| Autor |
Zpráva |
Fík
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2007 07:38
- Nahlásit
Ahoj, dříve než se kouknu na internet. stránky výrobců boxů, chtěla jsem se zeptat jestli nemáte k odprodeji nějaký starší box, který na cvičáku už nepoužíváte /protože máte lepší /.Jsme začátečníci a potřebujeme se to nejprve naučit. Zatím díky Fík
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2007 07:53
- Nahlásit
Já bych ti ten náš mohla levně prodat. Je prakticky nepoužívaný, protože to baví jedině pumu. Jenže při posledním stěhování v něm praskla pružinka co odpaluje míček. Pošlu chlapy, aby zjistili jak náročná bude oprava a dám ti vědět.
Problém by byl asi s dopravou. Ty jsi z Prahy, že? Ono je to těžký jak kráva, těžko to s sebou vezme někdo do tašky a já tam v dohledné době cestu neplánuju.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2007 09:24
- Nahlásit
Fík
Jé to by bylo super! S dopravou si nedělej starosti, nějak to zařídím! A dej mi vědět kolik si máme připravit. Díky
Máme na cvičáku lidi,kteří mají zrakové vady a flyball je jedna z možností jak je se psy "zaměstnat". Máme tam také dva vodící borderáky a pro ně to bude "superžůžo".
|
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2007 10:05
- Nahlásit
Fík
kam chodíš na cvičiště?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2007 12:47
- Nahlásit
Fík
Vydrž, prosím tě, pár týdnů. My se tenhle týden stěhujeme, máme hrozné lítání po úřadech a tak. Pak pošlu Toma ať koukne na tu opravu a dám ti vědět. Je to "polský typ", asi 5 let starý, ale téměr nepoužívaný. Na jeden míček. Kdyby bylo nejhůř, dokážete si to sami spravit? Vím, že je tam prasklá ta vystřelovací pružina, ale netuším jak složité bude to opravit.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2007 18:13
- Nahlásit
Biluška
No jasně, že počkám, až budete v klidu tak se ozvi. Bereme i polský box na jeden míček. a tu pružinu si opravíme, máme přece tatínka
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2007 18:14
- Nahlásit
želva
Na Přední Kopaninu, popis cesty je na www.psiprozivot.cz v sekci psí škola, nejsem schopná vysvětlit cestu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2007 18:47
- Nahlásit
Fík
Hele, brácha dělá od čtvrtka v pružinárně, kdybyste potřebovali nějakou fajnou
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2007 19:04
- Nahlásit
Mucholabka
jsem na vás pyšná, jako by jste byli mí vlastní. Jsme všichni jedna rodina. Pokud by byl problém, určitě se ozvu, budu hlásit, že chci péro z pružinárny.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2007 19:07
- Nahlásit
Mucholabka
V pružinárně? Nekecej, že něco takového fakt existuje
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2007 19:09
- Nahlásit
Biluška
No fakt dělá tam technologa. V ŽDB-železárny a drátovny bohumín
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2007 19:12
- Nahlásit
Mucholabka
Je dobrý mít někoho kdo umí péro
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2007 19:14
- Nahlásit
želva
Máme cvičiště na Přední Kopanině cesta popsána na www.psiprozivot.cz jsem na popis cesty úplně " zavostalá".
|
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2007 19:28
- Nahlásit
Fík
bezva a ty tam pracuješ nebo nějak pomáháš? mě nejde otevřít ten odkaz v nabídce služeb
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2007 20:23
- Nahlásit
Mucholabka
A můžu ti poslat poslední pružinu co zbyla na kruhu a poprosit o tři stejné?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2007 20:47
- Nahlásit
Biluška
zkonzultuju s bráchou, ok?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2007 20:54
- Nahlásit
Mucholabka
JJ, já ji stejně musím napřed najít. Vím, že jsem ji při balení měla v ruce, ale zaboha nevím do které krabice jsem ji dala.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2007 21:03 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Biluška
no, máš zatím dodat přibližné rozměry, a kdyby nebyly k sehnání, tak ti udělá aspoň zakázku co nejlevnějc
Rozměry: průměr drátu-průměr pružiny-délka pružiny, když není zatížená-počet závitů
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2007 07:44
- Nahlásit
Mucholabka
Rozměry: průměr drátu-průměr pružiny-délka pružiny, když není zatížená-počet závitů
Dokud ji nenajdu tak mu můžu akorát říct, že je taková stříbrná, zakroucená a na konci má háčky
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2007 07:55
- Nahlásit
želva
Dělám tam instruktora učím lidi, rozumnět svým psům
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2007 09:55
- Nahlásit
Fík
a můžeš mi napsat tvůj email? dík
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2007 18:27
- Nahlásit
želva
myslím, že je pod členem, zkus to.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2007 19:57
- Nahlásit
Fík
tak já se zeptám tady:
nepotřebujete občas vypomoci s něčím? časově jsem na tom dobře,kromě čtvrtků a pátků večír a od 22.5.2007 uterky navečír.
já nevím s čímkoliv,děti vlatní mít nikdy nebudu, ale kdybyste potřebovali tak se mi ozvi.
Dík Petra
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2007 23:29
- Nahlásit
Fík
trošku OT: krom toho, že ty stránky psiprozivot jsou fakt pěkný, tak jsem se musela smát (ne ve zlym, ale v tom, že jsem to ani netušila) když jsem na hromadné fotce v psí škole našla asi dva lidi, co cvičí u nás na cvičáku a v sekci o nás Bublinku a Ajaxíčka u jejich majitelů pracuju na cvičáku a v krámku
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2007 18:18
- Nahlásit
younglady
jsme všichni jedna velká psí rodina!!!!chodí k nám i lidi co chtějí vyzkoušet zase nějaký jiný cvičák.-)
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2007 19:55
- Nahlásit
želva
přijď se podívat na cvičák v neděli od 9ti hod nebo od 10.30hod
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 20:40
- Nahlásit
Sháníme box na flyball - nový, použitý, nebo kontakt na výrobce, nemáte někdo?
|