Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Flyballový box
Autor Zpráva
Fík
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 07:38
- Nahlásit

Ahoj, dříve než se kouknu na internet. stránky výrobců boxů, chtěla jsem se zeptat jestli nemáte k odprodeji nějaký starší box, který na cvičáku už nepoužíváte /protože máte lepší/.Jsme začátečníci a potřebujeme se to nejprve naučit. Zatím díky Fík

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 07:53
- Nahlásit

Já bych ti ten náš mohla levně prodat. Je prakticky nepoužívaný, protože to baví jedině pumu. Jenže při posledním stěhování v něm praskla pružinka co odpaluje míček. Pošlu chlapy, aby zjistili jak náročná bude oprava a dám ti vědět.
Problém by byl asi s dopravou. Ty jsi z Prahy, že? Ono je to těžký jak kráva, těžko to s sebou vezme někdo do tašky a já tam v dohledné době cestu neplánuju.

Fík
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 09:24
- Nahlásit

Fík
Jé to by bylo super! S dopravou si nedělej starosti, nějak to zařídím! A dej mi vědět kolik si máme připravit. Díky
Máme na cvičáku lidi,kteří mají zrakové vady a flyball je jedna z možností jak je se psy "zaměstnat". Máme tam také dva vodící borderáky a pro ně to bude "superžůžo".

želva
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 10:05
- Nahlásit

Fík
kam chodíš na cvičiště?

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 12:47
- Nahlásit

Fík
Vydrž, prosím tě, pár týdnů. My se tenhle týden stěhujeme, máme hrozné lítání po úřadech a tak. Pak pošlu Toma ať koukne na tu opravu a dám ti vědět. Je to "polský typ", asi 5 let starý, ale téměr nepoužívaný. Na jeden míček. Kdyby bylo nejhůř, dokážete si to sami spravit? Vím, že je tam prasklá ta vystřelovací pružina, ale netuším jak složité bude to opravit.

Fík
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 18:13
- Nahlásit

Biluška
No jasně, že počkám, až budete v klidu tak se ozvi. Bereme i polský box na jeden míček. a tu pružinu si opravíme, máme přece tatínka

Fík
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 18:14
- Nahlásit

želva
Na Přední Kopaninu, popis cesty je na www.psiprozivot.cz v sekci psí škola, nejsem schopná vysvětlit cestu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 18:47
- Nahlásit

Fík

Hele, brácha dělá od čtvrtka v pružinárně, kdybyste potřebovali nějakou fajnou

Fík
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 19:04
- Nahlásit

Mucholabka
jsem na vás pyšná, jako by jste byli mí vlastní. Jsme všichni jedna rodina. Pokud by byl problém, určitě se ozvu, budu hlásit, že chci péro z pružinárny.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 19:07
- Nahlásit

Mucholabka
V pružinárně? Nekecej, že něco takového fakt existuje

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 19:09
- Nahlásit

Biluška
No fakt dělá tam technologa. V ŽDB-železárny a drátovny bohumín

Fík
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 19:12
- Nahlásit

Mucholabka
Je dobrý mít někoho kdo umí péro

Fík
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 19:14
- Nahlásit

želva
Máme cvičiště na Přední Kopanině cesta popsána na www.psiprozivot.cz jsem na popis cesty úplně " zavostalá".

želva
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 19:28
- Nahlásit

Fík
bezva a ty tam pracuješ nebo nějak pomáháš? mě nejde otevřít ten odkaz v nabídce služeb

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 20:23
- Nahlásit

Mucholabka
A můžu ti poslat poslední pružinu co zbyla na kruhu a poprosit o tři stejné?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 20:47
- Nahlásit

Biluška
zkonzultuju s bráchou, ok?

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 20:54
- Nahlásit

Mucholabka
JJ, já ji stejně musím napřed najít. Vím, že jsem ji při balení měla v ruce, ale zaboha nevím do které krabice jsem ji dala.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 21:03 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Biluška
no, máš zatím dodat přibližné rozměry, a kdyby nebyly k sehnání, tak ti udělá aspoň zakázku co nejlevnějc

Rozměry: průměr drátu-průměr pružiny-délka pružiny, když není zatížená-počet závitů

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 07:44
- Nahlásit

Mucholabka
Rozměry: průměr drátu-průměr pružiny-délka pružiny, když není zatížená-počet závitů
Dokud ji nenajdu tak mu můžu akorát říct, že je taková stříbrná, zakroucená a na konci má háčky

Fík
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 07:55
- Nahlásit

želva
Dělám tam instruktora učím lidi, rozumnět svým psům

želva
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 09:55
- Nahlásit

Fík
a můžeš mi napsat tvůj email? dík

Fík
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 18:27
- Nahlásit

želva
myslím, že je pod členem, zkus to.

želva
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 19:57
- Nahlásit

Fík
tak já se zeptám tady:
nepotřebujete občas vypomoci s něčím? časově jsem na tom dobře,kromě čtvrtků a pátků večír a od 22.5.2007 uterky navečír.
já nevím s čímkoliv,děti vlatní mít nikdy nebudu, ale kdybyste potřebovali tak se mi ozvi.
Dík Petra

younglady
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 23:29
- Nahlásit

Fík
trošku OT: krom toho, že ty stránky psiprozivot jsou fakt pěkný, tak jsem se musela smát (ne ve zlym, ale v tom, že jsem to ani netušila) když jsem na hromadné fotce v psí škole našla asi dva lidi, co cvičí u nás na cvičáku a v sekci o nás Bublinku a Ajaxíčka u jejich majitelů pracuju na cvičáku a v krámku

Fík
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 18:18
- Nahlásit

younglady
jsme všichni jedna velká psí rodina!!!!chodí k nám i lidi co chtějí vyzkoušet zase nějaký jiný cvičák.-)

Fík
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 19:55
- Nahlásit

želva
přijď se podívat na cvičák v neděli od 9ti hod nebo od 10.30hod

Dines
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 20:40
- Nahlásit

Sháníme box na flyball - nový, použitý, nebo kontakt na výrobce, nemáte někdo?

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání