Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Tip na cvičák...
Autor Zpráva
Toulavá
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 23:15
- Nahlásit

Ahoj,
ráda bych sehnala tip na slušný cvičák v okolí Ondřejova, Senohrab, Říčan popř i v Praze poblíž D1. Cvičit bychom chtěly asi až od podzima, až štěnda trochu povyroste.
Kdysi jsem s NO chodila na Zbraslav, ale to mám teď dost z ruky a tak bych ocenila kontakt na nějaké bližší cvičiště, případně i na ceny... Určitě se za těch posledních 10 let změnily.
Moc děkuji za všechny tipy. K.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 13:14
- Nahlásit

Mám tip na cvičák v Jílovém, prý je to tam prima. Tak můžete zkusit.

Meggi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 14:15
- Nahlásit

Toulavá
Tak v Ondřejově nejní žádný, můžeš do Stříbrné Skalice, tam by měl fungovat, ale byla jsem tam naposledy jako malá ještě s mojí ovčandou. Většina lidí z Ondřejova jezdí do Pyšel - je to za Senohrabama, byla jsem tam jednou, neměli už místo pro nás a cena byla taky dosti veliká. V Říčanech je taky jeden. A odkud jsi zda-li se můžu zeptat???

žanda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 15:03
- Nahlásit

Meggi- prosím tě ,kde je ve Stříbrné skalici ten cvičák???

Meggi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 15:48 - Změnil/a: Meggi
- Nahlásit

žanda
Býval u starého mlýna, ale to už někdo koupil, tak ho přestěhovali jinam, bylo to psany na skalicich strankach www.stribrnasklaice.cz, resily to tam na zasedani zkusim to najit kde to presne je

Toulavá
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 21:59
- Nahlásit

Tak díky za tip... jsme z Kaliště. Ještě máme čas s výběrem, štěndě bylo včera 7 týdnů
Pyšely by byly fajn. Skalice by asi také šla. Kde to v těch Pyšelích najdu? Vůbec to tam neznám, bydlíme tu teprve rok .

Meggi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 13:39
- Nahlásit

Toulavá
Pojedeš na Senohraby, Pětihosty (na ty se napojíš za mostem a jedeš podél Benešovský) a pak na Pyšeli a myslím, že je to hned jak tam vjedeš uvidíš první barák na levo tak cvičák je přes silnici na pravo, ale nevím zda si to pamatuju dobře, neb je to už dosti dlouho co jsem tam byla. Přiapdně tady máš tel čísla a zkus si tam zavolat a poptat se a případně se už přihlásit předem, neb je tam furt plno předseda, jeho tel. je 775 208 011 nebo 323 655 469, jmenuje se Zdeněk Hruška. (To jsou čísla od katky co tu kdysi bývala na cz psovi a chodí občas cvičit taky)

Toulavá
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2007 22:20
- Nahlásit

Diky za tipy...Hafbo by me lakalo, maji skolku, ale je to pro me moc daleko...mam dve male deti a manzela skoro 7 dni v tydnu v praci to je pro me nepruchodne... leda nejak narazove, nesystematicky

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání