| Autor |
Zpráva |
Fík
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 18:22
- Nahlásit
Ahoj, dejte tip na tábor či soustředění kde se vám letos líbilo.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 18:31
- Nahlásit
Fík
Já jsem byla letos podruhé na táboře "Léto s Lassií" a byla jsem zase nadšená! Organizuje to paní Plíštilová, byl teda jako pro kolie a šeltie, ale zbytek světa je taky vítán. Já tam byla s vepřadorem A na výběr agility, poslušnost a tanec. Skvělí instruktoři, zázemí, prostě samá nej nej nej!
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 19:08
- Nahlásit
Fík
letos jsem byla na třech táborech, dva se Šimonou Drápkovou (agility a dogdancing) a jeden s naším cvičákem Haf Bez Obav a musim říct, že všechny byly super! Super místo, lidi i super aktivity, na všech jsme se něco naučili a moc nám tam líbilo!
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 19:30
- Nahlásit
Já byla na Spáleništi na záchranářském, tanec se psem a další aktivity, tak takové programy se mi také líbí i s obranou.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2007 21:40
- Nahlásit
já jsem byla na více táborech, všechny super, jen teď jsem poněkud zklamaná z tábora ve Zbraslavi u Brna pořádaný klubem tance se psem, kde se mělo trénovat agility, tanec a coursing
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2007 16:46
- Nahlásit
younglady
Brej den pani, tak co, kde to bylo lepší? P.S: Už sem začala dávat fotky na stránky, ale mam jich docela hodně,takže to eště chvíli potrvá...
|
wert
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 23:04
- Nahlásit
Zatím žádný ale možná....
|
Kreis
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2007 07:48
- Nahlásit
Fík: my jsme byli s Ar na tabore s K-9 a bylo to tam moc fajn, akorat to byl turnus pro retrívry, takže to bylo hlavně o lovečině a poslušnosti.....ale my jsme si tam s Arleen našli vztah k agility.....
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2007 09:21
- Nahlásit
rendik
no samozrejme ze to bylo nejlepsejsi s vamaaaa Už se moc těším, pár si jich pak stáhnu k sobě estli mužu??
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2007 09:31
- Nahlásit
Kreis
ale my jsme si tam s Arleen našli vztah k agility
A co obrany? Budeš chodit?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2007 18:58
- Nahlásit
younglady
Dóóó, dyť já si myslim ...Jojo, stáhni si co chceš, až se dostanu k závodům dogdancing,budeš mít i video, ale to si počkáš, protože už nemam místo na serveru, tak to budu muset ňák pořešit...
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 22:40
- Nahlásit
Dneska jsem přijela z agility tábora z Větřkovic a jsem maximálně spokojená Bezvadní lidičkové, poslušní pejskové, trenéři moc hodní, jídlo vynikající, v okolí veliké louky a lesy na procházky a počasí taky dobré....nemám co vytknout a určitě tam budu chtít jet zase příští rok fakt super
|