| Autor |
Zpráva |
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 18:18
- Nahlásit
Chtěla bys s moji fenkou dělat lovecké zkoušky a to norovací a popř. barvářské. Potřebovala bych ji ale připravit a nevím kde a jak. Vůbec o tomhle nemám přehled, poradíte někdo?? Jsme z Prahy ale dojedeme po středních Čechách kamkoliv.
|
edita
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 18:26
- Nahlásit
koukam, ze se chystate byt s Abbynkou pekne akcni .))
taky Mirka od dablika Sary ze skolky .))
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 18:28
- Nahlásit
jezis no nazdarek no jo sme desne akcni, teda ona a ja s tim potrebuju neco delat to ona se tvari jako nevinatko jenom ve skolce
|
edita
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 18:45
- Nahlásit
no tak to je teda uzasne presvedciva .)
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 18:47
- Nahlásit
to ja vim, ji desne nebavi cvicit, tak tam vypada desne strapene ale kdyz jdeme jen tak a delame ruzny skocky a aporty tak je to najednou strasne veselej pejsek. Je to heeerecka Koukala jsem, ze jedete na ten srazik co se porada v rijnu.. taky o nem premyslime, ale nevim no. Jede tam i Verca s Rockym
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 18:51
- Nahlásit
edita
younglady
teda ahoj holky, kde vy se tady berete??
doufam ze s Abbynkou pojedete taky na srazek??
jinak jsem pridala par fotek k sobe na stranky www.rocky.wbs.cz
edita
tak my ani nevime ze se zname i tady co?? to bysme na srazu asi koukali
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 18:57
- Nahlásit
ok tak ja se zeptam jestli je jeste misto, ale asi pojedu bez Jirky, pochybuju, ze by jel
|
edita
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:03
- Nahlásit
orry
ja vas odhalila podle nakych fotek, co si sem davala .) zacala jsem sem chodit nedavno, az kdyz mela Sara naky zdravotni problemy a taky jsem odhalila Sarax s Trinity .) ono holt jmeno Trinity neni zas tak casty, takze to slo docela samo .)
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:08
- Nahlásit
edita
doufam ze Sara je uz ok, nejak jsem zrovna tu diskusi nesledovala
younglady
jinak co se tyce toho srazu, tak ta polopenze neni povinna, kdyz mkrnes na stranky toho zarizeni tak je tam i restaurace kde si muzes objednat i co chces
Martin nejdriv taky nechtel, ale pak my kamosky pritel nika00 rekl, ze by s ni jel, tak on nakonec rekl ze taky pojede...doufam ze se tam nebude nudit, protoze on neni zcela uplne pejskar
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:15
- Nahlásit
Trinca taky jede na sraz?? No tak to tam chcem taky urcite, to ty bylo super
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:17
- Nahlásit
younglady
jasne trinca taky taky jede..ty maj prezdivku sarax
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:18
- Nahlásit
super, tak trinca, sara a rocky - tak to bude dobra akca
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:20
- Nahlásit
younglady
a jede i ta kamoska co ma zlataka krizenyho s parsonem
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:21
- Nahlásit
aha takze dalsi torpedo
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:25
- Nahlásit
jj bude nas tam jako psu
zrovna dneska jsem premyslela o dovce a zjistila jsem ze bych nejradsi ani nejela (tesim se to jo, ALE)...ROCKY mi bude straaaaaaaaaaasne chybet..chjoooo...uz ted je mi smutno kdyz si predstavim jak ho u vas budu muset nechat pristi rok uz pojedem tak abysme s mamkou mely dovcu kazda jinak...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:28
- Nahlásit
no jo to mi povidej, ja uz nevedela jak se z dovci vykroutit, kdyz sem mela jet s Jirkou do Řecka. Stejskalo se mi strasne, ale uprimne - nemuset 10 dní venčit a o nikoho se starat, docela pohoda. Ale znova snad už nikam nepojedu
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:31 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit
younglady
jj clovek si odpocine, ale ja vim ze mi ta starost bude i chybet
vim jak mi chybi kdyz jsem na vikend pryc..a tohle bude celych 14dni ale jinak jsem strasna rada a vdecna ze ho budete hlidat prave vy aspon v tomhle muzu mit klid
|
edita
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:34
- Nahlásit
orry
parson krizenej se zlatakem? .) tak jsem fakt zvedava! to si teda vubec nedokazu predstavit .)
