| Autor |
Zpráva |
Mari
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 19:37
- Nahlásit
Ahoj lidičky,
hledám nějaký dobrý cvičák v Brně. Chtěla bych cvičit hlavně poslušnost, stopy a možná i sportovní obrany. Už jsem se byla dívat v Zetoru, ZKO Židenice, K-9,Mix klub a Rybníček, ale pořád nevím kam i když K-9 a Mix klub mám nejblíž. Máte nějaké pozitivní nebo negativní zkušenosti z některých cvičáků v Brně? Předem všem děkuji.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 21:51
- Nahlásit
Muzu-li poradit je nejlepsi si vybrat cvicak i podle toho kde se citim dobre,kde jsou mi sympaticti.Osobne jsem hledal cvicak hodne dlouho.
Na cvicaku ziskam zaklad a rady,ostatni pak vestinou piluji sam.
|
koblizenka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 18:38
- Nahlásit
Máte někdo zkušenost se cvičákem Rybníček? Dnes jsme byli poprvé se podívat do Moravia Dog School, ale chtěla bych to porovnat ještě jinde. Navíc bydlím na KOmárově a do té Moravie to máme kus cesty... Mám 15 týdenního chodského psa.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 18:41
- Nahlásit
No na Moravia Dog School jsem teď četla zajímavou diskuzi.
|
Mika
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 19:41
- Nahlásit
impact
kazdemu sa holt nezavdacis. Na tej diskuzi su dvaja - traja ludia, ktori si z vycvikarom proste nesadli, navyse anonymove, je to humus.
Ja som na tomto fore Moravia Dog School uz viac krat odporucala a zopakujem to znovu - perfetny pristup, individualne hodiny, psak cvici hrozne rad a i ked je to magor, v rozhodujucich chvilach perfektne poslucha.
Nech kazdy pride a urobi si obrazok sam, ja myslim, ze kazdemu proste vyhovuje nieco ine.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 21:30
- Nahlásit
Já jsem spokojená na Zetoru.
|
jindra67
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 08:12
- Nahlásit
koblizenka
já si budu v půli srpna kupovat taky choďáčka. Jsem z Rozdrojovic - u Brněnské přehrady. Mohly bychos pak spolu někem vyrazit na prochajdu, ať má kluk kamaráda? Z jaké CHS ho máš?
|
jindra67
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 08:17
- Nahlásit
a má ještě někdo zkušenosti s Moravia dog school? taky jsem si myslela, že tam budu chodit, mám to blízko. A ještě jsem slyšela o cvičáku v Kníničkách. je to prý takový zastrčený. Chodí tam někdo.Jde mne hlavně o zvládnutí poslušnosti, nikdy jsem psa neměla, tak to nechci zanedbat
|
koblizenka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 08:41
- Nahlásit
Na procházku klidně vyrazit můžeme. Lumpa mám z Dašického zátiší.
Nikdo nemá zkušenost s Rybníčkem?
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 10:16
- Nahlásit
Na Rybníčku jsem párkrát byla a spokojenost, ale na Zetor mohu kdy chci.
|