Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Jak se stát výcvikářem?
Autor Zpráva
Kamila
# Zasláno: 30 Bře 2005 20:14
- Nahlásit

Dobrý den,
prosím Vás o radu. Jak je možné se stát kvalifikovaným výcvikářem a instruktorem pro výcvik psů.
Předem děkuji za odpověď

stremka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2005 20:38
- Nahlásit

Kamila
nejdříve musíš mít nějaké kynologické zkušenosti ve výcviku a pokud možno i výsledky a pak ti z toho i vyplyne tvoje otázka na kterou si budeš umět odpovědět sama.

ala_baionette
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2005 22:02
- Nahlásit

kurzem to nezalepíš... nebo zalepíš, ale formálně, jinak je to na pěkných pár let....

Kamila
# Zasláno: 31 Bře 2005 11:14
- Nahlásit

stremka
ala_baionette
Pár let za sebou mám, vím jak se psem zacházet a mám i výsledky..jen by mě zajímalo, jak se zúčastit nějakého takového kurzu, a bych si rozšířila obzor!

ala_baionette
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2005 12:05
- Nahlásit

ten kurz je čistě formalní, alespoň co jsem slyšel..jinak to ve spoustě organizací dělají i lidé, kteří žádné kurzy nemají a také to jde..
Jinak bývají v Prostějově a jiných klubech.Vždy než je, odesílají informační materiály po klubech, aby vyslali delegáta

Corny
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2005 17:22
- Nahlásit

Nejake kurzy delaji v Praze.Je tam kurz CHOV,VYCVIK A UPRAVA PSU.Stoji kolem deseti tisic.Podle me vypada slibne.
www.svopap.cz

tttynka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2005 17:29
- Nahlásit

Corny
myslis
SVOPAP, co? tak na ty sem taky chtela jit, ale vzhledem k tomu, ze sem jeste furt na stredni a oni chteji maturitni vysvedceni (jako kdyby prijimali na VŠ nebo co), tak mi to zatim padlo. ale prej to sou docela dobry kurzy.

Tchor
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2005 20:56
- Nahlásit

SVOPAP jsou rekvalifikacni kurzy pro zivnostak na vycvik psu nic vic. Takze deset tisis platis za to co se naucis na kazdym lepsim cvicaku, ale daj ti na to papir pro zivnostenckej urad.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání