| Autor |
Zpráva |
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 07:55
- Nahlásit
Chodíte tam někdo? Jaké to tam je? Prosím, napište nějaké podrobnosti...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 08:02
- Nahlásit
moje známá tam chodí, ale co jsem slyšela, je to tam dobré, leč drahé...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 08:05
- Nahlásit
Evik
Já myslela, že tam chodíš ty... Tak to jsem asi pokopala...
Mně nepřijde drahý 1600 Kč za tři měsíce...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 08:15 - Změnil/a: Evik
- Nahlásit
Jandula
tak to mě teda jo Já chodím na Haf Bez Obav, tam si platím jen opravdu odcvičené hodiny, mám to za 30 kč na hodinu. Krom klasického výcviku děláme i různé jiné kravinky, které se na "obyčejném" cvičáku běžně nedělají, pořádají se různé akce.....Takže když si to sečtu, tak já když bych chodila 2x týdně pravidelně 3 měsíce, stálo by mě to pouze 720 kč. A to mi proti 1600 přijde jako dost slušný rozdíl
Ale nevím, co všechno mají v Helppes za vybavení.....S HafBO cvičíme na place, který sice HafBO vlastní, ale je to louka, překážky máme zatím improvizované, nicméně časem budou i "opravdové" Ale je to super a nám to stačí.
|
RoSa
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 08:24
- Nahlásit
Mě to teda taky přijde trochu drahý. To si přidáš pár stovek, a máš roční příspěvek v Jinonicích - teda pokud to tam v mezičase nezdražili, ale tak nějak pod 2tis. to myslím bývalo.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 08:30
- Nahlásit
RoSa
já do Jinonic chodila ještě v r. 2004 a 05 a platila jsem ročně tisícovku, pak se to zvedlo, ale už si teď nepamatuju, kolik to bylo, ale určitě ne 2000 Jestli to teď zvedli, to nevím...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 08:31
- Nahlásit
Evik
Sára na překážky nemůže, takže mně jde o klasický výcvik, ale zase na druhou stranu v Helppes mám jistý místo ve skupině, v HafBO mě nervuje, že se musím hlásit a jako začátečník se tam teď mám problém dostat...
|
RoSa
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 08:31
- Nahlásit
Evik
Já si matně pamatuju, že to bylo snad 1800, ale ruku do ohně za to nedám
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 08:42
- Nahlásit
Jandula
hele ale oni někdy snesou psa navíc...stačí jim zavolat...my prošvihly termíny na září a přijít můžeme ...myslím tím Hafbo
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 08:46
- Nahlásit
Jandula
a proč by ses musela hlásit jako začátečník na HafBO? Já když jsem tam začínala chodit, tak jsem šla rovnou do "dospěláků", řekla jsem prostě co umíme a podle toho si nás přiřadili do skupinky....Domluvila jsem se přímo s Míšou a bylo to bez problémů
Pokud se týče toho přihlašování přes net, já když jsem to párkrát nestihla, domluvila jsem se taky s KOnčulovými, zda bych se ještě vešla....Taky většinou z výcviku někdo vypadne a zapomene se odhlásit....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 08:50
- Nahlásit
sarax
Mně bylo řečeno, že je plno a mám si to hlídat... takže na to, abych se dostala do skupiny jednou do měsíce, na to nepotřebuju chodit na cvičák...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 08:55
- Nahlásit
Jandula
jakože si mluvila s Končulovýma??protože jak píše Evik,na každý cvičení někdo nepřijde....takže já mám ofiko hlášen jen čtvrtek tedka,ale chodit budu pokaždý
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 08:59
- Nahlásit
Jandula
jak píše sarax...já se tedy nikdy u Míši ani u Petra nesetkala s negativní reakcí typu "že si to mám hlídat"... Pokaždé jsou velmi vstřícní a ochotní Jinak jestliže člověk sleduje pravidelně jejich stránky, tak fakt není problém se včas přihlásit. Sice jsem to párkrát prošvihla, ale to bylo jen v době, kdy jsem nebyla na netu....
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 09:05
- Nahlásit
RoSa
Jak píše Evik, byla to tisícovka, letos to zvedli tuším na 1150,-. 1800 to rozhodně není...
Jandula
Taky mi to přijde dost drahý. Hlavně já mám radši teda klasický cvičáky, kde si člověk platí členství a ne hodiny...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 09:07
- Nahlásit
sarax
volala jsem na to číslo, co je uvedeno na stránkách... teď už to nebudu lámat přes koleno, třeba příště...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 11:19
- Nahlásit
Jandula
HAFBO - hele vzdy den pred cvicenim nebo primo v den cviceni se misto uvolni, treba na dnesek na dospely je misto, proste si clovek sleduje stranky a vzdy se nekam vejde nebo zavola v den cviceni a dohodne se a vzdy se jeden pes navic ztrati.
Nejlepsi bude, si vyzkouset na HafBO i na Helppes jednu hodinu - na HafBO je prvni zdarma, na tom druhym nevim jak to je a uvidis, co ti nejvic sedne. Me sedi ten Hafbo stejne jako Evik sarax a dalsim, je tam pohodovej pristup, delaj se tam ruzny srandy, ze to neni jen drill, chodi se spolecne na prochazky, aby se psi socializovali a daj se delat veci navic dle pranii lidi (treba stopy a tak), poradaj ruzny akce (mikulasska, letni tabor, zimni tabor, i jiny behem roku). Misa s Petrem sou spravne svihli a jejich pritup k vycviku a psum se mi moc libi
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 13:26
- Nahlásit
younglady
díky za info, ale mně fakt systém, kdy si mám sledovat stránky nevyhovuje, nemám na to čas...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 13:33
- Nahlásit
Jandula
nemám na to čas...
jenom jestli to nebude tim, ze jsi lina .....
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 13:37
- Nahlásit
Jandula
však nemusíš jenom sledovat stránky...od toho jsou i telefony, můžeš se domluvit i po telefonu Ale nikdo ti tu HafBO necpe jenom píšem možnosti.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 13:51
- Nahlásit
Jirikovo
ty v..e, až tě uvidím, tak ti zpřerážím žebra... lituju dne, kdy jsem řekla, že chci na ten úsek, kde jsem...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 13:53
- Nahlásit
Evik
já vím, že mi to necpete, jen pro mojí komunikaci, kdy mám nárazovou práci a někdy nemám čas zavolat ani mámě, tak nevím, jak bych volala na cvičák... na tenhle cvičák jsem volala dva týdny, než jsem se k tomu dostala...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 13:57
- Nahlásit
Jandula
až tě uvidím, tak ti zpřerážím žebra
to abys zacala trenovat, mas na to tyden ....
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 14:09
- Nahlásit
Helppes stojí víc proto, že se tím sponzorují asistenční psi - narozdíl od vodících nejsou hrazeni jinak.
Jinonice a Helppes bych vůbec nesrovnával. Zkusil jsem obojí a volba je jasná.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 14:15
- Nahlásit
Walda
jaká?
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 14:17
- Nahlásit
Jandula
No Helppes.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 14:37
- Nahlásit
Walda
tak to jsem ráda, že alespoň někdo...
A kdy tam chodíš?
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 14:43
- Nahlásit
Jandula
V neděli ve 14:00, po štěňatech.
Helppes je hodně zaměřený na smečku a to se mi líbí nejvíc. Dál se chlupáči hodně učí přepínat pozornost mezi volnem-vyběháním a prací-poslušností. Celé se to jmenuje Společenská výchova psů a podle mě náplň odpovídá názvu.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 14:52
- Nahlásit
Jirikovo
neboj, jsem silná dívka, zmáknu to levou zadní...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 14:54
- Nahlásit
Jandula
no ja taky nejsem zrovna slaby hoch a zebra mam docela silna, zlomit je jen tak asi nepujde. ale necham se prekvapit ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 14:54
- Nahlásit
Walda
My jdeme v neděli od 15:00.
Pro mě je právě nejdůležitější přivolání, který máme dost pokažený, takže mi tohle hodně vyhovuje...
|