| Autor |
Zpráva |
Laida
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2007 15:07
- Nahlásit
Není tu někdo z Litoměřic? Chystáme se se šťendou na cvičák, teprv vybíráme. Máte někdo zkušenost?
|
sajmoni
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 10:50 - Změnil/a: sajmoni
- Nahlásit
No máš tři možnosti, buď jít na Kotlinu, kde operují manželé Valachovi, nebo do Kasáren pod Radobýlem (www.zkozitenice.cz) a nebo jít na cvičák co je u Kočky. Já osobně doporučuju druhou možnost , čistě zaujatě.
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 23:13
- Nahlásit
sajmoni
Na Kočce jsme se byli mrknout, ale pak jsme právě narazili ma stránky těch kasáren a moc se nám zalíbili. Především, že tam mají tak rozmanité zastoupení ras. Podle toho musí být taky rozmanitý přístup trenérů. Takže jsem ráda, že mi to někdo potvrdil. Tenhle týden tam chcem na jukanou.
|
sajmoni
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2007 07:11
- Nahlásit
No určitě přijď za návštěvu nic nedáš nevim, jestli chceš dělat agility nebo sport.kynologii, ale v druhym případě máš lepší neděli, to se dělají i obrany.
|
orisen
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 16:14
- Nahlásit
Ahoj, taky se rozhoduji kam v Litoměřicích s pejskem na cvičák. Můžete napsat jakou máte s kterým zkušenost?
|
sajmoni
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 18:05
- Nahlásit
orisen
dost záleží na tom, jaké máš se psem záměry...
|
orisen
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 19:08
- Nahlásit
No, chci hlavně poslušnost a když budeme šikovní, tak bychom chtěli složit i nějakou tu zkoušku ať to máme i na papíře
|
sajmoni
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 10:24 - Změnil/a: sajmoni
- Nahlásit
orisen
Cvičáky - Pod Kočkou ... cvičí se tam mám dojem TART
Kotlina (u golfového hřiště) ... sportovní výcvik
Kásarna pod Radobýlem ... sport.kynologie, agility a stačí
juknout na stránky www.zkozitenice.cz
|
orisen
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 14:42
- Nahlásit
No a máš s některým z nich zkušenost? Jaký tam jsou instruktoři a tak celkově. Nechce se mi všechny obcházet, stejně si z jedný návštěvy představu neudělám. Jde mi hlavně o to aby nás pejsek poslouchal.
|
sajmoni
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 14:46
- Nahlásit
orisen
já dělám figuranta v těch kasárnách, takže čistě nezaujatě se můžeš jít podívat tam, instruktoři v pohodě a pejsek tě když ty budeš poslouchat je, bude poslouchat taky
|