| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 7 Dub 2005 13:37
- Nahlásit
Včera jsem šla se svým hafanem na prochazku a najednou se k nám přihnal celkem velký kříženec. Chlap v dálce. Začal na nás vrčet. Tak jsem na toho psa začala řvát ať táhne, hodila jsem po něm kamínek. Ten chlap se na mě rozeřval, že jsem nána pitomá, proč na toho jeho psa řvu, že prej nic nedělá. Haha, to jsem viděla, když vrčel. Můj pes byl naštěstí v klidu. Po pěti minutách si ho chlap konečně odvolal, jenže jen co ho zase pustil pes bežel za námi. Můj už se nasral, začal vyvádět na vodítku, ten pes se ale naštěstí bál. Tak jsem na chlápka zařvala, že je to debil a když ho neposlouchá ať ho má na vodítku. Proč jsou nějaký lidi takový idioti?
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2005 13:55
- Nahlásit
Anonymní
to je jednoduchý - protože je stejně nezodpovědní idioti vychovali a nebo je nevychoval nikdo. Já se taky pokaždé pozastavuju nad omezeností a neomaleností některých lidí....Taky se k nám jednou hnal velký NO, když se přiblížil dost, začal vrčet na mého psa a majitelka z dálky volala, že pes nic nedělá....Tak jsem jí v klidu řekla, proč teda vrčí a aby si ho odvolala...Ona na to, že protože si chce hrát....No tak jak ten pes cenil zuby si rozhodně hrát nechtěl.....Zahnala jsem ho klackem.....Baba se taky pochopitelně děsně divila a rozčilovala. Nejradši bych ten klacek vzala na ní, ale naštěstí jsem se udržela a neřekla jí to Jak se říká - lidi jsou různé - blbé a pitomé, některé jsou ale chytré, ale nás je málo
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2005 14:06
- Nahlásit
Evik
Ted s tím NO sem si vzpomněla... Děda byl na procházce s její pejsanem (když ještě viděl - ten pes). Stál u trafiky, psa měl na vodítku a povidal si tam. Přiběhl NO, začal na toho prcka vrčet, páneček nebyl schopnej ho odvolat, tak se ten prcek naštval a rafnul NO do nohy. Majitel toho NO se vztekal, ale s dědou byli všichni, co to viděli, tak toho nechal...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2005 14:06
- Nahlásit
Souhlasím s Evikem! A musím dodat,že ti co jsou "blbé a pitomé" si bohužel právě nejvíc myslí,že vše mají pod kontrolou. A pak když je průser,tak nejvíc řvou a to to pak leze na povrch... ta "inteligence" !
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2005 14:30
- Nahlásit
ola
teď jsi to vystihla - to je přesně ono
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2005 15:54
- Nahlásit
Evik
Pistole by nepomohla, toho psa pritel fakt nakopl a ten pes ani nekvikl. Maji silnou kuzi a nejaka kulicka je nanic. Tak vzduchovkou na ne
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2005 15:56
- Nahlásit
Taky obcas nechapu, proc ty lidi nejsou schopny vycvicit psa. Asi bych vsechny nechala delat nejaky zkousky, nez bych jim psa sverila, aspon by byla nejaka zaruka...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2005 20:34
- Nahlásit
niniel
svěřila jsem se se svým "nápadem" na tu kuličkovou pistoli bráchovi, který si s těmihle věcmi hraje a říkal stejně jako ty, že bych si moc nepomohla, takže se asi ozbrojím píchacíma botama, na záda vzduchovku a psovi dám pro jistotu ještě brnění, kdybychom zase potkali na vycházce nějakého blbce
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2005 22:53
- Nahlásit
Evik
Presne tak
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2005 14:06
- Nahlásit
Evik
Ja to totiz uz resila driv, ale prave bracha tu pistoli ma a kdyz vidim, ze to cloveku neudela nic pres kalhoty, tak jaky by to melo asi efekt na psa s kuzi 1cm.
|
vrana
|
# Zasláno: 16 Dub 2005 18:33
- Nahlásit
niniel
nasich poslancovSR pre zmenu napadlo, ze obmedzia chov ,,bojovych plemien psov´´ nikdy nemaš zaruku, ci niekomu neprepne-cloveku. Ono by bolo strašne fajn, keby aspoň vymysleli povinnu skúšku prekaždého psa napr.BH a socializáciu na cvičáku prvého pol roka. to by sa chodilo po parku! Určite by sa aspoň štvrtina potenciálnych majitelov psov nestalo nebezpečnymi.-len je asi naivne mysliet si,ze moj navrh budu brat v uvahu ,,tam ti hore´´(
A ten , co tvrdí:,,Ja nerozumiem ako ho mohol pokúsať, mne sa to ešte nikdy nestalo!´´ rozhodne nerozumie psom a dokonca ani svojmu milacikovi-nevšima si dostatočne jeho správanie a nema dosť naštudovane z chovania psov howgh
V podstate celá téma tejto diskusie je asi o tom ,ako sa ubrániť pred blbcom so psom na ulici.
Poraď si sám!!
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2005 13:37
- Nahlásit
vrana
Je to pravda, ja si rikala, ze treba pomuze socializace od mala a vycvik, ale vidim, ze ne. Kluk tu ma krizence RR a pitbula, psovi je 7 mesicu a uz je silne agresivni na nektere psy. Krizenci jsou mozna jeste horsi nez psi cistokrevni.
|
vrana
|
# Zasláno: 17 Dub 2005 16:16
- Nahlásit
Horší-nehorší, vo vsetkom je genetika a odsudzovat plemeno,je hlupost-vždy sa v nom najdu takí ci onakí jedinci. Je veľky rozdiel v tom kde pes vyrastá,možno pes toho kluka,keby žil vo svorke,správal by sa trochu inak ku vsetkym psom,
ale je pravda, ze tak ako si ty nevyberies, ktorí ludia su ti sympatickí , tak psovi tiez niektori nevonaju-ale to sa asi netyka vseobecnej agresivity voci psom. Rozmyslam, ze miesto modlitebnej knizky zacnem nosit sebou bridstick
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2005 16:44
- Nahlásit
vrana
nevim, co je svorka, ale jinak souhlasim. I kdyz zas na druhou stranu by se stene nemelo prat s dospelym psem, ktery neni ani trochu agresivni.
|
vrana
|
# Zasláno: 19 Dub 2005 18:53
- Nahlásit
svorka-črieda,tlupa,skupina psov spolu žijúcich
|