| Autor |
Zpráva |
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 18:15
- Nahlásit
Mám 8 měsíců starou fenku Parson Russell teriéra a je hodně živá. Chtěla bych s ní začít Agility. Vím, že je mladá, ale pro začátek by stačily třeba jen tunely, nízký skočky a kladina. Nic náročnýho. Ale nevím kam bych s ní měla chodit. Jsme z Prahy. poradí nám někdo???
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 18:55
- Nahlásit
taky bych privitala nejaky tip prece v tom Abbynku nenechame samotnou ne? younglady
|
edita
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:05
- Nahlásit
na tom novym hafbo cvicaku by mely byt naky prekazky ne? uz jsem si vcera docela rikala, ze by to cviceni chtelo nejakej upgrade, ted uz se tam nudi nejen Sara, ale i ja ale vcera to bylo taky tim, ze tak jsme byli v jedny skupine ruzne pokrocily .( nerikam, ze Sara vsechno umi, to ani nahodou, ale proste to neni nic pro tak zivyho psa
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:07
- Nahlásit
jo ja myslim ze lepsi to bude az budou zase soboty a budeme ve skupine stejne pokrocily. To bude urcite zase lepsi. Chtelo by to zas nejaky stopy. Ty prekazky tam pry nejaky provizorni budou a az pry budou penize tak se tam udela poradna agility prekazkova draha. Uz se tesime
|
edita
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:10
- Nahlásit
no jen abysme zas nebyly ve skupine s tou divnou pani cvicitelkou .(
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:13
- Nahlásit
no to ne, to nechci, to bych sla rovnou za Misou nebo Pertrem, ze ji nechci
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:22
- Nahlásit
tak ja nastesti vzdycky mela Misu nebo Petra
me zas nejvic vyhovujou vsedni dny..vikendy mam vetsinou zabity ale ty agility by tam mohli teda udelat..myslim ze by byl velkej zajem
rocky je vycvikem uplne znudenej
|
edita
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:39
- Nahlásit
me se snad uplne nejvic libilo, kdyz jsme jednou hrali na schovku .) to slo Sare vyborne! sice tehdy prselo a Sara byla nasledne marod, ale moc me to bavilo .) my asi ani jedna na tu poslusnot moc nejsme no beztak do ty skolky chodim hlavne kvuli tomu, aby si Sara pohrala a vydovadela se se psama
younglady
ja tam prave nechci delat moc dusno, takze bych u ni pokorne zustala, ale byla bych asi celou dobu nastvana
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:41
- Nahlásit
tak uvidime v tu sobotu, koho nam tam soupnou. Misa rikala ze si s ni o jejim zpusobu vycviku promluvi a uvidi se, tak treba za ni nekoho sehnali
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:51
- Nahlásit
edita
tak to my taky ne...rocky posloucha dobre tady na sidlisti a to je pro nas hlavni ve skolce se stejne jenom predvadi a chodi si tam hrat (teda ted naposledy to vypadalo spis poprat) treba u toho toceni podle nohy je rocky uplne znudenej a nebo kdyz ceka nez se vsichni vystridaji...ale radost mi vzdycky udela kdyz probehne tim zastupem ke me to je u nas uspech, protoze rockys moc dobre vi ze my mu z toho placu neodejdem a tak nevidi potrebu k nmam chodit kdyz se tak skvele bavi..na ty prochazce (coz me bavi uplne nejvic ) si nas pekne hlida
|
edita
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 20:02
- Nahlásit
younglady
my v tu sobotu budem na klubovy vystave, tak mi pak musite rict, jak to tam vypadalo
orry
tak to mame podobny pocity...vsichni vite, jaky byla Sara driv megasidlo..vubec jsme ji v pritomnosti jinych psu nezajimali a je to cim dal tim lepsi, coz se projevuje vzdy ve skolce - presne jak rikas, pri privolani a na prochajde .) kdyz tak premyslim, tak musim opomenout ty obcasny vcerejsi uprky s Jimmym...ale vzdy se vratila a to se ceni! i kdyz ja uz se obavala opaku ona proste furt sidlo bude no .)
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 20:04
- Nahlásit
edita
aha tak to drzime palecky aby ste uspely!! Umite spravny postoj?? S tim si totiz my na klubovce udelame desnou ostudu, az mi bude Abby skakat po hlave
|
edita
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 20:13
- Nahlásit
younglady
my neumime jeste vubec nic bude to sranda! .) dneska jsem koupila vystavni voditko, budem trenovat a snad to nejak dopadne...doufam, ze to u toho dorostu nebudou moc resit...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 20:19
- Nahlásit
my neco malo umime, ale teda zadna slava, treba aspon oceni jeji temperament, haha
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 20:22
- Nahlásit
younglady
treba
teda neverili byste svym ocim, ale ten prdlous rocky tu chrape pode mnou on je doma strasne klidnej...to neni takovy coromoro jako ve skolce
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 20:32
- Nahlásit
Orry
no abby je klidna doma a ve skolce, ale jak sem s ni venku sama nebo jen s jednim nebo dvema pejskama, tam je z ni magor
|
edita
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 20:35
- Nahlásit
Sara je pro zmenu magor porad dneska ji ale asi dost boli brisko, tak je takova posmutnela
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 20:49
- Nahlásit
edita
ja mam rada magory je s nima sranda..muj druhej pes je taky magor, ale ted uz trinactiletej, tak je to lepsi
snad Sare bude lip
|
edita
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 20:52
- Nahlásit
Orry
taky doufam, ze si ji to brzo spravi...dala jsem ji ctvrtku zivocisnyho uhli a do zitra nedostane napapat...snad je to spravnej postup...a zitra dietka s ryzi
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 20:54
- Nahlásit
edita
ja myslim ze jo...uvidis ze to pomuze!
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 21:06
- Nahlásit
Orry
edita
koukam, ze ty moje diskuze se houply uplne jinam ))
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 21:09
- Nahlásit
younglady
to jo..ale neboj ono se to chytne, ale spis pres den
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 21:10
- Nahlásit
ok budu ti verit, tak zustaneme treba na tom druhym a tohle uz nechame, ju?
|
edita
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 21:39
- Nahlásit
orry
jak bych zalozila Hafbo diskuzi? co vy na to?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 21:44
- Nahlásit
ok beruuuu
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2006 14:53
- Nahlásit
no já sem teda na cvičení moc zvědavá..my se dostaneme až koncem srpna,takže Trinity bude ve velikosti malýho mamuta
jo a sou stopy a stopy...musím říct že nejvíc jsme se naučily na táboře,takže stopy si děláme samy a pohoda....
takže se na vás těším na cvičáku,kam asi budeme chodit aby Trinča nepřišla o kamarády..jinak asi bude směřovat i jinam
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:51
- Nahlásit
Nechce se mi zakládat kvůi dvěma fotkám nové téma, tak je hodím sem ... ať můžete slintat
Dva týdny jsem se toulala po Skandinávii a ve švédském Malmö jsem narazila na naprosto úžasný park na břehu moře pro lidi i psy. Co na něm ovšem bylo nejzajímavější, byl plácek s překážkami pro agility, který byl volně přístupný pro všechny lidi i psy
Omlouvám se za nižší kvalitu fotek. Byl už večer, se kterým se můj foťáček špatně srovnával.
|