| Autor |
Zpráva |
Bugs
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 15:57
- Nahlásit
Ahojky chci se jen zeptat mýmu 4 měs. štěndu vypadl první zub.Není to brzy?Nemůže to mít z tvrdých hraček?A ještě taková choulostivá.Má strašně zákeřný prdíky.Myslíte,že je to ze žrádla a nebo může mít nějakou poruchu trávení.Krmim pořád tím stejným.Děkuji
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 16:29
- Nahlásit
Bugs
Co je to za pejska a čím krmíš? 4 měsíce jsou na přezubování OK, my už jsme ve 4 měsících měli už několik nových zoubků.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 16:32
- Nahlásit
jasně, brzy to není....kolem toho 4.měsíce to přezupování začíná....můj haf měl ve 4 měsících taky už asi 2 zoubky vypadlé a rostly nové.
|
Bugs
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 16:37
- Nahlásit
Tak to jsem ráda.No je to RR a krmím Hillsem.
|
evina
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 16:43
- Nahlásit
Bugs:můj přezuboval stejně a prdíky taky šílené...bylo to na plynovou masku!Krmíme purinou pro-plan a prdíky nyní jen občas,což je normálka
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 08:50
- Nahlásit
Amy měla ve čtyřech měsících kromě stoliček už všechny zuby vyměněné
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 09:56
- Nahlásit
Kdyz uz jsme u te vymeny zubu.Jak Vasim pejskum chutnalo v dobe prezubovani?My ted taky prezubujem a nejak nam prestava chutnat.Vyzkousel jsem uz pet druhu granuly a je to u vsech to same.A to jsem se tu pred mesicem rozplival nad tim jak mu chutna...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 10:00
- Nahlásit
Tak my jsme kompletně přezubení (5 měsíců) a musím teda říct, že s jídlem nebyly absolutně žádný problémy, prostě zoubky tak nějak vypadaly, aniž bychom si toho nějak všimli a aniž bychom aspoň jeden zahlídli popř. schovali. Asi všechny skončily v trávicím traktu.
|
Bugs
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 10:05
- Nahlásit
Nám teda zatím vypdl jen jeden,jak už jsem psala.Ale s jídlem zatím problémy nejsou.Jen tak mezi slovem řeknu "bašta" a už je v pozoru nastoupenej u misky .Jinak jsem ten jeden taky nenašla.Já bych to možná ani nepoznala,ale měl na hračkách krev,tak jsem mu koukala do tlamičky a stolička nikde.Což mi bylo taky divný,já totiž myslela,že stoličky jdou až nakonec.
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 10:07
- Nahlásit
Tonda
zkus granule namočit, možná se mu zrovna zuby viklají a bolí ho kousat
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 10:11
- Nahlásit
Moje začala taky přezubovat po čtyrech měsících. Nejdříve jí vypadly řezáky a teď jedna stolička. Chutná jí stejně.
|
Bugs
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 10:18
- Nahlásit
No počkat počkat,vlastně když nad tím tak přemýšlím,tak je pravda,že se na baštu těší,ale jí ji pomaleji než dřív a dýl to přežvykuje.Tak je to opravdu asi bolí.
|