Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Výcvik na cvičáku
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
abby
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 11:57
- Nahlásit

wensday

my chodíme ve čtvrtek a ostatníma prťatama.vy byste na nás byli moc pokročilé.I když nám ten čtvrtek moc nevyhovuje,ale bylo nám to nabídnuto.

Někteří lidi zase říkají,že malej pes se nedá považovat za psa,tak si vyber

Hafina
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 12:06
- Nahlásit

wensday
My jdeme v sobotu. Stejně jako labíci. Máme kruh 27, tak se na nás přijďte mrknout.

Hafina
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 12:07
- Nahlásit

abby
Já dneska musím ještě k veterináři, ale večer by to myslím mohlo vyjít. Počasí myslí, že není tak špatný, teda pokud nebude pršet. Psům je to fuk. Mě Aris leze do vody i v zimě a pak na něm cinkaj rampouchy.

wensday
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 12:22 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit

abby
daisy taky chodí ještě do štěňat....... v sobotu ve 14
Hafina
tak jo, přijdeme, snad tě poznám!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kam se dete koupat, do Popůvek ??????

Hafina
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 12:37
- Nahlásit

wensday

Za Popůvkama jsou dva rybníky. Jeden ve kterm se koupou lidi a druhej takovej zarostelej žabák a ten je lepčí.

A neboj, kdyžtak poznám já tebe, doufám, že ses za tu dobu od brněnskýho srazu moc nezměnila...

wensday
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 12:49
- Nahlásit

Hafina
a no právě že joooooo, nechávám se od syna kadeřníka měnit na krátkovlasou blondýnu , teď se právě nacházím v jakémsi mezistádiu hihi
Já právě znám Popůvky z dětství, taky tam někdy jezdíme.....a jak to tam teď je ? Ten první je placenej rybářskej, ne ? A tam se můžou koupat lidi ? A psi taky ?

Hafina
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 13:06
- Nahlásit

wensday
Jo, v obou rybnících se dá koupat. Není to ale nic moc. Pejsci můžou do obou rybníků, akorát u toho prvního bývá dost narváno (ve vedrech) lidma, tak radši chodíme k tomu druhýmu. je sice hnusně zarostlej, ale na hrázi jsou schody a tam je to bez rostlin, tak chodíme radši tam...
Ježiš, tak to nevím, jestli tě poznám, ale snad jo. Ještě doufám, že se zrovna budem pohybovat u kruhu, když nás budete hledat, protože plánuju koupit Ariskovi novej pelíšek a trimovací hrablo, tak tam asi nebudeme sedět celou dobu. Taky přijdeme na řadu až odpoledne, tak to Aris celou dobu u kruhu nevydrží.

wensday
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 13:09
- Nahlásit

Hafina
Já Tě asi poznám , když se budu snažit určo se potkáme.

Hafina
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 13:27
- Nahlásit

wensday
Budu mít kukadla na šťopkách

abby
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 13:43
- Nahlásit

wensday

Vážně.Tak to bysme mohli přijít příští sobotu.Pokud nebudou takova vedra.Ja vypadala jak ze sauny))
A myslíš,že tam normálně můžeme přijít nebo je třeba to někomu nahlásit?

My jsme byli včera v Popůvkách a lidi tam nebyli,tak přítel vlezl do toho prvního.Ale pak mi celý večer vyčítal,že jsem ho nahnala do bahna

wensday
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 13:46
- Nahlásit

abby
asi zavolat Gábině Pavlíčkové, to určitě.
Až budem mít spravený auto / asi úterý /, pojedem se s váma taky koupat do Poůvek, jo ?

abby
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 13:52
- Nahlásit

wensday

No,já budu jedině ráda.Já jsem se právě domluvila s Hafinou,že půjdeme spolu,protože malá tam sama nechce a v září se s ní chystáme k moři,takže bych ráda,aby se nebála.
Včera ji hlídala mamka a celá nadšená mi volala,že se s Ebynkou koupala v bazénu.Tak já,celá natěšená,jsem čekala,jak mi bude vyprávět,jak Ebča plavala a nechtěla vylézt a ona mi sdělila,že dala Ebču do bazénu a ona sama vylezla.Naši totiž nemají schůdky a jejich pes vylézt neumí.Takže Abby nechce plavat,ale umí vylézt

wensday
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 13:54 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit

