| Autor |
Zpráva |
t1nk
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 07:35
- Nahlásit
Dobre ctvrtecni ranko vsem. Chtela bych vas poprosit o radu ohledne prasklého polštářku na přední pacině. Včera naše pesina (LR, 1 rok) běhala na dvorku a za chvilicku si zacala zuřivě olizovat packu. Prohlédli jsme ji a zjistili, ze se ji tam otevřela poměrně velká prasklina. Do večera už jsme ji nechali odpočívat a vše bylo OK, ale jakmile zase začala blbnou rána se znovu otevřela a začala krvácet. Nevíte za jak dlouho se ji to zatáhne. Máme ji pomoci nějakou mastičkou (tedy jestli něco existuje). A vubec: mazete svym milackum polstarky na packach?
Mooooc děkuju
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 10:10
- Nahlásit
t1nk
prasklinu na pacce jsme měli taky. Ze začátku si jí Brut vylizoval jen ve chvíli, kdy se mu objevila, pak skoro pořád. Mazala jsem první dva dny měsíčkovou mastí a koupala v hypermanganu. Když šel ven, tak jsem nanesla na packu větší množství masti ( ve chvíli, kdy už si jí lízal stále, tak jsem mu packu namazala a omotala obvazem). Léčba u nás trvala něco přes týden. Packy od té doby čas od času mažu.
|
Adriana
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 10:57
- Nahlásit
t1nk
my jsme na prasklou packu a sedřený polštařky používali heřmankouvou koupel a mazali taktež měsíčkovou mastí,hojilo se to rychle.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 14:19
- Nahlásit
t1nk
Myslím že by pomohlo "lepidlo" na rány, ale bohužel netuším, zda se to prodává i v ČR, ale zkus se zeptat v lékarně...Je to jako lepidlo, průsvitná hmota, nanaší se štětečkem, rána se zatáhne a postupně vyhojí...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 14:56
- Nahlásit
blanulinka1
Hele, nevidělas to náhodou v kriminálce Miami?
|
spacecaseandrea
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 15:06
- Nahlásit
je nejlepší to nechat bejt, vylíže si to, zatáhne samo, já jsem to dokonce mýmu chudákovi osobně zapříčinila, když mu bylo 11 měsícu, běžel se mnou u kola, ne dlouho, a rozedřel si polštářky všechny čtyři,a to tak,že chodil tři dny po špičkách.potom jsem mu ve sněhu házela míček,má sníh moc rád, a najednou za ním krvavá skrvna,odřel si o sníh kouličky až do krve,to jsem z toho tenkrát brečela,jak mi ho bylo líto,taky si to olízal,masti byly nanic,hned je snědl,a uzdravily se hned.Bych si někdy fakt nafackovala,jak mu nevědomky ubližuju..malýmu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 15:12
- Nahlásit
spacecaseandrea
no u nás po vylizování došlo akorát k zanícení a podebrání...takže nevylizovat
|
spacecaseandrea
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 15:39
- Nahlásit
tak to máš teda blbou zkušenost, nám se z toho fakt dobře vylízal,naštěstí, a jak je známo sliny léčí...tobě ty masti pes neslíže?? to je teda šikovnej,jak tomu zabráníš,když to zavážeš,tak to akorát zmokvá,rána musí dýchati
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 15:40
- Nahlásit
Syska
nee, prodávají to v Portugalsku a já hlupák si nekupila zásobu i domů, ale říkám si, že na píšu Raquel, jestli by mi to neposlala...
|