| Autor |
Zpráva |
Walda
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 22:50
- Nahlásit
Prosím, potřebuju pro kamarádku kontakt na nějakou dobrou štěněcí školku v oblasti Česká Kamenice - Nový Bor - Krásná Lípa případně Děčín - Česká Lípa - Rumburk a podobně. Bydlí v Kytlici, je ochotná dojíždět kamkoli.
Jestli jste někdo z té oblasti a o něčem dobrém víte, předem děkuji.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 28 Čen 2007 11:01
- Nahlásit
Jako já třeba asi jsem "místní", ale vo žádnym takovym něčem, jako je psí školka vůbec nevim ... docela se mi zamlouvá cvičák v Jiříkově ... párkrát jsem tam byla na agility, lidi i psi tam jsou fajn ... Tady jsou jejich stránky. Jinak v Český Lípě, v Rumburku, Krásný Lípě, ve Cvikově jsou cvičáky. Chtělo by to se poptat ... kontakty jsou tady. Víc nejsem schopná zjistit.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 11:27
- Nahlásit
Tinta76
Díky. Jen se ještě zeptám, nemáš nějaké reference na Cvikov? Ten jsem jen tak podle netu zatím vybral já.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 28 Čen 2007 11:31
- Nahlásit
Nemám, nikoho tam neznám, ale zkusím se někde poptat ... Ovšem, že budu mít odpověď, nezaručuji
|
olik
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 13:05
- Nahlásit
jsem z Janské a není problém u nás pejska nechat, zaroven mužu pejska naučit základní poslušnosti a stopy. pak to naučím jaště páníčka a může být z nich dobrá dvojka
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 14:38
- Nahlásit
olik
To už je za náma. Holka, o kterou jde, tam byla jen v červenci. Chodila nakonec na cvičák do Cvikova k naprosté spokojenosti.
|