| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:04
- Nahlásit
Ahojky,máme 4,5 měsíčního Zlatého retrívra a tento týden se chystáme poprvé na cvičák.Jaká byla vaše první zkušenost se cvičákem.Piště vaše zážitky,ať vím,na co se těšit
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:39 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit
Moc záleží na tom, na jaký cvičák a cvičitele narazíš. Pokud bude dobrej a přístup citlivej, pak se máte na co těšit a bude to OK .
chodím na cvičák s dvouma psama a v sobotu tam byla na záskok jiná cvičitelka a byla to hrůza, ona je prý sice odborník a má několik mezinárodních zkoušek, ale v jednání s lidma hrůza, bylo to jako na vojně, což mně teda nevyhovuje.... já ráda, když mě i psu cvičitelka říká jménem, chyby citlivě opravuje a neřve po nás a nehoní nás jako zdutý kozy Dokonce i pes vycítil, že něco není OK a choval se jako naprostej debil...
No, ale to asi není to, co jsi chtěla slyšet, že jo Jinak jsou cvičáky OK a se štěndem se tam hodně naučíte a ještě se seznámíte s ostatními pejskaři a pejsky, což je moc fajn
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:53
- Nahlásit
A neměla ta paní cvičitelka australskou ovčačku? U nás totiž taky byla jednou na záskok jiná paní cvičitelka a hodina stála zaprd...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 14:05
- Nahlásit
Hafina
já byla od K9 v Brně Líšni. Nevím, jakýho psa má, neměla ho tam myslím s sebou. Jmenuje se Jana.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 14:08
- Nahlásit
ja se take chystam s psikem na cvicak..teda za tim asi do psi skolky a pak na vycvik, ale mam prave taky strach z toho abych tam nechytla takovouhle cvicitelku... nikdy jsem na cvicak nechodila
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 14:14
- Nahlásit
Orry
To strach neměj, vetšina je prima.... když tak vždycky je možnost odejít jinam, že jo.....konec konců si to platíš a cvičit chceš Ty sama od sebe, že jo.....
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 14:17
- Nahlásit
wensday
jj to je fakt
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 07:37
- Nahlásit
wensday
Vím, pamatuju si, že chodíš do K9. Já do Lískovce. Nevím, jak se ta paní jmenovala, ale to cvičení bylo o ničem.
|
Fanánek
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 08:33
- Nahlásit
Mám 2,5 měsíční štěně německého boxera a později bych s ním chtěla chodit na cvičák. Bydlím v Praze a na internetu jsem cvičáků našla spoustu jen mě zarazilo, že všude chtějí za 10 hodin kolem 2000. já bych s pejskem chtěla chodit na cvičák co nejdéle a tak jsem se chtěla zeptat jestli se dá cvičák zaplatit třeba i na rok a kolik to přibližně stojí? moc děkuji za odpovědi.
|
Sveny
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 09:09
- Nahlásit
Fanánek
Na cvičáku mimo Prahu se zaplatí většinou jednorázový poplatek cca 1000,- na rok a člověk si může jít zacvičit téměř kdykoliv. To jen jaká je situace jinde... Snad se ti podaří něco podobného také najít.
|
Klarav
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 11:08
- Nahlásit
Fanánek
Ahoj, když jsme vybírali cvičák, taky nás zarazila tahle suma. Ale pak jsme narazili na KK v Kyjích, kde jsme zaplatili 1250Kč na celý rok. A cvičí se v úterý a čtvrtek od 18h a v sobotu a neděli myslím od 10h. Je to tam moc fajn, všichni příjemní a milý. Jsme opravdu spokojení.Tady jsou jejich stránky : www.kkkyje.unas.cz
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 11:36
- Nahlásit
fanánku, začátečnický kurz je vždy trošku dražší, a pak se většina, co má zájem stane členem-to pak platí jednorázově na rok a menší sumu a chodí jak s emu to hodí.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 15:22
- Nahlásit
My chceme taky chodit do K9 v Liskovci.Slysela jsem,ze je to tam dobre.jake mate zkusenosti vy????
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 16:01 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit
abby
je to tam fakt moc fajn. Zvlášť v Lískovci, tam cvičí Mirka a tu já považuju za nejlepší cvičitelku z K9. Ale i ostatní sou dobrý.....
Hafina jestli australská ovčačka vypadá jako drsnosrstej jezevčík na vyšších nohách / pardon, nechci nikoho urazit nebo tak něco, jen tu rasu neznám.... / tak tu znám, ta se jmenuje Iva. Jednou jsme ji taky měli a přišlo mi ta jako změna, ale to je v poho. Tadle " s titulama" nás honila jako na vojně, fakt. I pes byl z toho zblblej.....
|
Fanánek
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 16:17
- Nahlásit
díky moc, ale ty kyje jsou pro mě moc daleko, bydlím na p-10. jestli znáte nějakej dobrej cvičák na desítce, tak mi prosím napište nějaké informace a jak jste spokojeni. před 12 lety jsem chodila se svým prvním psem do hostivaře, ale nevím jestli je to ještě v provozu a jestli jo tak jaké to tam je...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 18:21
- Nahlásit
Fanánek
cvičák v Hostivaři v provozu je , ovšem jaké to tam je,to netuším
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 18:49
- Nahlásit
v roce 2000 jsem chodila (jezdila) do Tróje , bylo to tam fajn , skupinky max. do 10 lidé, součástí byl jak skupinový tak idividuální výcvik , ale bylo to tam dost drahé. Loni jsem zjistila, že nejlepším výcvikářem je starší, vycvičený pes a má maličkost
|
evina
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 21:04
- Nahlásit
Do Tróje chodí tady pán ze sídliště.Cena 5000,- za to,co jinde vysvětlí ani ne za polovinu mi přijde přemrštěné!
|
abby
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 10:42
- Nahlásit
Tak jsem byli včera v K9 a moc se nám tam líbilo.Kladina nám dělala trochu problémy,ale snad to příště zvládnem
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 10:46
- Nahlásit
abby
že jo.... kdo tam byl ? Mirka ?????
|