Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Jak vysvětlit psovi, že už nesmí do postele
Autor Zpráva
Lumik
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 10:42
- Nahlásit

Dobrý den,

už rok spí fenka s námi v posteli, teď bychom chtěli, aby už v posteli s námi nespala, poněkud se tam už všichni nevejdeme. Včera jsem jí zkusila zavřít dveře do ložnice, aby spala jenom v obýváku a celou noc seděla u dveří a kňučela. Nějak nevím co to udělá s psychykou psa když ho takhle vyčleníme jako by z jeho pelíšku a ze smečky, nebo to tak nebere...nechci aby byla nějak zlá a nebo to brala tak, že už jí nemáme rádi, takže jsem si říkala, že dneska bych jí dala pelíšek do ložnice vedle postele, že by vlastně byla se svou smečkou a při tom bych vyřešila problém spaní v posteli. A nebo je lepší ta drsnější varianta, že nesmí vůbec do postele? Díky za radu

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 10:44
- Nahlásit

Lumik
no psovi nevysvetlis, ze rok do postele mohl a ted najednou bezduvodne ne ..... tohle ti pes nikdy nepochopi ....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 10:47
- Nahlásit

To je další sranda? Toho psa tím úplně vyčleníte ze své smečky. Do teď byl členem a nechápe, proč ho smečka posunula mimo.

Garfield
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 10:47
- Nahlásit

Lumik
Děláš psovi v hlavě nepořádek, ale nejsnesitelnější bude umístění psího pelíšku vedle lidské postele a klidný rozumný přešoupnutí z postele do pelíšku.

Artroza
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 10:52
- Nahlásit

taky jsme jim zkouseli vysvetlit ze 2 lidi a 2 velky psi do postele jsou moc.... neproslo to- spali na prahu na studene zemi.. v noci jsme rezignovali... udelali jsme jim pelosky primo u postele. Hmmm stejne je rano najdu pod perinou.....

Vcelka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 10:56
- Nahlásit

Já bych jí dala pelíšek vedle postele, taky jsme to tak udělali, akorát že náš boxer vždycky počká až tvrdě usneme a pak si vleze stejně k nám.

Eimy
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 11:00
- Nahlásit

Jak to tady tak čtu, tak mě vyčleninla ze smečky Veverka Co má přepravku, spí v noci radši tam, než se mnou v posteli I když přes den si za mnou přijde lehnout ráda

nika00
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 11:01
- Nahlásit

se mnou taky fenule spala....ale ne pravidelne...tak nak stridave v posteli a v pelisku...takze to tak nak vzala...ze prote obcas jo a obcas ne....hlavne pri harani a linani do postele nesmiii...
ale presunuti do pelisku vzala v pohode...

ale je fakt ze pes to proste nepochopi..ze mohl a najednou nesmi

ale ted co mam i druheho psa, tak uz spi oba zasadne v pelisku a maji se tam dobre..vzajmne se hrejou

kdyz do postele...tak jen treba pres den na pohrani...

Dáška
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 11:12
- Nahlásit

Když jsme na privátě, spí feňule s náma v posteli, ale u rodičů to nesmí. Tak jsem ji to přeučovali tím způsobem, že jsme její pelech dali na pár nocí do rohu postele a ležela tam. Pak jsme jí ho šoupli na zem a spala v něm bez problémů. Ale rovnou psa vyhodit i z pokoje za dveře mi přijde moc drsný. Dejte jí pelech k posteli, ať ví, že je s váma.

Zdenka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 11:18
- Nahlásit

Já jsem udělala trochu blbost na dovolený,tam jsem zdůvodnila, že feňule má taky dovolenou a tudíž s námi spát může a když jsme přijely,tak to brala automaticky,že může,takže jsem jí jako od začátku musela pár dní mít v noci ruku v boudičce u postele a uspávat,teď už si zas zvykla,ale než usínáme musím uspávat

abby
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 11:49
- Nahlásit

Lumik

Dej jí pelíšek k vaší posteli.Klidně ji ze začátku hlaď nebo jí tam nech jen svou ruku.My jsme to vyřešili tak,že jsme tam dali naše starý povlečení a jejího oblíbenýho plyšáka.
K ránu si za mnou do postýlky vleze,ale to mi neva (lepší než kdyby rázovala po pokoji).nebo když jí není dobře,tak to poznám,že chce s náma spát v posteli.

jindriska
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 11:51
- Nahlásit

naši psi do postele nesmějí jen doma, jinak návštěvy, dovolené - dovoleno povoleno, ovšem když mají zájem. Já bych moc chtěla pejska do postýlky, ale přítel odmítá, ale časem se to vytříbilo, že fenka je naložená v postýlce, ale zadní nožičky musí mít na zemi nebo ve vzduchu. Obě balamutíme, jak to jde.

Zdenka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 13:32
- Nahlásit

Jindřiška: já jsem na tom podobně jako ty,když má páníček třeba noční,tak je dovoleno vše,ale máš pak vidět brzy ráno ty fofry,když slyšíme klíč v zámku,ve vteřině je v boudičce a tváří se jakože nic a já pochopitelně jako ještě spím

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 13:55
- Nahlásit

Zdenka
A vidíš, to mě nenapadlo...už se těším, až začne chodit na noční

Zdenka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 14:07
- Nahlásit

zrovna dneska na noční jde,večer máme cvičák a pak budeme vegetit i když vegetit, to budu až usne můj sedmiletej ďáblík,jsem trochu na mrtvici a zralá do blázince po měsíci,co ho mám doma, ještě že už začne ta škola,je na houby, že si ho nikdo nevzal na prázdniny hlavně,že babičky máme,ale to je klasika i když teď odbíhám od tématu,ale musím si postěžovat a třeba je na tom někdo podobně, nedokážu si představit,kdybych měla běžnou práci kam bych ho dávala?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 14:17
- Nahlásit

Zdenka
S tím ti neporadím. Já vždycky zůstávala sama doma.
Se cvičákem to vidím bledě, lije tam jak z konve. Hned jak přestane, zkusím vyjít ven, ale nechci, aby se mladá nachladila.

Dáška
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 14:23
- Nahlásit

Zdenka
Nemáte příměstské tábory? Tam teta ukládá bráchance, ve 4 odpoledne, jak jde z práce je vyzvedne a pohoda. Organizuje to myslím Dům dětí a mládeže, dají jim tam oběd a zabaví je.

Zdenka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 14:41
- Nahlásit

ten první měsíc jsme byli na dovče a pak byl poprvý na táboře a o těch jakoby táborech ve městě,tak na jeden tady jsem ho chtěla dát,ale protože tam buď přišel jeden nebo dva zrušily to a pak jsem našla ještě jeden,ale za ten chtěly pomalu tři stovky na den a bohužel tiskárnu nemám,takže nezbylo nic jinýho ,než aby chodil se mnou,ale snad těch pár dní ještě zmáknu i když budu asi šedivá,už měsíc toužím aspoň po hodince úplnýho ticha , a s počasím tady svítí sluníčko trochu se to vybralo,takže ať to vydrží do cvičáku

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 14:55
- Nahlásit

Zdenka
Moc v to nevěř, vyšla jsem ven, že už jako půjdu, a začalo luchat. Zajdu dovnitř, pustím kompa, sundám svetr a oskar se zas chlame.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 15:00
- Nahlásit

Zkusím podruhé vypnout kompa a oblíknout svetr, co to udělá, oskar tlemí už sedm minut.

Zdenka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 15:05
- Nahlásit

nech si toho my se potřebujem vylítat venku takže po pátý bude svítit sluníčko a bude krásně !

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání