Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Zbaštil čokoládu
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
dorfa
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 13:39
- Nahlásit

Bugs buď v klidu, to množství, kterým si pejsek zpřijemnil čekání na paničku určitě přežije.Toho theobrominu v čok. bonbonech zas není tolik.Je tam více aromatických látek a různých příměsích než čokolády.

Bugs
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 13:39
- Nahlásit

Zuzka
Počkat ted nevím jak to myslíš?

zuzka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 13:44
- Nahlásit

Bugs
spočetla jsem průměr procent kakaové hmoty (jakoby tam byla 1/3 od každé čokolády) = 34%
mléčná obsahuje 26%, takže to, co snědl, odpovídá (34/26) násobku mléčné čokolády

Bugs
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 13:48
- Nahlásit

Zuzka jo jo po té opravě už to chápu.Já jen nevěděla co těch 332kg.Nebo kolik to bylo.Takže co myslíte,že to zatím řešit nemam při jeho váze 18kg??Ted tady spokojeně chrupe,ale děsně mě teda vyděsil.

Syska
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 13:49
- Nahlásit

Bugs
Teď se mu zdají sladké sny...

zuzka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 13:52
- Nahlásit

Bugs
jo předtím jsem tam dvakrát započetla těch 150 gramů

zatím to neřeš, pohlídej jestli kadí jak má, ani průjem ani zácpa, a teprve když bude mít nějaké obtíže, tak zajeď k vetovi

fromeli
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 13:52
- Nahlásit

Bugs
pokud chrupe, tak bych to neřešila, jen bych ohlídala, zda kadí

Bugs
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 13:54
- Nahlásit

Dobrá děkuji už jsem klidnější,když bych mohla,tak ho přetrhnu!!Ale to by jste ho museli vidět jak tu krááásně spinkáá

Gája
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 13:55
- Nahlásit

Když jsme u těch otrav, slyšela jsem, že pro pesany nejsou vhodné brambory, ani žádné bramborové produkty, nevíte o tom něco a co mohou pejsovi způsobit??? Naše slečna totiž miluje brambůrky, čím pikantnější, tím jí více chutnají. Sem tam jí kousek dám......

Bugs
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 14:00
- Nahlásit

Nechci tady ted být jako chytrá,když jsem doma sama měla kalamitu.Nevím jestli jsou teda brambory jedovatý,ale prý je pejsek nestráví,prostě jak to zbaští tak mu to jen projde trávicím traktem a zase ven.Bez menšího účelu.

Gája
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 14:03
- Nahlásit

Bugs
Tak díky, to jsi mě uklidnila, protože ubčas v nějaké té polívce do které jí přidám granule, se brambory najdou. Hlavně, aby jí neuškodily.

Bugs
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 14:06
- Nahlásit

Jinak já jsem bohužel názoru,že by to pejsek neměl vůbec.(Pokud to teda není neštastnou náhodou)Ale každý si svého pejska vychovává sám.

fromeli
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 14:06
- Nahlásit

Gája
no spíš bych nedávala tyhle pochoutky kvůlivá soli a koření.

dorfa
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 14:09
- Nahlásit

Gája brambora by pro psa mohla být akorát jedovatá kdyby byla zelená.Ale to by byla jedovaná i pro nás. Jinak je to pro psa jen těžce stravitelná škrobovina.

Gája
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 14:10
- Nahlásit

fromeli
Já to nepřeháním, sama je moc nekupuji, vím jak jsou zrádné pro celou rodinku a ja jdou po nich kila nohoru, ale když už při nějaké té návštěvě jsou na stole, tak ji nějaký ten brambůrek hodím, zvlášť když tak loudí. Ale fakt jen vyjímečně.

Evik
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 14:35
- Nahlásit

Syska

no babičce to říkala ta sousedka, že čubí zbaštila 2 krabky denně....Nevím, jestli v lentilkách nejsou ty zdraví škodlivé látky nebo zda ta čubí byla tak odolná....

Evik
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 14:37
- Nahlásit

reagovala jsem na dřívější příspěvek sem už to nějak nezapadlo, sorry

kokoška
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 15:00
- Nahlásit

brambory bych moc neřešila, přidávají se do spousty granulí i těch nejkvalitnějších jako zdroj vlákniny, takže jsem názoru, že sice nijak neprospějí, ale taky neublíží

VlastaK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 17:03
- Nahlásit

Bugs

Nám kdysi 6ti kilový pejsek v nestřežené chvíli sežral celého toho velkého čokoládového Mikuláše. Bylo mu blbě, zvracel a měl průjem, ale naštestí jiné problémy neměl. Asi se tím vyčistil sám. Byli jsme s ním u veta, ale už si nepamatuju (je to 10 let), co nám na to dal. Rozhodně bych k vetovi preventivně zašla, ale já zastávám zásadu, že raději 10x zbytečně, než nejít a pak toho litovat.
Napiš, jak jste dopadli.

Ronka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 23:33
- Nahlásit

Bugs
tak co jak jste na tom ? mě jeden pes pozřel 3 kg vánočních kolekcí ,bohužel si je ten blbec zapoměl vybalit a sežral to i s tím staniolem ,když jsem přišla z krámu nebylo v míse nic než pár ožvejkanejch provázků,jeli jsme na veterinu dostal injekci po který to všechno vyhodil na pole , nebylo to ani rozkousaný,dva dny mu bylo blbě a od tý doby dáváme čokoládu nahoru na skříň protože veterinář mi potvrdil že by fakt uhynul

Bugs
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:03
- Nahlásit

Ahojky,no zaplat pánbů pejsek je v pořádku.Volala jsem vetovi a ten mi řekl,že mu mam dát živočišný uhlí a pokud uvidím sebemenší příznaky,tak mam přijet.Ale prý při jeho váze by těch 150g,neměl být zas nějakej problém.Jinak Bugsýk to přežil bez sebemenších následků,kadí jak má.Tak to zatím neřeším a čokoládu jsem schovala,ale pěkně mi vylekal.

VlastaK
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 11:22
- Nahlásit

Bugs

Tak si chlapec pochutnal . No hlavně, že mu nic není.

Ardi
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 11:41
- Nahlásit

joker
tvůj příspěvek byl velice obsáhlý apoučný.Dovolila jsem si ho citovat na stránkách věnovaných mým pejskům.Snad poučí nepoučitelné

Syska
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 12:37
- Nahlásit

Obsáhlý i poučný byl, to musím přiznat. Ale myslím si, že v té chvíli, co prožívala Bugs, ji to spíš děsně vyděsilo než pomohlo... ale tím nechci říct, že by to sem nepatřilo nebo nebylo k tématu.

evina
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 17:38
- Nahlásit

Gája:raději bych nedávala opravdu kvůli koření a soli.Před lety mi takto taťka málem otrávil psa solenými tyčinkami.

Gája
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 17:47
- Nahlásit

evina
Dávám si na to pozor, ale někdy mě prostě těma očima ukecá. Je to fakt výjimka.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání