Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pes, ktery si uklizi nadobi
Autor Zpráva
Nomex
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 14:13
- Nahlásit

Cusek lidi,
moje stendo NO(pes) si neustale schovava misky do boudy, nejka me prestava bavit tam pro ne prad lozit, jestli jste nekdy nekdo narazily na podobny problem tak napiste jak jste ho vyresili.

Lola1
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 15:17
- Nahlásit

Nomex
Je to šikulka, ví, že je to jeho a co je doma, to se počítá.

Nomex
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 15:21
- Nahlásit

Lola1
Jako premyslel jsem jak ho to odnaucit, ale efektivni metoda me nenapadla, budu se musek zkratka smirit stim ze dalsich 15let budu lozit do boudy

pigie
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 15:32
- Nahlásit

Nomex
A co tak mu dat tazku kameninovu misku? Aspon na mesiac

Nomex
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 15:36
- Nahlásit

pigie
Jo to je dobry napad, kdyby vazila tak 100kg tak by sni urcine nehl. Me napadlo neco podobneho, jako ze bych ji tam proste pribyl, ale to bych zase musel litat s petkama a dolivat mu tam vodu. Jo a ta kameninova miska by mu v tom jako zabranila, on by ji z vytrvalosti stejne nejak dovnitr dotahl, pokrok byl abych ho odnaculi mlatit miskama o pletivo.

Nomex
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 15:37
- Nahlásit

Jako je to vskutku zajimavej problem, jsem zvedavej co na me jeste vymysli....

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 16:07
- Nahlásit

Nomex
Nauč ho na povel přinášet ti misku. Pak si ji klidně může odnášet kam chce, poleze si pro ni do boudy sám

pigie
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 16:14
- Nahlásit

Biluška
joooo, skvely napad!

rendik
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 16:18
- Nahlásit

Nomex
Mě Kim schovával misku nejen do boudy. Loni napodzim ho taťka pustil na zahradu, nechal misku v kotci, Kim si pro ní doběhnul a zahrabal jí na pole. To udělal ráno, neměla jsem čas jí hledat, dostal jídlo do jiné a šla jsem do školy. Přes den napadl sníh a mistička byla zahrabaná na poli až do jara i se zbytkem jídla . Teď už si jí ale moc neschovává,jen občas a navíc ho učím to, co psala Biluška - na povel doběhne do kotce, vezme misku, donese ji do sklepa, před pytlem s granulema jí vyplivne,dostane pamlsek a já misku i s granulema donesu do boudy.

Bugsy
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 16:53
- Nahlásit

Já mam jednu historku.Máme hospůdku na vesnici a já už odjížděla dom,Bugse jsem dala do auta.A ještě,že tak za chvilku se tam přiřítil LR,byl celej špinavej a uřícenej.Tak jsem hned začla zkoumat komu by mohl patřit.A mezi tím jsem volala na přítele at mi podá misku s vodou.Celejou jí hned vyhltnul,tak jsem mu chtěla dát další,ale v tom jí čapl do zubů a mastil s ní pryč.Vypadalo to tak legračně.Přítel málem vypadl z okna jak po ní chtěl čapnout.Nakonec s ní doběhl k vedlejšímu baráku a tam si sní sedl pčed vrata.Nakonec se zjistilo,že je to pejsek jejich dcery,co je tam na návštěvě a utekl jim.Příště se zeptám jestli to kradení misek nějak řešej.

Misery
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 03:10
- Nahlásit

To mi pripomnelo, ze kdyz jsme jednou takhle v lete sedeli na dvore, tak nas pes tam mel misku na piti a nejak bylo asi dost vedro, my jsme sedeli a najednou prisel s miskou v zubech (prazdnou) a dozadoval se napusteni vody

slony
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 09:10
- Nahlásit

dreveny podstavec - misky zapustit tak, aby sa nedali uchopit, naviac ak to urobis v spravnej vyske tak aj bude krmenie zdravsie

venda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 09:20
- Nahlásit

Misery
to mně takhle psina přinesla do obýváku po koberci misku, která byla původně plná vody

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 20:37
- Nahlásit

Nomex

No vidíš...můj pes misky žere...

aren
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 21:05
- Nahlásit

venda
to mně takhle psina přinesla do obýváku po koberci misku, která byla původně plná vody
To mi Korálek udělal taky. A po cestě se zamyšleně rozhlížel, kudy by bylo nejlépe cmrndat.
Hned jsem šla koupit tu hladkou kónickou těžkou betonovou.

rendik
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 22:33
- Nahlásit

Bugsy
Příště se zeptám jestli to kradení misek nějak řešej
Třeba je na to cvičenej - vypustí ho, on vyžebrá misku s vodou a pak jí šlohne a panička ušetří za misku. Pokud je pes úspěšný, může přebytečné kousky prodat

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání