| Autor |
Zpráva |
pantau
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2006 00:14
- Nahlásit
Mame jeste porad Pluta. Ale nesteka zas tak hezky. Kdyby nahodou nekdo nevedel, tak je to pes. Sousedi dokonce rikali, ze steka, jako kdyz koza chcije na plech...proste ze to ma stejnej zvuk. Takze sme se s bratrem zacali trosku stydet chodit s plutem ven. Ve vsi se mu vzdycky smali a kdyz cekal u naseho kolonialu, tak hned u neho byli decka a ze srandy mu davali mrkev a uplne nejhorsi bylo, ze on tu mrkev vzdycky sni. Takze je vazne jako koza a dokonce tak i steka jako koza. Ptam se tedy, da se nejak naucit Pluto stekat jinak? dekujeme
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2006 06:15
- Nahlásit
Neboj, jasně, že se to dá. Zajeďte na Ovčáry za panem Desenským, on mu dá na krk Tachyon, přes ten Tachyon mu vysvětlíš,že má štěkat jinak a je to . Nebo, pokud by to nezabralo, tak se to dá určitě řešit operací hlasivek
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2006 07:44
- Nahlásit
pantau
tak se vyprdni na myšlenku že máš psa, a naopak přijmu novou, lepčí... totiž že máš kozenku (krapet podobnou psovi) ono je někdy fajn se smířit s pravým stavem věcí, víš?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2006 09:16
- Nahlásit
Eda
Víš, ale aby se mu pak sousedi nesmáli, že má kozu, která vypadá jako pes... Myslim, že v tomhle případě to nebude to nejlepší
pantau
zkoušels učitele zpěvu?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2006 09:37
- Nahlásit
Eimy
no tak tomu psovi může třeba před každým venčení nasadit čelenku s připevněnýma kozíma rohama, ať je iluze dokonalá a sousedi jsou z krku
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2006 12:45
- Nahlásit
Pane Eda, to si snad delate legraci, tu celenku by hned nekde ztratil. on je Pluto strasne tvrdohlavej, stejne jako mezek.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2006 14:04
- Nahlásit
A co ho pořádně zkutálet z kopce? To nepomáhá?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2006 14:24
- Nahlásit
pantau
hele myslím že Pluto neštěká neb je jak nadhodila Mucholabka úplně vykutálenej s toho kutálení a potažmo má ještě dost z babičky s hadičkou rybníku a pulců
tímpádem doporučuji nahrát někde kvalitní psí štěkot a po té dát Plutovi na krk nějaký malý přehrávač,nejlépe takový co se sepne při zvuku jako když koza chčije na plech a bude to Ok ne??
|
micsa
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 11:35
- Nahlásit
Mozna by bylo dobre sehnat tygra, nechat ho vycurat na ten plech. Musi ale Pluto u toho byt, aby to odkoukal. Take mozna prospeje kdyz mu zakazete se kamaradit s kozama. Hodne stesti!
|
MORIE
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 07:10
- Nahlásit
pantau
Hele, vy už máte Pluta? Babička už umřela???
A jak se snáší s jorkšířicí?
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 08:39
- Nahlásit
Pane Morie a kdo je Jorksirice? Babicka jeste je na tomhle svete, ale uz se pripravujeme na odchod.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 08:45
- Nahlásit
pantau
Počkejte pane pantau?! Vy se připravujete na odchod? Nebo babičku připravujete na odchod? To jí musí být docela líto, jestli jste se rozhodli s bratrem, že už je čas babičku odejít?
Buďte rád, že Pluto neštěká, jinak by se babička nevyspala a zajímalo by mě, jaký je rozdíl mezi tím, když čůrá na plech koza a nebo třeba pes?
|
MORIE
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 10:31
- Nahlásit
pantau
No, zhruba v únoru jste tady otevřel pár dotazů týkající se Vaší 2-leté fenky jorkšíra! Už si nepamatujete?
Hmmm....asi jste měl spoustu starostí s okysličováním rybníka a kutálejícím se Plutem, tak jste již zapomněl. A copak se podělo s tou slečnou jorkšírovou? Jak dopadli ty její drápky, jak si je stále okusovala? A co na manikúře??? Pomohli jí? Vím, je to již dlouho, ale snad si vzpomenete.....moc mě zajímá, jak to dopadlo.
A mimochodem, jsem slečna.
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 11:06
- Nahlásit
Jo vy myslite tuhle Jorksirici. To byla bratrova manzelka z prvniho manzelstvi. Bohuzel dale jsem se o toto nezajimal.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 11:18
- Nahlásit
pantau
Váš bratr měl za manželku Jorksirici?
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 11:21
- Nahlásit
No to ne, jako ze ta manzelka z prvniho manzelstvi mela toho psa.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 11:23
- Nahlásit
pantau
Aha. Tak to potom jo. To je jiná.
A jak to máte s tou přípravou babičky na odchod?
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 11:39
- Nahlásit
Tak vypada to, ze jiz zanedlouho nebude mezi zivymi. Respektive bude mrtva. Takze jestlil se Pluto neponahli s vyukou, tak budeme s bratrem nuceni jej dat do sirocince pro zvirata a nebo psy.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 11:48
- Nahlásit
pantau
Bohužel pane pantau, obvykle tomu tak je, že kdo není mezi živými, je většinou mrtvý. Tak to funguje už poměrně dlouhou dobu a řekla bych, že dobře.
Nerozumím, jak má Plutova výuka štěkání souviset s jeho umístěním do sirotčince? On když se naučí štěkat, tak si ho necháte?
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 11:49
- Nahlásit
My chceme mit psa a ne zviratko co se kutali, nechce chodit a steka jako koza. Jsme vsem pro smich a to zejmena u Kolonialu. Bohuzel tam chodit musime, protoze nam Pluto taha ten vozik s nakupem.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 11:52
- Nahlásit
pantau
A co je to kolonial?
Ale pane pantau, umíte si vůbec představit, jaká je to otrava mít uštěkaného psa? Nevěřte tomu, že je to jak když "koza na plech chčije", já jsem nikdy kozu močit na plech neviděla, vždy jen do trávy nebo do slámy a to je stejný zvuk jako u oveček, pejsků či koní. Nesmíte dát na lidi. Lidi jsou hloupí.
|
bord
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 11:52
- Nahlásit
pantau
a jste si jistí,že nemáte místo psa obézní kozénku??
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 11:53
- Nahlásit
Pane Bord, to jsme. I babicka porad o nem mluvi jako o psu.
A pane garfild, kolonial je nakupni stredisko u nas v obci. Kolonial Marta a Ivo.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 11:56
- Nahlásit
pantau
Víte, já myslím, že z toho děláte Vy i Váš bratr zbytečnou detektivku.
Chůzi jste vyřešili těmi provázky (jak přivážete Plutovi k nohám šňůrky a taháte za ně a on jako chodí po okně, aby babička měla radost), tak za provázky může chodit i do Kolonialu a lidi ať si trhnou nohou.
S tím štěkáním to jistě nebude tak zlé. Pluto už je starý a ani babička už nemá jistě hlas, jak mívala za mlada.
A že se Pluto kutálí? Tak choďte jen po rovinách a budete mít hnedle o starost méně...
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 11:59
- Nahlásit
jenomze po vsi nemuze chodit na provazkach, protoze by slo videt, ze s tim bratr taha. Preci jen lide v obci maji lepsi zrak nez babicka na smrtelnem lozi.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 12:01
- Nahlásit
pantau
Neumím si představit, jak Pluto tahá vozík s nákupem, když vlastně nemůže ani pořádně chodit? To asi nebude tak zlé ne?
A co pulci, neudusili se v těch vedrech co byly v červenci?
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 12:06
- Nahlásit
Pulci se uz vylihnuli a jsou z nich zabky co kvakaji. Ted je mame v kulne v pytli nachystane na odvoz do vykupu.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 12:10
- Nahlásit
pantau
To je zajímavé, že ty žabky kvákají, to bych ráda viděla. Ale neumřou v kůlně v pytli bez vody? Nebo, aby se neumačkaly, víte? A kdo a k čemu vlastně vykupuje žáby? Já myslela, že jsou chráněné.
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 12:15
- Nahlásit
My jsme je chranili uz dost kdyz byli jeste pulci. Tedkon je mame v to pytli a pojedou pak velikym autem do jedne restaurace. Ten Pytel je velikej. Jsou tam uz tyden a nejsou umackany.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 12:15
- Nahlásit
pantau
A vubec, je to takovej problém, že máte kozu místo psa? Já mám místo psa Veverku, Garfield má Slepicu... Tak proč vy nemůžete mít Kozenku? Aspoň máte raritu, mužete se zapsat do knihy rekordu jako jedinej majitel kozy, co vypada jako pes....
|