? To dvojitý je asi pro psa složitý ne?
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2007 18:21
- Nahlásit
Já bych dala zavř. Prozradíš jak to budeš učit?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2007 18:39
- Nahlásit
Pupy
a co jen "dveře"...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2007 19:13
- Nahlásit
Pupy
ja bych dala "zavřít"
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2007 19:34
- Nahlásit
My mame len povel na otvaranie dveri - otvor. Na zatvaranie by som pouzila zavri. Ale ono je to aj tak jedno, ked mu poviem:"Otvor tie prekliate dvere, ty cierna chlpata potvora." Tak ich otvori
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2007 20:32
- Nahlásit
Já mám zavři a otevři. Vím, zní to stejně, ale funguvalo to u prvního pesana a funguje to i teď u druhého. A venkoncem i u andulky, ale to je bestie, poslouchá jen když chce , spolehlivě umí jen dobrý den.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2007 23:19 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
pigieOtvor tie prekliate dvere, ty cierna chlpata potvora."
To je jako u nás:"Tak půjdeš ke mě ty magore,nebo né?"
V ždycinky přišla,ale pokaždé je to sázka do lotérije.
Ten smajlík je woe!
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 07:43
- Nahlásit
Pupy
Hele a je ti jasný, jak budeš mít ty dveře zřízený ?
Já jsem musela psovi zakázat otvírat dveře hned jak se to mrcha naučil...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 07:44
- Nahlásit
Meta
No, my sme na dvere, ktore ma otvarat mu dali snuru, aby mal za co tahat a nenicil si zuby na klucke. Ale dveram fakt ze nic nie je.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 08:11
- Nahlásit
pigie
Jenže ten náš si otvíral ze dvora domů a nechtěj ty dveře vidět. Stačilo aby zapršelo a bahno bylo všude.
Hele, a Hugo fakt otvíral ty kliky zubama? Bert tu kliku mačká packou. Ale než se jako půlroční štěně strefil, měl ty dveře pomalované všude
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 08:54
- Nahlásit
Meta
jj, otvara zubami. Chyti klucku a potiahne, ci von, alebo dnu. Ale potreboval by byt tak o 5cm vyssi, aby to bolo bezpecne. Raz sa mi uz zahakol zubom o klucku a bola som rada, ze som bola hned pri nom.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 08:55
- Nahlásit
No rodiče si to přáli tak učim jinak my máme problém ža nemáme na jedný straně kliky. Takže u nás zubama ne
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 08:57
- Nahlásit
Pupy
ved preto mame lana, tam kde otvara bezne. Tie sa dobre drzia a aj jemu su prijemne, pretoze najoblubenejsia hracka po lopticke je uzol
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 09:11
- Nahlásit
pigie
otvara zubami
No to jsou věci, to by mě nikdy nenapadlo. I kocouři u nás vždycky otvírají skokem na kliku.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 09:19
- Nahlásit
Meta
No, on bol od mala uceny na klucku, mal ju na balkon vo vyske hlavy. Sme tam len priviazali stary uzol. Vyzeral ako hotentot, lebo ani raz pri uceni ten povel nespravil, bol sa ochotny pretahovat s uzlom, ale nechapal spojitost, potiahnem - otvorene dvere. Teda, aspon to tak vyzeralo. A potom jedneho pekneho dna, ked sme sa nikto nehrnuli mu otvorit, tak si otvoril za ten uzol sam. Potom som mu dala uzol dolu, ked bolo vonku -20, aby tolko nevetral, tak chytil klucku a zas si otvoril sam. No a az po roku ma napadlo povedat otvor pri normalnych dverach. A pes bez zavahania chytil klucku, potiahol a otvoril a vysiel z miestnosti ako vitaz, pricom my sme len neveriacky cumeli No a druha vec je, ze moj pes skoky pri jeho DBK nemusi, takze mozno aj preto sa nesnazi nikde skakat
|