my letos mimo CR bez Sary na dovcu nejeli ale pristi rok uz to nejak zvladnem .)
na sraz se jedeme mimo jine seznamit s 1,5 rocnim welsspringrem z Brna .)
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:36
- Nahlásit
Orry
jo ty bude v klidu a ja skoncim v bohnicich ) ne delam si srandu, urcite to probehne v pohode
edita
takze napadnik jo
|
edita
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:40
- Nahlásit
younglady
hlavne spriznena duse...to vis, my obycejni majitele tohoto plemene si musime mezi tema stovkama myslivcu pomahat .)
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:42
- Nahlásit
no jo no tak se dej taky na myslivost )
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:47
- Nahlásit
edita
mnoo je to rostak, kdyz mrknes na nase stranky do odkazu "kamradi" tak tam najdes na nej webovky..je to Sandy a Jimmy
www.rocky.wbs.cz
younglady
doufam ze ne..nestras budes me muset o vsem informovat
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 20:00
- Nahlásit
Orry
neboj my to zvladneme a informovat budeme velice pravidelne
|
edita
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 20:05
- Nahlásit
koukam, ze jsme total out, MY NEMAME WEB beeeeeeee...i abbynka ma web BEEEEEEEEEEEE...a to je muj pritel webdesigner...no je ostuda sakra prace (
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 20:08
- Nahlásit
edita
no teda tak to se stydte, holt kdyz mas pritele webmastera, to s tim koukejte neco udelat!! ))))))
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 20:20
- Nahlásit
edita
tak to byva ze kovarovic kobyla chodi bosa ne??
my web mame teprv chvili a ja jsem trochu antitalent na pc takze to taky neni nic moc, ale ten zaklad tam je
jinak ja jsem taky magor do foceni jako tvuj pritel zrovna ted jsem zase vybirala z digitalu fotky na pridelani...rockymu je 6 mesicu a uz bude mit plne cele album pritel rika ze jsem hrozna
PS: ptala jsem se jak se jmenuje ta pritelova sestra jestli ji nahodou taky neznam neb v Pisnici mam jednu znamou
|
edita
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 20:38
- Nahlásit
orry
sestra se jmenuje Alena Rytirova
s tou kovarovic kobylou je to svata pravda a jeste ke vsemu nemam jedinou Sarinu fotku na papire, to samy i s fotkama z dovolenejch za posledni rok, to by se clovek z toho zblaznil pokud bych chtela web, chtela bych asi uz skutecne moc
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 20:47
- Nahlásit
edita
tak alu neznam
jj muj bracha je zase zahradnik a co myslis jak vypada zahrada u babicky?? a pritel je umelecky rezbar a restaurator, navic nadherne maluje a taky jsem se zatim niceho takovyho od neho nedockala
a co delas ty za praci??
ja fotky teda poctive vyvolavam..tedy aspon ty rockyho jo...a z dovci ze zahranici taky vyvolam
|
edita
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 20:54
- Nahlásit
orry
no jesteze mama ma uklidovou firmu a myje mi okna (teda jen jedno okno, vic jich nemame .)) ja dotedka studovala vejsku a za tyden nastupuju jako asistentka do danovyho oddeleni...bude to mazec a mnohem min casu na Saruli
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 20:57
- Nahlásit
edita
tak to se mas
no min casu asi bude..ale neboj to zvladnes, zase pribudou penize
|