Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Rotvajlerek
Autor Zpráva
PetraN
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 09:49
- Nahlásit

chceme si pořídit rotvajlera do bytu 3+1 je pravda že málé štěňátko ,,všechno" rozkouše a zničí?Dá se tomu něják zabránit?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 09:59
- Nahlásit

PetraN
ne kazde stene je stejne,zalezi na povaze,zabranit se tomu da,pokud date vsechny veci z dosahu.pokud bude mit u sebe hracky,tak to neni problem,doufam,ze rotvik nebude vas prvni pes?hodi se jen ruky zkusenym psickarum!

monika
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:23
- Nahlásit

nemethova5
myslím, že to není pravda. Rotvíka zvládne každý, kdo to má v hlavě v pořádku. Kamarádka neměla nikdy psa, dokonce jsem si myslela, že psy nemá ráda. Zamilovala se do fotky rotvíka asi za půl roku si ho pořídila. Jsou supr dvojka a psa zvládla na jedničku s hvězdičkou.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:44
- Nahlásit

PetraN
Mam dve rotvice. Stene urcite nerozkouse vsechno, na co prijde. Pokud bude mit dostatek pohybu venku a doma svoje vlastni hracky na zuzlani, je rotvik dostatecne inteligentni na to, aby brzo pochopil, co se kousat smi a co ne.
Pokud to bude vas prvni pes, radsi bych doporucila od stenatka chodit s rotvickem na cvicak, aby jste se naucili, jak spravne rtw vychovat v bezproblemovyho psa...

Bugs
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:58
- Nahlásit

Můj názor je ten,že každej pejsek je jedinečnej.A jestli ti bude něco kousat,to ukáže až čas.Každopádně se na to připrav.Vždycky je lepší počítat s tím horším.Já mam sedm měs. starýho RR a ráno než jdu do práce sním chodím na hodku ven a v poledne místo oběda taky.Hraček má spoustu,ale těch si stejně vůbec nevšímá,když je doma sám.Někdy příjdu domů a je to tam jak po výbuchu a někdy vyleze rozchrápanej z pelechu a doma je uklizeno.Prostě jak se mu chce a jak má náladu.A neudělám stím nic.Zabránit??Tod otázka,že dáš všechno nahoru je sice řešení,ale zase mi rozdbal koberec.Takže to chce jen trpělivost,než je to přestane bavit

Pastelka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:00
- Nahlásit

No to můžu potvrdit, ale pozor při výběru cvičáku, ne všude je to O.K.

PetraN
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:00
- Nahlásit

Jo,bude to náš první pejsek a taky si myslím že ho zvládneme vychovat...jinak cvičák už máme vybraný....

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:33
- Nahlásit

PetraN
tak to je super,co se tyce cvicaku a vychovy,drzim hodne pesti.monika
bohuzel ja mam spatne zkusenosti s lidma,protoze rotvika nemuzes cvicit jak ovcaka,hodne jsem jich napravovala,ale slecne drzim pesti,protoze je uvedomela a vi co dela.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání