| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 11:30
- Nahlásit
Nevíte někdo,jestli je nějaký svičák v Kuřimi u Brna.Dikec
|
moll
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 12:17
- Nahlásit
před pár lety byl a docela dobrý - je (byl) pod kopcem s vysílačem když se jde směr tyco
|
alli
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 13:12
- Nahlásit
abby
Ano je a funguje, je u lesa naproti poliklinice.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:01
- Nahlásit
A nemáte kontakt,jméno nebo neco,kde bych se mohla vyptat.Máme se stěhovat do Kuřimi,tak bych chtěla chodit na cvičák tam a ne do Brna.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:05
- Nahlásit
já kontakt nemám - chodila jsem tam před asi 7 lety k staršímu (popravdě starému) pánovi, který měl NO a byl ochoten a schopen mi pomoct s výcvikem mého speciálu. dnes tam už asi nebude.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 20:53
- Nahlásit
Každé pondělí od 17.30 hod. do 19.30 hod. probíhá výcvik poslušnosti, který vede p.Jedličková.
|
WendaJack
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 15:58
- Nahlásit
Ahoj všem. Jsem člen KK Kuřim. Cvičák navštěvuji už tři roky, ale už jen kvůli skvělé partii. Úspěšně mi pomohli s výcvikem psa a nyní se můžu učastnit zkoušek a závodů bez nervů.
Informace o cvičáku naleznete na webové stránce www.nemecky-ovcak.websnadno.cz Výcvikové hodiny jsou každou neděli, čas je rozlišený pro začátečníky a pokročilé. Také se doba mění dle období, nebo počasí. Kontakt na trenérku naleznete také na stránkích. Cvičák upřímě doporučuji. Skvělý kolektiv, povedené akce pořádané klubem, zkušený a kvalitní přístup k výcviku. Přeji krásný den a hodně uspěchů.
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 16:41 - Změnil/a: Weroniica
- Nahlásit
WendaJack
Čauvec, že se taky někde ukážeš
abby & All
Jinak je ještě možnost cvičák v Tišnově. Nemá sice výcvikové lekce, ale zase se stáváte členy za menší peníz a na celý rok. Máte možnost 3x zdarma výcvik navštívit. Je to na vás co od výcviku očekáváte a myslím, že se nakonec sami správně rozhodnete.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 19:09
- Nahlásit
Weroniica
nemyslim si, ze to je jeste aktualni
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 20:50
- Nahlásit
Mar3
Sry ja reagovala na Wendy,... a pokud dobře vidím tak Wendy psala 14.12.2008 hm?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 21:02
- Nahlásit
Weroniica
no aj navostatni zejo
abby & All
Jinak je ještě možnost cvičák v Tišnově. Nemá sice výcvikové lekce, ale zase se stáváte členy za menší peníz a na celý rok. Máte možnost 3x zdarma výcvik navštívit. Je to na vás co od výcviku očekáváte a myslím, že se nakonec sami správně rozhodnete.
ale tje fuk
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 11:05
- Nahlásit
Mar3
Wendy něco napsala,... Já napsala další možnost,.. Jelikož se kdysy dávno ptala i Abby a bavilo se tu víc lidí napsala jsem to i pro více lidí,.. Jinak pokud to není stále pochopitelný,..
|