| Autor |
Zpráva |
Bela
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 20:22 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
jitka HS
u malych deti to clovek este celkom aj chape, ale dnes pri venceni som stretla takeho minimalne 12 rocneho pubisa, ktory mal panicku reakciu hned ako videl mojho psa - a to isiel s matkou, ktora mu vravela, ze neblbni, pozri aky pekny pes. Niektori ludia proste maju iracionalny strach zo psov...
kokoška
drzim palce, aby sa to nejako utriaslo. dostala si tu celkom zopar dobrych rad a navodov a aj ak mati dotycnej divenky bude spolupracovat (napr. ze ju nepride "zachranovat" v nevhodnej chvili), tak minimalne dieta ziska novu pozitivnu skusenost a mozno aj prekona svoj strach. len fakt ju nesmiete nechat hystercit, resp. venovat jej prilisnu pozornost, ked zacne hystercit - cimz moze nadobundut pocit efektivnosti a vahy takeho konania.
u nas som stretla zopar takych malych deti, co zacali jancit, ked videli nasho psa - vacsinou to so svolenim rodicov dopadlo tak, ze sa nakoniec odvazili si ho ist pohladkat, cimz zistili, ze sa nic nedeje a odchadzali s pocitom velkeho vitazstva
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 21:28
- Nahlásit
slony
Jsem zvyklá, všichni psi, které jsme v rodině měli, byli od přinesení domů posteloví. Beze srandy a nadsázky, už mi pes v posteli chybí, když mu je horko a jde se chladit na dlaždičky. Jsme s manželem v tomhle magoři, já vím.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 23:04
- Nahlásit
slony
raz neskusilo mrsknut do kaluze ci rozlozit na podlahe obchodu aby dosiahlo svoje ?
to mám v živý paměti...ještě mě při vzpomínce na scénu v obchodě kvůli Kinder vejci bolí ruka...
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 07:33
- Nahlásit
jitka HS
V přízemí bydlí malá holčička 3 letá a ta má úplně panickou hrůzu za psů ještě jsem takovou reakci na štěně neviděla
právě tohohle se obávám, neb osobně znám několik dospělých lidí se stejnou fóbií, ale snad to nebude případ mrněte na dovolené, to bych radši oželela prachy a jela domů
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 07:35
- Nahlásit
sarax
o mám v živý paměti...ještě mě při vzpomínce na scénu v obchodě kvůli Kinder vejci bolí ruka...
Vidim, ze nase vychovne metody by si porozumeli
kokoška
Najprv zacat nekontaktne a fakt nevenovat pozornost vytackam dietata. Bude to v pohode, neboj. Aj ked mozno prve tri dni budu "ohucane"
|