| Autor |
Zpráva |
Tonda
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 15:25
- Nahlásit
Jaky povel pouzivate kdyz chcete pri jizde na kole psa priradit zpatky "k noze" ale na pravou stranu?
Vim ze na zneni povelu nezalezi,hlavne aby vedel co po nem chci.Nic kloudneho me nenapada.Dik.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 15:28
- Nahlásit
a co treba "kolo" ??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 15:29
- Nahlásit
Tonda
Ja rikam jednoduse KOLO! nebo U KOLA! Nepodoba se to zadnymu jinymu povelu a nam vyhovuje.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 15:29
- Nahlásit
pokud potřeuji psa "posunout" do prava říkám pravá........
nepíšu už ,že to na 100 % umí,ale
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 15:31
- Nahlásit
premyslel jsem o tom,ale vadi me zase zacatecni pismeno K.Ke mne,k noze,kolo....nechci mu v hlave delat zmatek,ikdyz jsi myslim ze by to zvladl.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 15:36
- Nahlásit
ale to je vsechno kE mE, k nozE. tohle je O..O..tak rikej jen "olo"
ja treba k noze nepouzivam vubec...ke me funguje jako (k noze) a kdyz chci aby zpomalila nebo se ke me priblizila tak pouzivam "pomalu" to funguje tedy jako normalni (ke me)..
tak zkus treba "pomalu" nebo "zpomal" nebo anglicky kolo "bike"
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 15:38
- Nahlásit
zatim dik,jdem ven
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 15:39
- Nahlásit
Tonda
Ono zalezi hlavne na intonaci. Moje feny si povel KOLO a K NOZE teda nikdy nespletly - aspon zatim ( asi ze kdyz jedu na kole, mam lehce hystericky hlasovy podtext..)... A kdyz se ti nelibi U KOLA, tak mu rikej treba ŠKARPA, dyk je to jedno..
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 15:41
- Nahlásit
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 17:57
- Nahlásit
Tonda
Byt tebou, tak si vyberu neco, co ti bude sedet a pujde ti to pres pusu
ja na agi slozitre rikala u houpacky povel "houpacka", jenze pak kdyz sem bezela, tak mi pres pusu prolitlo "houpi", coz je rychlejsi a v behu se to rika lip... ale je fakt ze ten zacatek "houp" tam zustal....
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 18:24
- Nahlásit
Tonda
Nebo můžeš použít povel SIDE který se používá při tanci pro pohyb psa u pravé nohy.....
|