| Autor |
Zpráva |
Jandula
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 08:50
- Nahlásit
Winnie
Krmím speciální veterinární dietou od Hill´s j/d, je to pro psy s potížema kloubů... Granule jí ráno namáčím, do toho nastrouhám mrkev, aby si myslela, že je toho víc... Jinak před každým jídlem přede mnou předvádí taneček svatého Víta, jak se na žrádlo těší... Asi takhle, je to pro její dobro, takže ...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 12:23
- Nahlásit
Jandula
Joooo, Hills j/d to je ňaminka! Thorin je vždycky doslova vysál a pak se 20min dusil
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 12:27
- Nahlásit
Jinak já jsem Thorina zabavovala i tím, že jsem ho učila i nějaké nové povely např. z tance se psem. jako proplétání mezi nohama obcházení kolem mě na obě strany atd.
Teď jsem si u alavisu objednala tu novinku alavis celadrin, tak jsem na to dost zvědavá, možná by byl dobrý i pro vás
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 13:42
- Nahlásit
Jumi
Akorát jsem si říkala, že teď vyzkouším granule od Happy dog a uvidím, jestli se jí nepřitíží... kdyby jo, tak se vrátím zpátky k j/d, ale zatím mi to připadá zbytečný jí tím cpát...
Já Sáře přidávám GAG FORTE (je to pro psy po operacích), myslím, že jí to fakt pomohlo, dokonce mají i tablety pro psy s artrózou...
Sára taky miluje takový blbosti jako POPROS, proplétání mezi nohama, pak mě obejde a podleze pod nohama... Teď jí učím couvat...
|
Winnie
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 15:53
- Nahlásit
zdenek999
Ted teprve jsem objevila dotaz od Tebe. Muj email je WinnieSableBlues@seznam.cz
|
zdenek999
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:28
- Nahlásit