Hafina
Hele, já teď koukala na ten rozpis a 27 maj labiny ????
abby
No, třeba se to Ebynce bude někdy hodit, že umí vylézt z bazénu

wensday
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 13:57
- Nahlásit

Hafina
Tak ne, máš pravdu, labíci budou hned vedle . 26.... tak to se nemůžem minout, my budem hodně tam......

abby
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 14:03
- Nahlásit

wensday

Jo,až tam spadne Hlavně teď bude za hrdinku,protože o ní bude mamka vykládat,jak je šikovná,že umí vylézt

Jestli nejsi mobilní,tak mi klidně můžeme přijet do Líšně.jen nevím,kde to tam je.

wensday
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 14:21
- Nahlásit

abby
my přijedem , ale do úterka máme auto v servisu, víš.......

abby
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 14:23
- Nahlásit

wensday

Jasan.Však se určitě uvidíme.Já se pokusím přijít příští sobotu na ten cvičák. ještě se tě zeptám,kolik vás tam chodí a co tam je za rasy?

wensday
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 14:29
- Nahlásit

abby
já tam byla jen jednou,jinak sem chodila do Líšně a ve štěňatech jsme byli jen 3 a byl to retrívr a 2 labradoři. je přelabíkováno, no.

abby
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 14:38
- Nahlásit

wensday

Co chodíme ve štvrtek,tak jsou tam taky skoro všichni labíci.jen my jim to tam kazíme
Chodím se sice každý den,ale nenapíšem si mail,kvůli tomu koupání. My teda můžeme až navečer,tak kolem sedmé nejdřív.

wensday
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 14:43
- Nahlásit

jojo, my tam taky dřív nebudem....

Hafina
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 14:44
- Nahlásit

abby
Co teda dneska ty Popůvky? Domluvíme se?
Co třeba kolem 7. hodiny, že bysme se potkali u toho prvního rybníka a obešli to. Psi by se proběhli a pak šup do vody. I počasí se nám vylepčuje. Kdyby prchalo, tak asi nic.
Tak co?

abby
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 14:53
- Nahlásit

Hafina

Už jsem se domluvila s přítelem a můžem
Tak v sedm třeba u té značky zákaz vjezdu (když jdeš k těm schůdkům).Poslala bych ti fotku,abys nás poznala,ale zrovna nemám žádnu v PC.Ale poznám tvýho psa,takže to nějak dopadne.Kdyby něco,telefony máme

abby
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 14:54
- Nahlásit

wensday

tak fajn

Hafina
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 15:03
- Nahlásit

abby
Nás poznáš. Zmítající se pes na vodítku, za ním vlaje panička. A půlročních zlaťand tam snad taky moc nebude.
Tak se budeme moc těšit. Pá v 7 v Popůvkách.

abby
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 15:18
- Nahlásit

Hafina

JJ
jen aby ses nespletla,občas si někdo myslí,že je to labrador.Nějak se nám nechce ochlupit

Nazdárek,budem se těšit.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2006 23:31
- Nahlásit

Anu
Já mam fenku s dysplazkou a caudou a taky ji nenechám skákat. Jenom nejmrňavější překážku a áčko pro štěňata, aby věvěla, co povel znamená. Určitě ji ale nechci v tomhle přepínata nechat ji, aby si ublížila. A naštěstí jsem si našla cvičák, kde mi to schvalujou a podporujou mě i stím, že chodím se starším psem.

Lukas
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 08:27
- Nahlásit

Čau,
vypozoroval jsem z této diskuze, že máte zkušenosti s výcvikem na cvičáku K9 ve St.Lískovci. Od půlky srpna se tam taky chystám mám tříměsíční fenu parsson russel teriéra. Chtěl jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s jejich cvičením štěnat malých plemen. Díky

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání