Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Jak odnaučit psa žrát poházené maso :)
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
michalm
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2006 12:38
- Nahlásit

Zet
a pes jde pak opravdu po barve nebo porad po pachu?
co sem koukal, tak na loveckej vycvik se prodavaji jak barvy (zluta/cervena) tak i lahvicky s pachama ci co to je...

Tami
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2006 12:46
- Nahlásit

Zet
Pokud se tam potkáme, o to víc se těším!!!

Zet
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2006 12:47
- Nahlásit

michalm
Tady asi došlo k nedorozumění. Barva je myslivecký výraz, který se používá pro krev. Pes jde po barvě - tedy jde po pachu barvy (krve). On samozřejmě nikde žádnou "barvu" nevidí.
Lahvičky s pachama zvěře, to je zase něco jiného. Ty se využívají hlavně při výcviku aportů, aby nemuseli majitelé pokaždé používat zvěř

michalm
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2006 13:05
- Nahlásit

Zet
aha, tak to jsem asi blbe pochopil, mel jsem totiz pocit, ze jsem nekde videl prodavat barvu na "stopy"

Zet
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2006 13:13
- Nahlásit

michalm
Hm, to jsem nikdy neviděla. Ale IMHO to bude barva na označení stopní dráhy ... nabarvení stromů ze zadní strany, aby mohli rozhodčí kontrolovat zda jde pes správně. Na to se používá normálních sprejů, ale třebas ty speciální barvy mají nějaké speciální vlastnosti

michalm
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2006 13:17
- Nahlásit

Zet
spis vecer zkusim doma mrknout kde sem to videl, ted to nenajdu, ale byl to nejakej jakoze retrivri a labradori loveckej e-shop... a mozna sem jenom blbe koukal

mac1
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2006 13:56
- Nahlásit

Zet
jsem také z Prahy , hurááááá , většinou jezdím cvičit na Vráž u Berouna , v Praze Dubeček , Hostivař ,Milíčák , v Klánovickém lese jsem ještě nebyla , můžeme se nějak dohodnout ? Jak jsi v Praze ? Já v neděli odjíždím na týden , ale pak potřebuji nutně alespoň 2 barvy ( 20.8. jdeme na MVZ ) a pak tak různě až do půlky září musíme cvičit , barvu mám, i nějaké mrtvoly v mrazáku

Zet
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2006 14:23
- Nahlásit

mac1
Já teď v srpnu vůbec časově nezvládám. Já vlastně vůbec nějak nezvládám Budu muset připravovat čubinu na říjen na BZ. Ale jestli chceš, můžem se domluvit a klidně ti můžu barvu kápnout někdy ve všední den večer, že by sis ji ráno s psíkem prošla Já si většinou kapu na Xaverově, ale teď mi tam vykáceli půlku mého tréninkového lesíka Dost lidí taky chodí cvičit přímo na stopy, na kterých se v Klánovicích běhají BZ
Kdyžtak mi můžeš napsat na alassea@seznam.cz

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání