| Autor |
Zpráva |
venda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 10:50
- Nahlásit
zajímalo by mě, jak to děláš se psama na vandru - Hekla byla teď o víkendu poprvé, a nebýt toho, že je tak nádherná a roztomilá, asi už by nás sebou nikdy nevzali, protože ona zřejmě hrála hru - rozlej co nejvíc hrníčků a polívek a oslintej každému jídlo
z lesa se neustále ozývalo "ne" a "nech to" Hekla lítala jako kulovej blesk z potoka k ohni, tam rozlila všechny čaje, namočila všechny kamarády, zahrabala někomu batoh jehličím (totiž - většinu jehličí nahrabala dovnitř), no horror
ještě že není moc žravá a nekrade jídlo za zády, jen si chce všechno očuchat a nejlíp oblíznout, pro což každý nemá pochopení
|
wami
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 10:54
- Nahlásit
venda
abych se ti priznala, tak jednoduse - kdyz se dela jidlo, mam psy na uvazu...
pak at si lezou kam chteji a ke komu chteji... vse uz je v pohode a zadny z kamaradu si nestezuje. A je taky pravda, ze ac jsou to psiska a la "hrom do police", casem se naucili, ze na bivaku maji byt opatrni, davat pozor, kam slapou a proc.
(Pak ma jeste sva specifika na vandru Deny, ktera spocivaji v tom, ze musi byt uvazan ponekud mimo centrum deni, pac by jinak bivakoval akorat on... )
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 10:58
- Nahlásit
wami
Pak ma jeste sva specifika na vandru Deny
ano, treba hlida cizi auta .....
|
venda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 10:59
- Nahlásit
tak to jedině, no ona jídlo nekrade, spíš je horší, že musim neustále koukat aby něco nevylila, taky jsem ji musela nakonec uvázat, ale to jí holt nebaví a začne třeba hrabat, viz výše
říkám si, jestli půjde jí vysvětlit, že má ty hrníčky obcházet no zkusim to
|
wami
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 11:24
- Nahlásit
venda
ale to jí holt nebaví a začne třeba hrabat
no, moje psiska si obvykle vyhrabavaji doupatka cilevedome... Deny ted uz ani ne, ale Lump to umi dokonale (bez ohledu na to, je-li navolno nebo na uvaze), a co se jehlici tyka, tak s tim jsem proste smirena (taky ho obvykle mame uplne vsude, bys neverila, kde se da po vandru najit!!!) a nijak to neresim...
(Tady ma celou hubu obalenou jehlicim... )
|
venda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 12:52 - Změnil/a: venda
- Nahlásit
bys neverila, kde se da po vandru najit!!!
ale neboj, přeci jenom jezdim už nějakej pátek a i když zatim bez psa, myslim, že to znám, ale holt to bude ještě horší
jo jinak - tady má Hekla jehličím obalenou nejen celou hubu, ale půlku těla
|
wami
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 12:56
- Nahlásit
venda
myslim, že to znám, ale holt to bude ještě horší
no ja si taky myslela, ze to znam...
Ale teda muzu ti rict, ze jsem presto fakt byla prekvapena, kam vsude se za pomoci pseka to jehlici muze dostat...
|