| Autor |
Zpráva |
younglady
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 18:20
- Nahlásit
Mám doma na hlídání kámoščinýho psa Rockyho a zajímaly by mně vaše názory na různé situace. Já mám fenku Abby.
Hned první den mi Rocky oznackoval byt, jako ze je to jeho uzemi, tak sem ho servala, priznavam, ze sem ho i majzla a rozhodila jasne role doma. Abbyna smi do postele a na pohovku, Rocky nesmi do postele a na pohovku jen kdyz tam nikdo nesedi. Abbyna dostava zradlo prvni a ji v kuchyni, Rocky a po ni a ji v predsini - to z duvodu, ze uz se mi dvakrat u zradla servali, takze je musim drzet od sebe. Proste Abbynu jasne uprednostnuju. Nema cenu zadna super vychova, ale chci aby tech dalsich deset dni probehlo v pohode.
Ze zacatku, kdyz sem jim dala kost (kazdej dostal stejne velkou, stejne smradlavou), tak to bylo v pohode, kdyz sem jim ji dala vcera, tak se servali az sem musela zasahnout. Taky predtim, kdyz neco dostali a Abbyna chtela to co ma Rocky, tak mu to proste vzala a on se nechal, ted na ni uz vrci. Dokonce na ni zacal naskakovat (ona nehara ani nic takovyho) a mam pocit ze si tim snazi ziskat nad ni dominanci.
Je teda mozny, ze se nad ni snazi dostat? Myslite, ze ty ostatni veci delam spravne?
Bojim se, abych neco neudelala spatne a zaroven, aby se to jejich obcasne porvani nestalo pravidelnosti.
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 07:13
- Nahlásit
ber to tak, ze jeden bude na druhyho vzdycky zarlit, mam ted doma k Berusce bigla a milej bigl je zvyklej chrapat v posteli, na sedacce atd. coz u me nefunguje, takze je jak v lagru (vleze tam, leti dolu a nechape) kdyz jdem ven tak beruska ji nepousti ze schodu pred sebe (je videt, ze ji dava najevo tady jsem doma ja, tak nes** ), venku po sobe navzajem preznackovavaj a jediny co, tak se jeste neservali kvuli zradlu, pac kazda dostava v jinou dobu
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 07:18
- Nahlásit
já z toho Tvého příspěvku taky vyrozuměla, že jde spíš o jakousi "žárlivost" i když tak se to přesně nazvat nedá, ale každopádně netoleruj ani tvé fence, ani druhému psovi nic, co nechceš aby dělali a buď důsledná. Pokud se týče toho naskakování, tak ze strany psa vůči feně bych to asi "nesvalovala" na dominanci, ale spíš na ty sexuální pudy. Některé fenky voní psům celoročně. Ten pejsek asi doma žádnou fenku jinak neměl a teď má fenku na denním pořádku, tak si jí třeba prostě testuje
Hele já mám třeba psa úchyláka, který je schopný naskočit na 12letou psí bábu, která je navíc kastrovaná...přesto v ní vidí možný sexuální objekt
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 07:59
- Nahlásit
Evik
Včera mi kříženec labradora naskakoval na tříměsíční fenečku. Ke staré jsem ho nepustila, ta by ho snědla. A pak naskakoval i na mě. Vůbec se to včera rozjelo, pak ještě jeden ovčoun naskakoval na ovčačku a jel.
Ty moje dvě se furt kvůli něčemu žerou a vyloženě do toho nezasahuju.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 08:41
- Nahlásit
Mucholabka
no tak to když můj hafoš neustále otravuje nějaké fenky, tak tedy zasahuju a nenechávám fenky, aby mu to vysvětlovaly samy....On je totiž dostatečně blbej na to, aby se od nich klidně nechal pokousat....Takový je to "milovník"
Jednou se nechal na cvičáku "kompletně zřídit" od 2měsíční fenečky BOM. Ležel na zádech a nechal se ožužlávat, oždibovat, na čumáku a na uších měl škrábance, ale co by prostě neudělal pro fenečku - i takhle malou
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 09:00
- Nahlásit
Evik
Mezi sebou si to nechávám vyřizovat samozřejmě jenom moje psiska. Ten včerejší kříženec nešel odstrčit a ženské nedošlo, že by si ho mohla uázat, tak jsem radši schovala svoje psy. ale jinak je to super pes.
|