| Autor |
Zpráva |
Frog
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 08:17
- Nahlásit
Baileys
To zvířátko je prostě ÚŽASNÉ Děkuji moc. Už se na vás těšíme .
Terri
Tý jo, nevím, zda bych se s ní víc chtěla pomazlit a nebo ji vidět v akci No asi raději pomazlit,protože z akce moc neuvidíš... K obranám jsme se od té doby co mi jí figurant vystrašil nedostaly. Ona je trošku srábek a když na ni napoprvé figoš vystartoval hnedka s bičem,tak se skroro složila. Pak jsme to zkoušeli asi 3x a pokaždý se ho bála jak čert kříže. Nemělo to cenu s ním pokračovat,protože u Agů skončil a u mě popravdě taky... Chceme začít znova od začátku a tohle mi přijde jako dobrá příležitost .
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 08:40
- Nahlásit
Frog
když na ni napoprvé figoš vystartoval hnedka s bičem,tak se skroro složila
no bodejď.... tý jo, takového fíka spráskat...
Já mám totiž pro doginy slabost, ale doma by mi nebylo povoleno...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 09:06
- Nahlásit
Terri
tý jo, takového fíka spráskat... No přesně.
Já mám totiž pro doginy slabost, ale doma by mi nebylo povoleno...
No mě ji přítel ze začátku taky nechtěl dovolit,ale já to vzala mazaně. Vzala jsem ho několikrát se na dogouše podívat, pomazlit si je a on povolil. Taky se do nich zamiloval ...
Ale Aguščin bráška Chad je docela úspěšnej, panička s ním jezdí po závodech a tak. Ten kouše jako drak .
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 10:01
- Nahlásit
Uděláme co budeme moci,ale i tak je to krátká doba,spíš přijít na to, jak pokračovat dál a Ty si to musíš pamatovat a toto po figurantovi dál chtít!
Myslím,že jsem Ti to psala,vem cokoliv i co se s Vámi doma tahá-tepláky,hadr, přetahovadlo,uzel....
A hlavně jí vem deku,je byťák a krátkosrstá,tak aby se nám nenachladila-bobek (no bobek, to jsem přehnala-bobana jedna...)
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 10:14
- Nahlásit
Baileys
Uděláme co budeme moci,ale i tak je to krátká doba,spíš přijít na to, jak pokračovat dál a Ty si to musíš pamatovat a toto po figurantovi dál chtít!
Mě je to jasné , já nečekám za víkend zázraky. Jsem realistka. Jedem hlavně,aby se trošku otrkala, poznala zase jiný pejsky než na cvičáku a procházkách a tak... Myslím,že to bude ku prospěchu nás obou . Cheme si zkrátka vyzkoušet,jak se to dělá i jinde .
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2006 09:19
- Nahlásit
V neděli v 10h budeme trénovat v Polomi
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2006 18:13
- Nahlásit
Frog
Já na ten víkend nejedu , škoda, byla bych s Váma na pokoji
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 10:01
- Nahlásit
Nabízím uklidňující termín a útěk z domova na sobotu na 9,30h buď v Mariánkách nebo na Slezské.Když se sjedem cca 4-5 trénink se konat bude
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 20:18
- Nahlásit
Baileys
Pokud možno raději ty Mariánky.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 12:00
- Nahlásit
A co zítra cca v 13h na Slezské??? - návrh
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 16:26
- Nahlásit
Baileys
Návrh přijat, budeme lyžovat
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 17:57 - Změnil/a: Baileys
- Nahlásit
Mucholabka:
vidíš,nelyžovalas, ale jak jste si dobře zakousaly, coo??!! Mo Ti to dneš šlo! Práce psovoda se lepší a lepší,opravdu
Však dodej fotky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:07
- Nahlásit
Baileys
Dík za pochvalu mi se to dneska taky líbilo. Včera jsem myslela na to, jestli by ji třeba nevyprovokoval bič. Moc dík za nápad. A dík za pochvalu. Beztak to říkáš jenom proto, že jsem depkař
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:14
- Nahlásit
Trošku upravuju barvy-ten tvůj foťák si se špatným světlem moc netyká. Zvlášť fotit bílého psa na bílém sněhu a do toho zase černého figuranta, to všechny foťáky nezvládnou, chtělo by to příště nastavit bílou, aby fotky nebyly tak tmavé, a možná i kratší závěrku, aby zase to tmavé mělo nějaké detaily.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 20:46
- Nahlásit
Tak foťák si dodej Ta ,joo??!
Náhodou!!Koukni na ty fotky,tam je vidět,že už jen nestojíš na konci vodítka,lae s B. komunikuješ,podporuješ -pracuješ!
Prostě celkově to dnes bylo mnohem lepší a i si chrochtla, cooo?? , prostě ona bude mít vždy jiný projev než ostatní služební-pracovní psi!
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 20:49
- Nahlásit
Joo, mrkni se na toto téma, na str 2 z 14:53 a Teď, dnešní fotky! To už za psem stojí člobvěk ,který se psem spolupracuje )
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 21:46
- Nahlásit
Baileys
Jo, ten štěkot byl super Tolik sprostých slov neřekla za celý život, jako za dnešek
A asi to bude souviset i s tím, že začíná psychicky vyspívat. Včera jsem jim dala tři prasečí nožičky, aby Bucce Aša všechno nesežrala, aby na chudáčka bílého pod Ašecím tlakem něco zbylo. Teď jsem je byla venčit, krmit a polaskat. Koukám, všechny tři nohy měla Buca položené na dece, Ašu k nim nepustila, dokonce vrčela a dělala ksichty. Už si umí i dupnout a teď bude za chudáka Ašenka.
Mám ale dneska nepořádek v krku-budu se muset naučit soustavně křičet. Úplně mě v něm škrábe. Budu chodit za barák a tam poctivě řvát na lesy.
Jo, a Buca neví, co se zubama, má je úplně na prd. Dostaly žebrové kosti a ona jenom otrhala maso-dočista, a i když jsem jí to držela a snažila se s ní, neumí to pokousat. To Aša takové věci zchrupe vždycky najednou.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 12:31
- Nahlásit
Platí hala ve středu v Suché od 18h.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 10:11
- Nahlásit
ve čtvrtek budeme v OV Svinově od 14h, v neděli v Polomi od 10h.
Mucholabka:ještě jednou MOC děkuji za pudlici, je nááádhernááá! Napsala jsem již dvěma lidem a doporučila úpravu.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 12:05
- Nahlásit
Baileys
Do Polomi dorazímeš určitě (a doufám, že se to ponese v duchu jako posledně )
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 12:10
- Nahlásit
Baileys
No týjo, dík. Měla jsem trochu obavu, každá střihačka si tenhle střih dělá trochu jinak, já se snažím jít víc na plyšovo, do bišona, a hodně vyúhluju zadní nohy, akorát se mi božátko Babyna zrovna nechtěla na ně postavit, dávala je pod sebe. Jak je jí, už je lepší?
Do Svinova vezmu i Ašicu, má roupy. Už je zase plná energie, včera jsem s Buckou ve tmě ztratila balónek, tak mi Aša nesla domů aspoň klíče a hrozně se jí CHTĚLO poslouchat.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 12:12
- Nahlásit
Baileys
Jo, a ta slivka nám vyrostla na zahradě, je to z našich švestek, kvas jsme taky dělali sami a pálil to známý od známého. Má 63%, docela jsem se divila, že Radek pak řídil. Škoda, že byla tak teplá. Měli jsme na Silvestra tři litry origoš z Vizovic, taťka od Marcela je odborník a chválil si ji. A jako odborník byl z té taťkovy nadšený.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 12:21
- Nahlásit
Radek-no hned jak vyjel na hlavní,tak přesně to co ty, říkal.....a to byla jedna půlka! Ale nechtělo se nám přesedat(to je ostuda!).
Takže: dobře pálíte, dobře stříháte
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 12:22
- Nahlásit
Terri:
no aspoň bychom udělaly makety!!!,aporty a vysílačku.
A vzala by sis krmivo
můžeš dojet i po 15h ....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 12:26
- Nahlásit
Baileys
Já jsem měla jenom dvě a jak jsem přijela domů, spala jsem do šesti
Týjo, úplně mě boří ta představa otrimování celého maxi kníra, a navíc dvou...puf, to je na celý den. Néé, to by nešlo, musel by být každý zvlášť, když trimuju maloše, třeba westíky a tak, tak stíhám maximálně tři za den. Stihla bych víc, ale pak už bolí ruky.
V neděli taky přijedu, po obranách budu trimovat grifonka ale ten půjde úplně na skůru, paní majitelka je už dlouho mylně utvrzená v tom, že jedině pes otrimovaný na kost je otrimovaný dobře. Přitom by stačilo ho jenom upravit, trošku projet a byl by pořád hezký. Je přesvědčená, že mu srst takhle nějak rapidně zlepší. Má ji jemnou na hlavičce, na zádech už to má dobrý. Holt to musí uzrát i věkem, ale asi je hluchoslepá.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 12:30
- Nahlásit
Baileys
To je fakt, poslušnost a makety, to by chtělo..
Nechci to slíbit, bo nevím, jak u doktora, a 15,30 už je skorotma, ale pokud bych stíhala, tak bych chtěla dorazit.
Polom platí určitě.
Mucholabka
Baileys
Slivka...ahááá, tak tos mi ale Baileys zatajila, že tam byly takové faktory! A já bláhová to přičítala lidem...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 12:31
- Nahlásit
Terri
To bylo až pááák asi jsem přišla o hodně, jak tak koukám, co? A že jsem zrovna v neděli byla taky nějak komunikativně naladěná.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 12:35
- Nahlásit
Mucholabka
Byla taková pohoda, jak tréninkově tak i jinak.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 12:39
- Nahlásit
v hARNICÍCH A NA zBRASLAVI, musí BÝT STEJNÁ!!!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 12:42
- Nahlásit
Baileys
Si usnula na CapsLocku?
Marcel mi včera začal kafrat do toho ajsíkjů, jsem to raději vypla, pořád mi mačkal do klávesnice.
|