| Autor |
Zpráva |
zuska
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:51
- Nahlásit
Máte někdo s touto firmou a jejich elektronickými výrobky (obojky, ploty) pro psy zkušenosti?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:52
- Nahlásit
zuska
napiš mi prosím celou www adresu já se na to podívám docela by mě zajímaly ploty
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:57
- Nahlásit
www.dogtrace.com
Nebo jejich výrobky za dobrou cenu nabízejí i na spokojenypes.cz
http://www.spokojenypes.cz/inshop/elektronicke-obo jky/d-fence-elektronicky-neviditelny-[id-11-201].h tml
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 15:08
- Nahlásit
no vypadá to pěkně a docela by se mito zamlouvalo jen kdyby někdo napsal jestli to funguje. zajíce v pytli za 5000,-kupovat nebudu
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 15:19
- Nahlásit
Já znám lidi, co od nich používají d-control i tenhle plot. A prý fungují skvěle. Zajímalo by mě, jaké reference má ten protištěkcí obojek. Bloudím po netu a nikoho nenacházím
Nemají ale třeba 30-ti denní záruku vrácení peněz? To bys plot koupila, zkusila a kdyby něco nebylo v pořádku, zase vrátila.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 15:22
- Nahlásit
zuska
taď mi kolega v práci říkal že ho někdu u nich má tak se zeptá a ja se pojedu podívat jak to funguje a pak ti řeknu jo
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 15:25
- Nahlásit
Petra
to by bylo super!! dík
Navíc mám známou, co u nich má 20%slevu, což při takových částkách není k zahození.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 16:00
- Nahlásit
zuska
Já mám D-control. Podle mě funguje skvěle.
Nevýhody:
- Pomalá změna intenzity vzruchu, po každém přepnutí se musí čekat na určitý počet pípnutí - slíbili,že to vyřeší, ale zatím se nic nestalo.
- Staré verze ( z jara 2006) žerou dost baterky ve vysílači - to už údajně vyřešili.
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 15:41
- Nahlásit
Ještě někdo znáte a používáte??
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 10:08
- Nahlásit
zuska
tak zkušenosti známého mého kolegi jsou stejné jak popisuje Walda
asi do toho půjdu můj pejsek kouše stromy a manžel má strach aby se nedal do fasády(polistyrénová) tak mu uděláme hranice kde se může neomezeně pohybovat, máme 1h zahrady tak malí víběh nehrozí
jestli stím máte někdo zkušenost napište
|