| Autor |
Zpráva |
Berčová
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 16:44
- Nahlásit
rendik
díky, to vyzkouším u babičky pak dám vědět jak nám to šlo
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 21:08
- Nahlásit
Tak jsme dneska celé odpoledne zkoušeli ten piškot na čumáku a musím říct, že už nám to docela jde ! Dokonce jsem i přišla na to, že hrozně záleží na tom kam se na ten čumák piškot položí. Když se dá moc daleko od tlamy, tak ho pes nedokáže vyhodi¨t a musí sklonit hlavu, takže spíš než Kim musím trénovat já abych ho položila správně . Když se to povede, tak ho Kim kousíneček vyhodí a spolkne, to všechno asi během 1 vteřiny, fakt paráda. Dneska se mu to sice povedlo jen jednou, ale jak říkám, je to moje chyba ...Až to nacvičíme, tak to natočím a vy taky trénujte a foťte!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 18:35
- Nahlásit
Ahoj, tak jsem na foťák natočila krátké (nic moc kvalita,ale bohužel i tak 20MB) video toho, co s Berni asi tak umíme - chybí nám tam skoky přes nohy a ruce, ale kdybyste měl někdo zájem, můžu přes icq poslat budu se snažit dát to i na web, snad se to někam povejde ...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 19:47
- Nahlásit
rendik
Janiii
Tak u nás nenastal žádný pokrok, ale snažíme se. Fotky taky nemáme, Brut se stále mele, tak je všechno mázlý.
V neděli odjíždím na chatu, tak tam budeme mít víc klidu a potrénujeme . Pak se snad povedou i nějaká fota
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 20:11
- Nahlásit
Janiii
kdybys chtěla, můžu ti to video zmenšit, bohužel kvalita se ještě sníží..
brut
cvičte, cvičte, určitě se to povede, ještě ti poradím jeden trik, tohle cvičíme až po prochajdě, hrách a aportování když už je trochu unavený .
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 22:36
- Nahlásit
rendik
Poraď...jsem zvědavá. Budeme mít 14dní na nacvičení. Nejvíc s Brutem "blbosti" cvičí synáček...oba u toho dělají psí kusy, ale většinou se jim zadaří , tak teď bude cvičit pokládání pamlsku na tlamku ....a bavit se u toho budu já...teda fotit..
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 09:24
- Nahlásit
rendik
to by bylo super, aspoň zkusit to můžem písni mi na icq a dohodneme se - přes icq jsem to už dvakrát posílala ... záleží na rychlosti netu, jednou se to stahovalo 15min., podruhý 35min.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 10:48
- Nahlásit
Janiii
Ahoj Jani, omlouvám se, že jsem nebyla na tom icq, ale to bys nevěřila co se nám stalo. Té firmě, která nám poskytuje internet někdo v pátek odpoledne ukradl kus nějakého zařízení, takže nám až do středy nepůjde internet . (Teď jsem u mamky v práci)
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 10:59
- Nahlásit
rendik
nemusíš se omlouvat, však ono se to nezblázní a nespěchá to - tak až budeš online určitě se domluvíme ...
jak jde cvičení vám ostatním?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 13:19
- Nahlásit
Lidičky, tak jak pokračujete? Nějak nám to tu stojí ... Tady najdete propozice na den dogdancing, součástí bude i kurz pro začátečníky, takže kdo si netroufá na závody nebo zkoušky, může přijít na ten kurz. A žádný vymlouvání že nemáte čas, je to 28.9. a to je státní svátek, takže se nedělá a čas určitě máte všichni
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 13:43
- Nahlásit
rendik
Prostuduju, ale možná budu 28. v chatě. Ještě uvidím, jak na tom budou děti se školou....a dám vědět
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 15:05
- Nahlásit
rendik
Nemám čas Máme imatrikulaci
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 15:06 - Změnil/a: rendik
- Nahlásit
Eimy
Ve státní svátek?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 15:18
- Nahlásit
rendik
No je to padlý na hlavu, ale je to tak, bohužel
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 15:23
- Nahlásit
Eimy
No je to padlý na hlavu
No to teda...
Ale ostatní se nevymluví!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 15:28
- Nahlásit
rendik
já se ani vymlouvat nebudu - prostě nikam nejdu a basta
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 17:10
- Nahlásit
Janiii
No jo, co s tebou nadělám? aspoň že seš upřímná
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 16:05
- Nahlásit
Ahoj lidi, tak jak pokračujete se cvičením piškotu na čumáku a podobných blbinek? Já jsem to nedávno fotila, fotky jsou na fóruJak vyfotit dva hrající si psy?! . Taky jsem udělala to video co jsem vám slibovala už kdoví kdy, to nejdete tady.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 16:44
- Nahlásit
rendik
Ahojky, tak já nějak nic nestíhám. Takže jsme s focením trochu pozadu. Brut tak pěkně nesedí jako Kim a pamlsek nechytá. Když už se mi ho podaří usadit a dát mu dobrůtku na čenich, tak sklopí hlavu a mňamka skončí na zemi, odkud jí s radostným vrtěním ocásku zbaští. Zkrátka potřebuje víc času na pochopení principu nadhozu
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 19:41
- Nahlásit
brut
To Kim dělal taky, myslím, že je to normální fáze ...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 20:31
- Nahlásit
rendik
tak to jsi mně uklidnila, jsem si myslela, že mám naprostého tupce...
|