jirikcinkacek
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 21:25
- Nahlásit
Ahoj.
O cvičáku v Plzni Lobzích něco vím. V počátcích to byl poměrně dobrý cvičák počínaje výcvikem, konče např. kolektivem. V té době byli členové KK ujišťováni, že jsou zajištěny veškeré smlouvy o nájmu s vlastníkem (městem) pozemku a objektu a další právní náležitosti. Minulý rok magistrát při zasedání díky těmto právním nedostatkům rozhodl o vystěhování KK z objektu bývalé morovny. Pokud by sis chtěl vyměnit zkušenosti a názory, můžeš napsat na můj mail: www.wikyp@seznam.cz).
Co se týká ostatních KK v Plzni, mám pouze minimální zkušenosti. Například na Doubravce pracují velice zkušení psovodi, přijde mi to však, pokud tam přijdeš a nebudou tvou prioritou zkoušky a výstavy (nahlas ti to řekne málokdo), není o tebe takový zájem. Takže, pokud chceš mít rodinného psa, který by alespoň poslouchal a nebo budeš chtít cvičit to, co ostatní, ale nebudeš chtít na zkoušky atd., přestože si platíš čl. příspěvky, jako ostatní, máš smůlu.
Pak je cvičák v Božkově v Závrtku, ten nevím, zda funguje.
Pak je cvičák v Křimicích a v plzenci, které fungují, ale v Křimicích jsem nebyl dlouho a v plzenci vůbec, takže nevím, jaké jsou tam poměry.
|